נקי (+שאלה) יש טעם להקפיץ או שלתת לזה כבר לשקוע?
R richter New member 14/5/03 #161 ../images/Emo26.gifנקי (+שאלה) יש טעם להקפיץ או שלתת לזה כבר לשקוע?
3 30על30 New member 14/5/03 #163 כי עכשיו זה מראה לך רק את ההודעות שהגבת עליהם ורק אחרי שהגבת למשהו או שלחצת על ה"הצג המשך" -או מה שרשום שם- זה מראה לך את כל שאר ההודעות בקיצור, עדיין מעצבן תחת!
כי עכשיו זה מראה לך רק את ההודעות שהגבת עליהם ורק אחרי שהגבת למשהו או שלחצת על ה"הצג המשך" -או מה שרשום שם- זה מראה לך את כל שאר ההודעות בקיצור, עדיין מעצבן תחת!
א אייל הצלם New member 14/5/03 #167 מריחואנה>>towlie (+תוכן).... richter, אל תקפיץ... גם ככה המשחק יגמר ב22:12 אה לא אבל גם אחרי זה אני עושה משו... תקפיץ רק אחרי 22:12
מריחואנה>>towlie (+תוכן).... richter, אל תקפיץ... גם ככה המשחק יגמר ב22:12 אה לא אבל גם אחרי זה אני עושה משו... תקפיץ רק אחרי 22:12
ד דורון ה New member 14/5/03 #170 יבש ../images/Emo26.gif רטוב ובקשר למספרים עם ההודעות שנפתחות... יש כפתור תגובות שפותח וסוגר בלחיצה עליו את כל ההודעות
יבש ../images/Emo26.gif רטוב ובקשר למספרים עם ההודעות שנפתחות... יש כפתור תגובות שפותח וסוגר בלחיצה עליו את כל ההודעות
E elcool New member 14/5/03 #171 רטוב ../images/Emo26.gif גשם ולאלה שרשוםלהם את מס' ההודעות.. כמה הודעות יש?
P positive energy New member 15/5/03 #175 קיוסק../images/Emo26.gifחרא אם זה הקיוסק בבית ספר שלי... מה לעשות, זה מה שזה מזכיר לי
א אייל הצלם New member 15/5/03 #181 ועכשיו! החלק השני של המשחק! המילה האחרונה הייתה מיסטר הנקי, אז בואו כולנו ננסה לברר באיזו צורה מיסטר הנקי קשור למילה הראשונה (אייק)
ועכשיו! החלק השני של המשחק! המילה האחרונה הייתה מיסטר הנקי, אז בואו כולנו ננסה לברר באיזו צורה מיסטר הנקי קשור למילה הראשונה (אייק)
E elcool New member 15/5/03 #183 מיסטר האנקי הוא חרה אייק נראה כמו פח זבל. שמנגבים את החרה את הנייר זורקים לפח זבל!! (ניצחתי?)