הקפצה

Guy K

New member
יאללה משחק

קוראים למשחק הזה ספגטי והוא נורא קל: אני אכתוב שם, הבא אחרי יכתוב שם של מישהו שהיה לו רומן עם מי שאני כתבתי (אם מדובר בפרקים ישנים או בזוגות סיכוי שמישהו לא מכיר או זוכר, כדאי להוסיף שורה או שתיים שיזכירו). כמובן שיהיו שמות שיחזרו על עצמם, זו אופרת סבון בסך הכל. אבל אם כתבתי ברוק אז מותר לכתוב רידג' רק פעם אחת. בפעם הבאה מותר לכתוב רק שם של מישהו אחר שהיה לה רומן איתו (ולא חסרים
). במידה ויש מישהו שלא מצליחים למצוא לו בנזוג - מוצאים בנזוג אחר למישהו אחר מהרשימה (ובגלל זה חשוב לשרשר נכון). מי שיכתוב הכי הרבה שמות (ואסור לקפוץ למי שלא אחרון ברשימה אלא אם כן נגמרו בני הזוג שלו) - יקבל פרס וירטואלי מדהים

Guy K

New member
../images/Emo150.gif ג'יימס וורויק

כן, גם לו היה רומן זעיר עם הגברת לוגן

SupeRonit

New member
רציתי לרשום את זה,אבל לא רציתי

להרוס את הרצף של השרשור-המשחק

Traped In A Box

New member
טוב מן הסתם

היא הייתה עם אבא של ג'סיקה.....אבל איך קראו לו.... דרך אגב: ריענון הזיכרון...: מגי היא הגיסה של אריק נכון? או אחות שלו?..

Guy K

New member
מגי היתה גיסתו של אריק.

היא היתה אלמנתו של אחיו ג'והן.

SupeRonit

New member
יופי.גם אני יכולתי לרשום את זה

(כי חשבתי על זה) אבל הוא לא היה דמות פעילה בסדרה.. (או שכן בהתחלה?)

Guy K

New member
דילן שאו!

היה לה ולדילן החתיך רומן לא קצר (מי זוכר את הפרק שהם ישבו בביקיני בר בבגדי ים והתמזמזו...?)

SupeRonit

New member
../images/Emo2.gif

אבל הוא היה החבר של הבת שלה
ולא-לא זכרתי (בגלל זה ההלם)

Guy K

New member
ממשיכים מג'סיקה:

היה לה רומן איתו עוד לפני שהוא אנס אותה. זוכרים את סליי?

SupeRonit

New member
רציתי לכתוב עליו=כן,זכרתי

ממשיכים מסליי
(אין לי מושג)

Guy K

New member
מרגו היתה מעצבת בפורסטר

היה לה רומן עם רידג' בתחילת הסדרה וגם היא, כמו כל הדמויות, נמצאת במילון המונחים. אני לא אגלה עכשיו עם מי עוד היו לה רומנים כדי לא לקלקל את המשחק אבל אחורי זה אני מבטיח לספר עליה יותר כי אני נורא אהבתי אותה. השחקנית אגב משחקת היום את קיית בימי חיינו.

למעלה