השוואה

../images/Emo59.gifאני מצביעה ל...../images/Emo59.gif

ברור ש אני מצביעה ל...
המלך
רן דנקר
חתיך כוסון הורס שר יפה משחק מושלם חמוד מתוק וגם פגש אותי ונתן לי חיבוק ונשיקה חחחח..באמת! אבל לא בגלל זה.. אבל מצביעה לדנקר
אוביו

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifכנסי מהר../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

למה סיימת את התחרות כזה מהר? אני רוצה להצביע וזה לא פייר..למרות שכבר הצבעתי וההודעה שלי עם ההצבעה פה מעל הודעה זו אבל שתדעי לך שזה ממש לא פייר! את צריכה לתת לפחות יום...לא כולם יכולים להצביע בשעות האלה ויש הרבה שרוצים!תני הזדמנות!

ג ב ש ו ש

New member
אני לא מצביע לאפחד מסיבה פשוט../images/Emo88.gif

*פשוטה... רן דנקר-בנאדם בוגר בכמה שנים טובות מכריס יש לו ת'יופי שלו
כמובן שבגלל שהוא זוג של נינה עושה אותו סטאר יותר וזה מגיע לו.. כריס-נער אפשר להגיד ואני לא אומר שהוא מכוער חלילה שנייהם אחלה בחלה...

Pollitaaaaaaa

New member
הלו מזה?!

למה כ"כ מהר?!?! הייתי במסיבה לא יכלתי להצביע!! וחוץ מזה היית צריכה לקחת אותי כמובן מאליו! אז זה יוצא שלכריס יש 6 קולותת כי ב-ר-ו-ר שהוא יותר כוסוון מרנדנקר ומכל אחדדד אחר בשבילייייייייייייייייייי חייים שליייייייייי אור ענייייי מה הוא לא?!!? כפרותתתתתתתתתתתתתת על היופי הזההה איזה תמימות יאללהה בקרובבב יומולדתתתתתתתתתתתת יפהההההה שליייי

r a n e e

New member
איזה קשההה רן או כריס 2 מושלמים

מזל שההצבעה ניסגרה כי זה היה קשה לבחור

למעלה