הקפצה

וולפהרט

New member
השבוע קרה לי דבר מעצבן...

חזרתי מהעבודה ברכבת, הייתי עיפה ותהיתי אם אני עדיין ערה או שנרדמתי ברכבת, היו לי סיבות לתהות: היה ברכבת, לא רחוק ממני, מישהו שדיבר במן שפת ג'יבריש כזאת שלפעמים נשמעה כמו עברית לא ברורה אבל עם מבטא מוזר, ומדי פעם הוא זרק מילים בערבית. זה היה מאוד מוזר. אמא שלי שלחה לי הודעה בפלאפון שבסוף נלך מחר לסרט ב: 45:15. הסתכלתי טוב על המספרים ואז נזכרתי שספרות דיגיטליות לא הגיוניות הן סימן שזה חלום! זה עצבן אותי, פחדתי שאולי כל היום זה חלום ובעצם עוד לא נסעתי לעבודה, פחדתי שאולי אני אתעורר מאוחר מידי ואאחר. עשיתי בדיקות קריאה אבל הכיתוב נשאר אותו דבר. לא סמכתי על זה. ניסיתי את השיטה שתמיד גורמת לי להתעורר מחלום: להתרכז בפתיחת העיניים- לפתוח אותן חזק. זה לא עבד. בסוף התברר לי שזה לא היה חלום: הספרות פשוט נקלטו לפלאפון שלי במהופך! והאיש ההוא כנראה דיבר חצי בעברית חצי בערבית אבל גם גמגםS: בקיצור... חוויה מוזרה...

Lil KeKe

New member
חחחחחחחחח אוי גדול...

רק חסר לך שפתאום היית מתחילה מה שהיית עושה בחלום... ואז באמת זה היה נגמר רע... חחח

MetalSinagouge

New member
Welcome to the Twilight Zone...

אכן, הצד האפל והפרנואידי של חווית החלימה שמור לאנשים מיוחדים (אני!!!111). אני זוכר שבימים האחרונים של כיתה יב', העלתי תרחיש מזוויע: מה אם בעצם כל 12 השנים האלו היו חלום, ועכשיו אני אתעורר ואתחיל ללכת לכיתה א'. חוויה מעניינת, אבל טוב שהתעוררת ממנה

Roy1232

New member
זה יהיה מזוויע באמת

אפילו יותר מלראות את אודטה בעירום. אבל האמת - היסודי היה ממש כיף (וגם התיכון אם לא הייתי במחוננים המז*** שמכריחים אותי 5 יחידות ספרות). למרות שבסיבוב השני הייתי מוותר על היומרנות שב5 יחידות מתמטיקה ועובר ל3. תוכיח ש1+1!=5 ע"י דוגמה נגדית
.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שהדבר הכי "אזור הדמדומים" שקרה לי זה שהצלחתי לעשות 5 יחידות מתמטיקה. אין יותר הזוי מזה. אל תפול לאשלייה שהמטריקס שם אותך בה, הם רק גורמים לכל שלב שעברת בחיים להראות כיף כדי שתשכנע את הילדים שלך שזה בעצם כיף. אבל האמת היא... שזה סיוט!!! (לא ראיתם את זה בא, אה?)

Roy1232

New member
סתם בשביל הקטע, סוליפסיסטים

אם הם בטוחים שהם היחידים שקיימים, למה הם טורחים להפיץ את משנתם לעולם הלא קיים גם ככה?

MetalSinagouge

New member
אופ... נגעת בתוכנית הסודית.

בעיקרון, על רגל אחת, אני שואף להפיץ ניהליזם בעולם ומשם להמשיך את זה לתרחיש הרגיל של הרס והרג. כדי שאני אוכל לשלוט בעולם. התאוריה שלי היא שהרבה אנשים אף פעם לא חשבו על הקונספט, ועצם החשיבה עליו תוביל להרבה כאוס, בלבול ותאונות דרכים.

Roy1232

New member
פשוט תן רדיוהד להמונים

זה ייתן את אותו אפקט באופן יעיל יותר.

MetalSinagouge

New member
אבל הם כבר בMTV.

