כבר היה! אני בטוח שתצליחי לחשוב על עוד בנזוג של ברוקי
G Guy K New member 15/5/04 #81 ../images/Emo128.gif כבר היה! אני בטוח שתצליחי לחשוב על עוד בנזוג של ברוקי
ל לינה18 New member 17/5/04 #101 סליחה, אבל הם ממש לא סי-ג'יי הוא הבן של קלארק וסאלי וקימברלי היא הבת של אדם אלכסנדר מאישתו השניה(לא מסאלי!)
סליחה, אבל הם ממש לא סי-ג'יי הוא הבן של קלארק וסאלי וקימברלי היא הבת של אדם אלכסנדר מאישתו השניה(לא מסאלי!)
ל לינה18 New member 15/5/04 #90 קראו לו הדר' פירס פיתרסון והאמת היא שלמרות שהוא היה מאוהב בטיילור, לא היה ביניהם כלום. הרי לא ציפיתם מטיילור לבגוד בריג', נכון?
קראו לו הדר' פירס פיתרסון והאמת היא שלמרות שהוא היה מאוהב בטיילור, לא היה ביניהם כלום. הרי לא ציפיתם מטיילור לבגוד בריג', נכון?
ל לינה18 New member 15/5/04 #89 וואו, חבל שלא ראיתי את הקטע עם טיילור ואריק, זה נישמע מעניין. ולחשוב שתמיד מאשימים את ברוק שהיא היתה על כל הפורסטרים, ומה עם טיילור?
וואו, חבל שלא ראיתי את הקטע עם טיילור ואריק, זה נישמע מעניין. ולחשוב שתמיד מאשימים את ברוק שהיא היתה על כל הפורסטרים, ומה עם טיילור?
T Traped In A Box New member 15/5/04 #94 די לרדת עליה! לפחות היא לא.. שוכבת עם שני גברים באותו זמן ואז לא יודעת מי התינוק! ועוד עם אבא ובן (אריק ורידג' - הילדה ברידג'ט) או אח ואח (ניק ורידג' - העובר ברוס לי)!
די לרדת עליה! לפחות היא לא.. שוכבת עם שני גברים באותו זמן ואז לא יודעת מי התינוק! ועוד עם אבא ובן (אריק ורידג' - הילדה ברידג'ט) או אח ואח (ניק ורידג' - העובר ברוס לי)!