הקפצה

יניב1

New member
לורן פנמור במקור מצעירים חסרי מנוח

השתתפה במספר לא מבוטל של פרקים ב"יפים" במשך שנות ה-90 כשותפה של אריק. לורן היא למעשה כיום מעסיקתה של ג'קי ב"פנמורס". אל הסדרה היא הגיעה כשרדפה אחרי יריבתה המטורפת שילה קרטר שניסתה לגנוב את בעלה של לורן ב"צעירים". היו כמה פרקים שהמשולש הזה זכה לסקירה רחבה בפרקי היפים למרות שהחל בצעירים והגיע לשיאו כששילה (כמדומני) ירתה בסקוט, בעלה של לורן - והביאה למותו. היא כמובן יצאה גם מזה אבל לורן נשבעה לנקום בה ועשתה הכל כדי לשכנע את אריק ושות' לא להתעסק עם המטורפת. זה לא עזר כמובן. בין אריק ללורן החל להתפתח רומן שגם אותו שילה ניסתה לטרפד. כששילה לבסוף נכלאה ונעלמה הרומן הזה התפתח עוד יותר אפילו, והם כמעט התחתנו (לורן ואריק) אבל בסוף לורן עזבה את היפים והוא חזר לסטפני. בקרוב אגב, לורן תחזור, להופעת אורח.

Traped In A Box

New member
שכחתם את אח תאום של ראש

שהיה לו רומן עם לורן. ובטוח היה לה משהו עם עוד מישהו, לא? נראה לי חוץ מסקוט היה לה באיזור העלילה שלהם היא הייתה עם עוד מישהו ושילה סחטה אותה על זה או משהו כזה....לא זוכר

Guy K

New member
../images/Emo26.gifממשיכים

איפהשהוא בהמשך השרשור התבלבלתי בין כל ההודעות שנדחקו בצד אז ממשיכים מאריק: אריק>>טיילור למי שלא זוכר, אריק התאהב בטיילור כשרידג' וברוק היו ביחד. טיילור טענה שהם התקרבו מהר מדי ולא רצתה להיות איתו. רידג' וברוק ערכו עבור אריק מסיבה כדי למצוא לו חברה, ואריק תכנן שטיילור תהיה בת הזוג שלו - אבל בסוף הגיעה מישהי אחרת לובשת את השמלה שהוא נתן לטיילור ובידה מכתב התנצלות על ההברזה. בסופו של דבר טיילור החליטה שהיא כן רוצה להיות עם אריק והגיעה אליו הביתה בלילה - אבל ראתה את סטפני ישנה איתו במיטה (סטפני נשארה לישון שם למרות שלא היה בינה לבין אריק כלום). טיילור החליטה להתרחק מאריק כי היא לא רצתה לפגוע בסטפני.

SupeRonit

New member
דוקטור פירס ברונסנן

אני יודעת שרשמתי בכותרת שם של שחקן הולווידי בכלל (היה בונד,ג'יימס בונד)-פשוט לא זכרתי איך קראו לו בסדרה: פירס פריסנן (?!?!?!?!?!?!?) בכל מקרה זה דומה-מקווה שאתם יודעים למי אני מתכוונת

Guy K

New member
בהחלט היה ביניהם משהו

ומברוק אנחנו ממשיכים ל... גרנט! לפירס אגב קראו פירס פיטרסון.

למעלה