השאלון השבועי

מיטל101

New member
../images/Emo41.gifהשאלון השבועי../images/Emo41.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: האם אתם אוהבים אותי? כל הזכויות שמורות לפורום סקרים ושאלונים...

נופר 247

New member
אני עונה

שם המורה בכיתה א': איטה הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא... המקצוע הראשון שנכשלת בו:חשבון(ככה קראו לזה אז) המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה...מה עוד חדש... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים ואולי אני עובדרת שוב.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיף השיר האחרון ששרת: why dont you kiss her.... הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי...קורעת אותי... הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים ראיתי שוב את הפרק האחרון של סאמרלנד בעונה הראשונה..הקטע עם כל הילדים... האדם האחרון שראית: אחותי המאמי.... הדבר האחרון שאמרת: נו מתי ג'סי ? (TRL) הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: ספרייט הדבר האחרון שקנית: ממזמן כבר לא זוכרת...אהה ספריי..קצף יענו השיר האחרון ששמעת: hate it or love it הדיסק האחרון שקנית: לא קונה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה דקות הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: ארוך...שחור..מכוער בגדים נוכחיים: מכנסי ספורט וחולצת בית ספר תכשיטים נוכחיים: שרשרת מגן דוד עצבנות נוכחית: על ג'סי שרק הגיע למקום שני... התגעגעות נוכחית: אף אחד.... תמונת דסקטופ נוכחית: המחשב לא שלי..אז יש של איזה משחק מפגר... חבר\\ה?: הלוואי אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ג'סי מקרטני האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייף את מי אתה הכי רוצה לחבק?:ג'סי ממה הכי נמאס לך?: מתמטיקה את מי היית רוצה להרוג? המורה למתמטיקה הכי פחות מהנה?: מתמטיקה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:במאית מצליחה איפה אתה הולך לגור?: תל אביב כמה ילדים אתה רוצה?: 0 באיזה סוג של מכונית תנהג?: פיאט כחולה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:מנסה לעשות את הסרט הראשון שלי חושב הרבה על העתיד?:כן... מפחד ממנו?: לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: סופת חול של שולמית לפיד סופר(ים) אהוב(ים): שולמית לפיד צבע אהוב: כחול צהוב פריט לבוש אהוב:ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש: חברות שלי אתה מרגיש בודד כש: אני לבד ורק רבתי עם מישו האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אלאי (LA) אדם מפורסם שפגשת: סקעתץ אבל רק היתי בהופעה שלו בשורה הראשונה והא עשה לי מה איזה נשמה כפרה עליו האדם הכי מושלם!!!! האם יש לך אילושהם חרטות: המון קפה אהוב: נס ריח אהוב: אמור אמור מה מכעיס אותך: שמנסים לשחק אותה משהו מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לוקחת פיקוד האדם שעושה לך הכי טוב:אחותי סגנון מוזיקה אהוב: כל משנמע טוב חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: פריז מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: לאנגלית אבל מה שהיה לי שנה שעברה אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: אם השיעור ממש משעמם (היסטוריה???)אז יש מצב מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן... לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אני אוהבת איך שזה מתעורר אוהב לצחצח שיניים?: לא אבל חייב אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי..כן קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל ..להזרים את הדם חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: כן בתול?: כן נקשר לחפצים?:לא אוהב חולצות גזורות?: לפעמים גופיות?: כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי?: כן חולם בהקיץ?:כן האם אתם אוהבים אותי?חולה עלייך

tamir107

New member
עונהההההה!!!

