השבתת האתר

../images/Emo41.gifהשבתת האתר../images/Emo41.gif

לידיעת הגולשים: הלילה, בין השעות 2:00 ל-7:00 לפנות בוקר, האתר יושבת לצורך תחזוקה ושדרוג. אנו מתנצלים מראש על חוסר הנוחות.

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

מה אני אעשה בלי תפוז בשעות האלו? :דלקטי: טוב, סתם, משעמם לי XD תאלצו לסלוח לי, גומא נאסאיייייייייייי #&%$#&%$ ------------------------------------> "Kono-chan no Kaori da........" "ניחוח הגוף של קונו-צ'אן......." קאוואי דסו XP

chen010189

New member
לידיעת תפוז

הלילה, בין השעות 2:00 ל-7:00 אני אשקע בסיוטים על המורה למתמטיקה, אז שיהיה לכם בכיף הכנתי סרט שלם במובי מייקר לבן דוד שלי שמתגייס
משהוא היה קטן עד עכשיו...וביימתי קטע של הבנות ובר דיבבה זה היה מעייף אבל שווה

Hawkgirl

New member
סופסוף!!! הסריקה של הקומיקס!!! #&%%

שוב אני מזהירה שהציור מכיל שוג'ו איי/יורי=אהבה בין בנות, כך שהסולדים מהעניין מוזמנים לא להסתכל O: אחריי שהמתנתי בטירוף מוחלט, חברה שלי סופסוף שלחה לי את הסריקה של הקומיקס! ^_________^ וזה היה פשוט נורא! בהתחלה היא העבירה לי את זה במסן אבל ממש לפני שזה סיים לשלוח(ולקח לזה המון זמן) זה משום מה נכשל X_X ניסינו באי מייל וזה לא עבד, ניסינו להעלות לשרת תמונות וזה לא עבד, ובסוף המוח הכביר שלי נזכר באתר העלאת קבצים שהסברתי לה איך להשתמש בו וזה עבד! ^___________^ בכל מקרה, אולי הציורים קצת עקומים, אבל זה הציור שאני הכי אוהבת כרגע, וממש גאה בו XD ואפשר לראות גם בגלרייה, אבל אני אבקש שלא תגיבו בעברית(*אהם*שחר?*אהם* XD ) http://www.deviantart.com/deviation/47504344/ *טוב, התמונה גדולה מדי אז אפשר לראות רק בקישור XD *

chen010189

New member
:)

ושוב אומר שהתאהבתי במיוחד בקטע שמתחיל ב - SECCAN I... את מציירת כזה יפה שווה לך לצבוע בפוטושופ, עוד תגיעי לג'ובים שווים!

מאיוש33

New member
אגב, לכל מי שמבין...

איך עושים סירטונים מצויירים כמו אלה שיש באתר פליקס? יש תוכנה שצריך להוריד?

Hawkgirl

New member
סרטונים? O:

כלומר שאנשים מצלמים עצמם ומעלים? O: את פשוט צריכה מצלמת וידאו שמתחברת למחשב ב-USB, ככה את מעבירה את זה למחשב אם אני לא טועה O: אם את רוצה לעשות עריכות, אפקטים וכל זה, אז אני מאמינה שאת צריכה תוכנה X: נמנמ, יכול להיות שאת צריכה גם תוכנה להמיר את פורמט הסרט מהמצלמה למחשב, אבל אני לא ממש יודעת, אני רק משערת שפורמט הסרט במצלמה זה לא פורמט תואם לסרטון במחשב(AVI/MPG או משהו בסגנון)

מאיוש33

New member
התכוונתי לסרטונים מצוירים

למשל כמו כל הקליפים למיניהם שעשו לשיר "מאיה היי" או "דורי מת" אז על כל משפט שמו תמונה.... ועיוותו את המילים... באלי לעשות משהו כזה נחמד אבל אני לא יודעת איך!

Hawkgirl

New member
אה, סרטונים כאלו X:

אממ. אני יודעת שאת שני הסרטונים האלו שאמרת הכינו בתוכנה שנקראת Flash, זו תוכנה מאוד קשה למתחילים, מקצועית מאוד וכבדה יש לי את התוכנה(הורדתי אותה O: ) וכל מה שאני יודעת לעשות בה הוא מאוד בסיסי :\ וזה רק לצייר בה :\ כדי להכין בה את הציורים+האנימציה+השיר+לתאם את קצב הציורים לשיר צריך לזה ה-מ-ו-ן סבלנות ולדעת איך להשתמש בתוכנה :\ תנסי למצוא הורדה לתוכנה ותחפשי מדריכים אם את ממש רוצה X: כי סתם ככה להתחיל להשתמש בתוכנה זה לא אפשרי בלי לדעת מה את עושה בה.

mikeys barking

New member
*גאה*../images/Emo34.gif

נכנסתי לתומי לאתר של ארץ נהדרת בקשת כדי לשמוע את טל פרידמן אומר "היי בנות" XD וראיתי בפרסומות למטה את הקליפ של דנה D: חח חוץ מזה שנגנבתי מזה לגמרי, צילמתי שמרתי ואני מעלה גם לפורום, הכל בסדר ושפוי

chen010189

New member
נצל"ש-תראו, רשימת מדבבים חדשה

עדכנו את מאגר הקולות באתר של ג'פטו http://j-peto.com/default.asp?SubId=204 *מחכה לראות את שחר
* יש שם מוכרים יותר כמו עידו דנקנר, הילי ילון (לא ידעתי שהיא מדבבת
) ופחות מוכרים אבל ממש טובים!

mikeys barking

New member
לא לאאאא ../images/Emo10.gif

יצאתי מוזר
(כי הילדה שם מתנשפת וזה גם נשמע מוזר שהיא עונה לעצמה "כן", "גם כן"
)

אני נשמעת שם כמו פרחה!!!!!!!!!!!

איכסה!!!! מזעזע!! אני נשמעת כלכך פרחה!! אני אחרונה- תמר, לכל מי שרוצה לשמוע.

מאיוש33

New member
אגב הילי ילון....

שגמאני לא ידעתי שהיא מדובבת! (יאיי עכשיו אני מעריצה אותה יותר מתמיד!!!@#$) עדיין לא ראיתי אותך בשמינייה! יומשישי זה ניגמר!

למעלה