מה זה רושם לך?
J Just TalTi New member 30/6/05 #14 זה עדיין מצחיק ../images/Emo3.gif זה כותב לי שצריך איזה משו, ואז - קונטיניו, קנסל, דיטיילס וכל פעם שאני לוחצת קונטיניו זה עושה לי שוב
זה עדיין מצחיק ../images/Emo3.gif זה כותב לי שצריך איזה משו, ואז - קונטיניו, קנסל, דיטיילס וכל פעם שאני לוחצת קונטיניו זה עושה לי שוב
I IVaLeRyI New member 30/6/05 #20 לא לא לא!!! אנחנו דורשות שתראי!!! תורידי את התוכנה של ולריה,או תנסי לפתוח אז זה ברייל פלייר,או ווינאמפ,או מדיה פלייר,קיצר תמצאי את הנגן המתאים.
לא לא לא!!! אנחנו דורשות שתראי!!! תורידי את התוכנה של ולריה,או תנסי לפתוח אז זה ברייל פלייר,או ווינאמפ,או מדיה פלייר,קיצר תמצאי את הנגן המתאים.
B bad astronaut New member 30/6/05 #24 מדיה סאקס תורידי את התוכנה שהבאתי לך.. היא גם חרא אבל היא מראה כמעט את כל הסרטונים =]
S sapirush1 New member 1/7/05 #37 אני גם לא מצליחה לראות! יש לי כמה תוכנות וגם את מה שהבאתם הבעיה ההיא במקודדים.. אני מנסה להוריד עכשיו את מה שבן הביא
אני גם לא מצליחה לראות! יש לי כמה תוכנות וגם את מה שהבאתם הבעיה ההיא במקודדים.. אני מנסה להוריד עכשיו את מה שבן הביא
S Satla ruleS New member 1/7/05 #36 חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif גדול! כל פעם אתן מוכיחות לי מחדש שאתן קרועות
ק קרניjack New member 1/7/05 #40 משום מה......... לי זה בכלל לא מליח אפילו להוריד אבל אני מדמיינת מה עשיתן שם