עבר: שם המורה בכיתה א': מי זוכר? הזיכרון הראשון שלך: אממ..לא הבנתי... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אממ..אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: אומנות =]]] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אממ..3 עכשיו אף פעם לא נעבור לבית אחד כי זה בית גדול.... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: הייתי ילד נחמד (ועדיין נשארתי ככה) השיר האחרון ששרת: עכשיו בדיוק אני שומע את קנדי שופ של 50 סנט. הדבר האחרון שצחקת בגללו: הבדיחות של מתן (מקורית 1 תבין) הפעם האחרונה שבכית: אממ...לא זוכר האדם האחרון שראית: מחשב (טוב, כול החיים שלי זה מחשב) הדבר האחרון שאמרת: ("יש!" שסוף כול סוף שיר ירד לי מהאיימיש!!) הדבר האחרון שאכלת: צ'יפס !! הדבר האחרון ששתית: קולה =]]]] הדבר האחרון שקנית: אממ...לא זוכר השיר האחרון ששמעת: עדיין לא נגמר השיר קנדי שופ..... הדיסק האחרון שקנית: אמממ..של פלוריסיינטה (לא מאמין עדיין) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בשנת 1990 הדבר הכי מטורף שעשית: כלום, אני ילד רגוע הווה: שיער נוכחי: קצר, כמו תמיד בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה עם ציור של סרטן.... תכשיטים נוכחיים: אין לי עצבנות נוכחית: לא הבנתי (יש לי קליטה מהירה (מקורית 1 תבין) התגעגעות נוכחית: לאף 'חד.... תמונת דסקטופ נוכחית: של פוקימון.... חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמממ....כול הכיתה שלי! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? לא.... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את הדובי שלי (שקוראים לו יוסי) ממה הכי נמאס לך?: מהחיים את מי היית רוצה להרוג? את שגמר את המים החמים אתמול!!! הכי פחות מהנה?: שיעורי מתמטיקה.... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אחיה ביפן ואצור פוקימונים... איפה אתה הולך לגור?: ביפן..... כמה ילדים אתה רוצה?: 2.... באיזה סוג של מכונית תנהג?: שקיבלתי מהעבודה... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:הולך לקנות חלב לחתולה חושב הרבה על העתיד?: לא...חושב רק על אותו רגע מפחד ממנו?: כן, כלבים גדולים. וקצת בכללי: להקה אהובה: אין... ספר אהוב: לא קורא ספרים סופר(ים) אהוב(ים): לא הבנתי... צבע אהוב: שחור וכחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: (______* אתה שמח כש: שאני אתה מרגיש בודד כש: מבריזים לי..חחח האם אתה חושב יותר מדי: לא, יש לי קליטה מהירההההה!!!!!! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמממ...לא אכפת לי אבל שיהיה לידי מחשב. אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי אבל ראיתי את יצפאן בגן חיות... האם יש לך איל ושהם חרטות: (_________* קפה אהוב: שוקו!!..חחחח ריח אהוב: של אמממ....פלוץץץ! סתם..לא יודע מה מכעיס אותך: שאני שוכח משהו.... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני די טוב בציור, לא מש'ו אבל נחמד האדם שעושה לך הכי טוב: אמא!! סגנון מוזיקה אהוב: פופפפפ חדר אהוב בבית: החדר שלי!!!! מקום אהוב בעולם: החדר שלי.... מקצוע שנוא: ווא..שאני יתחיל אני לא יסיים.... (מתמטיקה, אנגלית, ועוד רבים ושמעממים) מורה אהוב: רותי.... אוהב את בצפר?: לאאאא.. נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: חס חס חס וחלילה! נפגע (רגשית) בקלות?: כה מאוד! אני כמו כוס פלבטיק נותן מעצמך?: מה? אוהב לפוצץ נייר בועות? מה 2? לועס דברים? בסטיק!!! אוהב להתקלח?: ככה ככה... אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןןןןןןן, זה כזה מעצבןןןןןןןן! אוהב לצחצח שיניים?: לא, אבל אין ברירה...הבריאות מעל הכול! אכפת לך מאיכות הסביבה?: כה... קונה צרובים\\צורב?: צורבבב!!!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם..תלוי במרחקים... חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא, אבל אני חוסך... ישן הרבה?: כה ולא.... בתול?: תנחשו...בן 14.... נקשר לחפצים?: לדובי שלי!!! אוהב חולצות גזורות?: לא...זה יצא מהאופנה..חח..סתם! גופיות?: לא אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: (_________* שמש או גשם?: גשםםםםםםםםם!!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי במזג- אויר ילדותי?: יש מצב? רואה פוקימון, אז כן? חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי? ברור שכןןןןןןןןןןן!!!

Alias4Ever

New member
עונה (בלית ברירה..צריך לתת דוגמא)

