הריאליטי הבא

baseline

New member
הראליטי שלי: תלמיד נולד

האם היום, בגילכם המתקדם, תוכלו לחזור לכיתה ט ? לעשות שעורי בית? להצליח במבחנים? סיכומים? בוחן פתע? מה אתם יודעים על סינוס, קוסינוס, להבין סיפור ולנתח מה כתוב בין השורות. הורים לילדים (נניח בני 30 ומעלה) חוזרים לספסל הלימודים, חייבים לשמור על ממוצע ציונים מוצלח, ואולי גם להתעלות על ציוני הילדים שלהם. שיעורי התעמלות גם הם חלק מתוכנית הלימודים, ולכן גם צריך לדעת להתגלגל על המזרון, על המתח ובמגרש הכדורסל. של"ח לא פחות חשוב ולכן יהיו גם טיולים בארץ וכדומה... מה אתם חושבים?

LOVEtheMcMAHONS

New member
התחרות ממשיכה

יש לכם עד חמישי הבא להמשיך להביא רעיונות. היו פה כמה טובים, כמה פחות וכמה שלא.

Ogakor

New member
The Way to Success

הרעיון המרכזי של התנית הוא כזה: לוקחים מספר מסוים של מתמודדים (16-18 אנשים, בנים ובנות) שלכל אחד מהמם יש רצון להצליח ולהיות הכי טוב בתחום שבו הוא עוסק (צילום, דוגמנות, עיצוב אופנה, עיצוב פנים, ציור/רישום, פיסול, ריקוד, שירה, נגינה, משחק וכו'..). במשך המשחק המתמודדים מתחלקים לשתי קבוצות גדולות, כשבכול פרק עליהם להכין פרויקט ("מיזם") הקשור באחד מסוגי ההתמחויות של המתמודדים (למשל הכנת קטלוג אופנה, קליפ מוזיקה..) וצריך להיות קשור גם במקום בו הם נמצאים (כל כמה פרקים המתמודדים יצאו למדינה אחרת בעולם עם תרבויות שונות..). בסופו של הפרק מעמידים את שתי הקבוצות לשיפוט על ידי אנשים המבינים בתחומים שעליהם מבוסס הפרויקט, ואנשי תרבות מהמדינה בה ביקרו, והקבוצה המפסידה מדיחה מישהו מחבריה. ולבסוף, הזוכה של התחרות (שייבחר על ידי מס' נקודות מהשופטים וקולות מהאנשים איתם עבד במשך העונה) יזכה במימון כספי גבוה ללימודים והעשרה בתחום בו הוא עוסק ולסיפוק ציוד מקצועי הקשור בתחום שלו כדי לפתח את העיסוק שלו.

viveros

New member
גם לי יש רעיון

הרעיון הוא מעקב אחרי תרמילאים ישראלים בחו"ל, ושילוב של "המירוץ למיליון" ומעין "הישרדות בעולם האמיתי" - לוקחים קבוצת ישראלים (נניח 10 אנשים), ונותנים להם נקודת מוצא מסוימת, נקודת סיום, זמן קצוב וסכום כסף מסוים ומוגבל מאוד שאיתו הם צריכים להסתדר. בין לבין כמובן יש נקודות ביניים שדרכם הם חייבים לעבור, ואולי אפשר לשלב גם משימות/בונוסים שונים בדרך. למעשה מדובר פה בהתמודדות של "כולם נגד כולם", כאשר יש גם אפשרות ליצור בריתות בין המתמודדים השונים בשלבים מסוימים של המשחק. ומי יעוף בכל שבוע? לאו דווקא מי שהגיע אחרון לתחנת הביניים, אלא מי שנשאר עם הכי מעט כסף. אני יודע שזה עדיין לא כל כך מגובש, אבל הרעיון של לקחת טיול תרמילאים בחו"ל, לתעד אותו ולצרף לו אלמנט תחרותי נראה לי יכול להיות מעניין...

Sole Survivor

New member
זה די דומה

לסדרה תרמילאים באוסטרליה שמשודרת בערוץ החיים הטובים שזה יותר תיעודי והיתה סדרה דומה ניראה לי גם באוסטרליה שזה היה תחרות של שני אנשים כל פעם

למעלה