למרות שאני זוכר קליפ מצוייר שלהם, נראה לי פאראנויד אנדרואיד- זה היה אחד הדברים הכי מבאסים שראיתי.

silverhawk

New member
דווקא כיתה א'?

לשחק בקוביות, לישון בצהריים ולעשות מה שרוצים. מה רע? יהיו לך 10 שנים להתכונן לפעם הבאה שתחזור בה לי"ב.

MetalSinagouge

New member
כיתה א' זו השנה הראשונה של הכליאה במערכת.

בגלל זה. בעיקרון כיתה א' הייתה סבבה. כמו גן. רק עם מחברות.

MetalSinagouge

New member
בקטנה.

לא, ברצינות... אם אני אקח את כל הזמן שבו למדתי דברים מועילים (לקרוא, לכתוב ו... זהו) זה יצא הרבה הרבה פחות מ12 שנים. קיצ:, חינוך ישראלי בחינם- קיבלת את מה ששילמת עליו.

לקשמי

New member
גם לי קרה פעם דבר מוזר

זה היה כשהייתי בנופש יוגה של כמה ימים, במהלכו ישנתי עם עוד שתי שותפות לחדר. בנופש הזה היינו קמים בשעה מוקדמת (5:30 בבוקר). ואז קרה לי דבר ממש מוזר: בבוקר הסתכלתי בשעון וראיתי שהשעה 5:45. השותפה שלי לחדר שישנה לידי גם כן אמרה לי משהו על כך שזאת השעה עכשיו. בכל זאת לא קמתי, כי התחשק לי להמשיך לישון. כשקמתי באמת ראיתי שהשעה עוד לא 5:30... ואז אמרתי לשותפה שלי לחדר שחלמתי שאני מתעוררת והשעה 5:45. ואז היא אמרה לי: זה לא היה חלום זאת הייתה מציאות, אני צחקתי (כלומר היא, השותפה צחקה) כשאמרתי שהשעה 5:45. זה היה ממש מוזר כי אני זוכרת שראיתי את השעה הזאת בשעון. לקח לי אחר כך כל היום לחשוב מה מהסיטואציה הזאת היה חלום ומה היה מציאות. יכול להיות שהייתי בחלום ואותה אישה חשבה שאני ערה ואמרה לי משהו כזה שנכנס לי לחלום. תעתועי המוח האנושי.

One Drop

New member
דווקא היום קרה לי משהו מוזר..

אני זוכרת שבאמצע הלילה פתחתי את החלון והסתכלתי דרכו למטה ואז אחרי כמה זמן נרדמתי ואז התעוררתי ואני לא זוכרת אם זה חלום או מציאות.. ובבוקר בחלון היה חריץ של איזה סנטימטר ואני תמיד סוגרת אותו. עכשיו זה ממש מפחיד אותי :| אם אני אתאבד בטעות?!

וולפהרט

New member
יש משהו שעד היום אני לא יודעת

מה מתוכו היה חלום ומה מציאות: אחותי התחתנה לפני כמעט שנה. זכרתי שהיה מוזר לי בחתונה שבעלה (גיסי) שתה הרבה מהיין של הקידוש בחופה, גמר בשלוק חצי כוס. אחר כך חלמתי ששאלתי את אחותי על זה והיא ענתה לי שזה היה כדי שלא ישפך להם יין על הבגדים (די מוזר...) אז כשקמתי סיפרתי לאחותי על החלום והיא אמרה לי שזה נכון, זו באמת היתה הסיבה. אבל היא מעולם לא סיפרה לי על זה במציאות, ואני לא שאלתי, אבל היא טוענת שכנראה כן שאלתי אותה... זה ממש מוזר...

MetalSinagouge

New member
מוזר.

קרה לי משהו קצת דומה. הייתי אמור להתעורר למשהו, והייתי מתעורר כמה רגעים לפני שתכננתי- חוזר לישון וחולם שאני מאחר.

gggssshhh

New member
חחח לי היה קורה ההפך!

הייתי מתעוררת בבוקר בשעה שאני אמורה לקום, חוזרת לישון, חולמת שאני קמה לפני הזמן ומתארגנת ואז מתעוררת ומגלה שאני מאחרת.... מבאס

למעלה