הראל - מחר ביצפאן!

• פותח הנושא as40
  • פורסם בתאריך

as40

New member
הראל סקעת מחר מתארח ביצפאן

הנ"ל פורסם באתר של msn : שלום, מחר, יום שני 18/7/05 הראל סקעת מתארח בתוכנית של יצפאן. יש לנו עדיין מקומות פנויים בקהל. המעוניינים יכולים לקבל כרטיסים בחינם. הכניסה היא מעל גיל 17 (יש להביא תעודת זהות). מי שמעוניין יכול ליצור קשר עם תיאום הקהל של התוכנית בטלפון 09-7714545 או לשלוח מייל ל: [email protected] ואנחנו נחזור אליכם עם כל הפרטים

Eynav Naharan

New member
כנסו שניה...

התקשרו אלי מהאולפנים של 'רשת' בהרצליה.. אמרו לי שהראל סקעת מופיע מחר ביצפאן שאלו אותי אם זה מעניין אותי.. אותי אישית לא.. אבל ניראה לי שאותכם כן.. אם מישהו רוצה ללכת להיות בקהל אז תתקשרו לפה 09-7714545 זה בערך ל18+ אבל הם אמרו ש16-17 זה גם בסדר... יומטוב לכם

Eynav Naharan

New member
למה ניראה לך שעבדו עלי?

מה לא יכול להיות שהתקשרו אלי?? טוב מה שתגידי עובדה שצדקתי.. עובדה שכבר התקשרו אלי כבר כמה פעמים... לא משנה בקיצור גם כשאני הייתי צילמו את זה ושדר בערב... אבל זה אמור להיות שידור חי לא??

Eynav Naharan

New member
לא בודקים תעודות זהות...

הייתי שם מאה פעם בכל התוכניות בערך שיש... לא בודקים תעודות זהות... ובעיקרון אפשר להכנס אכשהו גם אפילו בני 14-15

גלי 89

New member
יש התקשרתי ונרשמתי.

צריך להיות שם מחר בשעה 3:30 באופנים ברח' הקסם 12 בהרצליה והתוכנית תשודר מחר בערב.

גם אמא של הזמינה כרטיסים אבל....

איך זה יכול להיות?! להראל יש מחר מפגש מעריצים זה מוזר שזה בשעה 3:30

Eynav Naharan

New member
תהני מאמי

חבל ששרית לא שם... אחרת הייתי הולכת מזמן... ד"א הוא מזה חמוד... ידיד שלי אוהב אותו...והוא גם מכיר אותו...

למעלה