הקפצה

gggssshhh

New member
אולי לא באמת הסתכלת בשעון

אולי התעוררת באמת אבל עדיין נשארת חצי ישן, שאלת אותה מה השעה וכשהיא ענתה לך כנראה בלי לשים לב חזרת לישון או עצמת עיניים וחלמת לכמה שניות שאתה מסתכל בשעון ורואה את השעה הזאת ואז או שהתעוררת או שחזרת לישון.

Roy1232

New member
שרשורים כאלה זה מעניין../images/Emo6.gif

בלבול בין מציאות לחלום זה ממש נדיר (ההפך לא נכון כמובן). אפילו הטלת ספק במציאות זה משהו שקשה להגיע אליו בכנות מלאה. ז"א, כשאת במציאות יש את סוג התודעה הזה שיש רק במציאות... הידיעה הברורה שזה לא חלום. ולמעשה התודעה נמצאת במצב-בטוח הזה גם בחלום... אבל באופן קצת שונה. הייתי הולך לחקר המוח אם זה היה מבטיח לי קצת כסף.

gggssshhh

New member
אוי ואבוי

בדיוק בגלל הסיבות האלה אני לא מתעמקת בחלומות צלולים, בשביל לא לחשוב שאני חולמת כשאני במציאות, בשביל לא להיות תלויה בבדיקות מציאות.... רציני, זה יכול להיות מסוכן... חחחח אבל זה מעניין מה שקרה לך! חחחח

hugothehand

New member
ברוכה הבאה

חברים יקרים, אני סבור כי שעת-הכושר לפתיחת פורום שידון בנושאים של עירות ועירנות עומדת בפתח. אני מאמין שעסקנו דיי בכל נושאי החלומות הצלולים, ושהיריעה של פורום זה צרה מלהכיל את כל העדויות המרתקות בנושא הבלבול הרב השורר במוחות אינטליגנטיים. בלבול שבין עירות לשינה. (אינני אוהב להשתמש במילה "מציאות" כדי לציין את שעות העירות) אזור הזוי זה על כל ספקותיו ואי-ודאיותיו קורא לנו שנדון בו, שנעמיק בו ושנאמץ אותו לחיקנו. איני רואה בזאת רק תוצר-לוואי של עיסוק בחלומות צלולים, שכן זה מכבר הוא הפך לחלק בלתי נפרד מחיי, מעיסוקי ואף (לדאבוני הרב) לחלק מזהותי. וולפהרט, מטאל סיניגוג - אני מקווה שאתם בדעה אחת איתי וכולי תקווה שאחרים יבואו אחרינו. הוגו.

וולפהרט

New member
תודה

אני לא רואה סיבה למה לא להמשיך דיונים כאלו כאן, הרי הנושא הזה מקושר ישירות לחלומות צלולים- הבילבול בין מציאות לדימיון נובע מהם. אני אישית כן קוראת לזה "מציאות" ו"דימיון". ככה שאני גם מבהירה דברים ביומן חלומות. אני דווקא חושבת שאם יפתח פורום כזה הוא יהפוך למשהו יותר פילוסופי ותאורתי במקום חוויתי וענייני ובמקביל ימשוך אליו אנשים שיעלו תאוריות על גבי תאוריות שיגרמו לי אישית לפהק. אבל לשיקולך. לי אישית, ממה שראיתי עד עכשיו, טוב כאן:)

Roy1232

New member
אני בעד לפתוח פורום יותר פילוסופי בעניין הזה

זה לא אומר שאי אפשר לדבר על הנושאים האלו גם פה. קחו בחשבון שזה ייצור הפרדה אוכלוסייתית בין הפורומים ויגרום לפורום הזה להיות מזבלת "האם זה חלום צלולללל$%%$!%$#!^%#!^%@$^%אעאאעאעאעZZ".

MetalSinagouge

New member
ברוך השב../images/Emo13.gif

אני סבור שהפורום הזה הוא מקום ראוי לדון גם בנושא הזה ועוד רבים שלא קשורים באופן ישיר לחלימה צלולה, כל מה שצריך זה רצון ואנשים.

silverhawk

New member
לא ברור לי מדוע ולמה לא ניתן לדבר על הנושאים

הללו בפורום הזה. אם יש נושאים ודיונים שמסקרנים אותך - אתה יותר ממוזמן לפתוח עליהם שרשור.

silverhawk

New member
../images/Emo6.gif

לא לימדו אותך לסמוך על אינסטינקטים שלך? זה יכול היה להיות הרבה יותר משעשע! (
)

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifהקפצה../images/Emo41.gif

אחלה שירשור, ניתן לו לחיות עוד קצת.

למעלה