עבר: שם המורה בכיתה א': חנה הזיכרון הראשון שלך: הדבר היחיד שאני זוכרת מאז שהייתי מאוד קטנה...זה שפגשתי את עודד מנשה באיזה יריד ובאתי ואליו ואמרתי לו "אתה נחמד..אבל אנ יאוהבת את מיכל ינאי יותר" האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא...תמיד אהבתי להיות ילדה קטנה וחמודה... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: מה עוגות חול יעני
לא ממש לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מגן במתמטיקה 51 האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): באופן עקרוני נולדתי בבת-ים ועברנו לפה כשהייתי בת שנה...ומאז אנחנו פה.... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אחלה ילדות..תמימה... השיר האחרון ששרת: תגידי לו - אוהד חיטמן הדבר האחרון שצחקת בגללו: "ככה זה בחיים"- אחלה סידרה הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: הממממממ אמתרי לאבא שלי שהסדביץ שהכנתי היה ממש טעים הדבר האחרון שאכלת: סנדביץ עם פסטרמה וחסה הדבר האחרון ששתית: מים... הדבר האחרון שקנית: ארטיק מגנום חושים-AROME השיר האחרון ששמעת: איזה שיר שאני לא זוכרת את השם שלו ברדיו הדיסק האחרון שקנית: ויי מלא זמן לא קניתי דיסק הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא מזמן..עם הקניות הדבר הכי מטורף שעשית: התחלתי לענות על השאלון הזה הווה: שיער נוכחי: ארוך חלק שטני עם פסים בלונדיניים בגדים נוכחיים: מכנס 3/4 שחור וחולצה סגולה תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: בגלל השאלון אני דיי במצב שאני יכולה להרוג מישו התגעגעות נוכחית: אפחד באופן נוכחי תמונת דסקטופ נוכחית: של ג'סי..מלא זמן לא החלפתי חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בראדלי קופר....אבל זה קצת סוריאליסטי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מדי פעם...אבל מי לא
האם אתה עייף? רעב? לא עייפה..ואכלתי לא מזמן את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חברה שלי שלא ראיתי מלא זמן בגלל המבחנים והבגרויות ממה הכי נמאס לך?: מהשאלון הזה...ומבצפר את מי היית רוצה להרוג? את המורה שלי לאנגלית....מטומטמת
הכי פחות מהנה?: לראות סדרות איכותיות עם תרגום...זה תמיד הורס עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משו עם כלכלה או משו כזה...או שאולי לא...נראה... איפה אתה הולך לגור?: אני רוצה לגור שנה בלוס אנג'לס ולחזור לארץ..בכולופן העתיד שלי הוא פה בארץ כי אין לנו ארץ אחרת
כמה ילדים אתה רוצה?: 3- 4...ילדים זה שמחה
באיזה סוג של מכונית תנהג?: או סיטרואן C3 או יונדאי gets איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חייפ מאושרים עם בעל..בית..אוטו..ילדים..קריירה..החלומות הרגילים חושב הרבה על העתיד?: בקטנה.. מפחד ממנו?: לא...אבל אני רוצה שיהיה טוב וקצת בכללי: להקה אהובה: סימפל פלאן אוונאסנס וכו' ספר אהוב: "באין משפחה" אין לי מושג של מי...קראתי אותו מזמן וזה השיר עליי רושם דיי עמוק מלאכים נופלים...גם ספר יפה וגם נערה עם עגיל פנינה..- של אותה סופרת סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג...חחחח אחלה סופרת..עם סבלנות מברזל...חח וזהו סופרים אחרים אני לא זוכרת..אני לא בודקת שמות של סופרים צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: גופיות אני מאוד אוהבת איבר שהכי מושך אותך: עיניים...עיניים נורא עושות לי את זה אתה שמח כש: אני שומעת מוזיקה....זה תמיד משמח ומרגש אותי אתה מרגיש בודד כש: יש קטעים שאני מרגישה בודדה אבל זה לא בגלל משו...סתם דיכי כזה...בקטנה האם אתה חושב יותר מדי: אני לא...חחח סתם...כשאני לומדת אני חושבת הרבה..וזה מעייף
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לוס אנג'לס...אבל ישר הייתי חוזרת חזרה לפה... אדם מפורסם שפגשת: תום אבני..סופי צדקה.. האם יש לך אילושהם חרטות: על מה
ממש לא... קפה אהוב: לא אוהבת ריח אהוב: שוקולד אני גרה ליד המפעל הישן של "עלית" ואפשר להגיד שעד שהעבירו את המפעל אני חייתי בתוך עננה גדולה של שוקולד....פלא שעכשיו אני מכורה מה מכעיס אותך: צביעות...שקרים... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמממ אולי יש לי אבל לא גיליתי אותו עדיין האדם שעושה לך הכי טוב: חברים שלי..כיך לי להיות איתם סגנון מוזיקה אהוב: כל מיני...רק לא קלאסי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: לא הייתי בהרבה מקומות בעולם אז אני לא יכולה עדיין להחליט מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: חגית המורה לכלכלה אוהב את בצפר?:לא
נרדם בשיעורים?: רק במתמטיקה...ורק כשאני מאוד מאוד עייפה מעשן?: לא
נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי ובאיזה מצב נותן מעצמך?: ברור.. אוהב לפוצץ נייר בועות? כהההההההההההה
לועס דברים? לא.רק מסטיקים...ואוכל.... אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא..זה כואב שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אויי זה מעצבןןןן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן מהסביבה שלי קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע..אבל אם יש כוח וזה קרוב אפשר גם ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא... ישן הרבה?: אוהבת לישון אבל לא יוצא לי הרבה בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא ממש...אבל תלוי למה אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כןןןן אוהב לטייל?: למה לא אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא...אני בחורה...למרות שיש גם לבנות אבל אני לא אוהבת שמש או גשם?: גם וגם...אני לא אוהבת שנורא חם לי ולא אוהבת שנורא קר לי רוב הזמן - קר לך או חם לך?: כשחם לי אני פותחת מזגן ואחרי שנייה קר לי אז די חצי חצי ילדותי?: בקטנה חולם בהקיץ?: לא הרבה האם אתם אוהבים אותי? אחרי השאלון הזה...ממש לא
(סתתתתתתתתם לאב יו
)

למעלה