הקורבן!

ApeliT

New member
../images/Emo41.gifהקורבן!../images/Emo41.gif

סורי אם לקחתי למישהו את הפינה, פשוט אף אחד לא קידם את הפינה הזאת... והקורבן שלנו לשבוע הזה הוא: pluplup (דור) הנכם מוזמנים לשאול אותו שאלות.. אני אתחיל: - מנשמע דור? -בן כמה? -מאיפה? -מה אכלת השבוע? -מה הבגד הכי מוזר שלבשת?

pluplup

New member
אני הקורבן?!

כ"כ מרגש... *מזיל דמעה* *מוחה דמעה* -הכל סבבה -כמעט 14 (תאריך 4.8) -מושב טל שחר(חור במרכז) -הרבה דברים. אבל הדבר הכי טעים שאכלתי היה: עוגיית שוקולד
-מכנסיים קצרים שקטנים עליי במשו כמו 3 מידות אבל לבשתי אותם רק לדקה כי לא היה לי משו אחר בארון אז לבשתי ת'מכנסיים המוזרים והלכתי לבדוק אם יש משו במייבש כביסה

avril24

New member
דור!

אחד השאלונים החופרים
*קרדיט לפורום סקרים ושאלונים* איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבת שלך על שמך? מזל? מידת נעליים? גובה? חיות מחמד? כיתה? איזה שפות אתה מדבר? בן כמה אתה? החלום שלך? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? מה אוהב לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגיש לדגדוגים? . אוהב את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה אתה הכי פוחד? גיל שהיית רוצה להיות? קעקועים? האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? את יודעת לשיר? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? התאהבת בידידה? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאת שונאת אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? היית על במה? ישנת כל היום? חשבת שאת משתגעת? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלווזיה ? עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? את שומעת עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. את... מעשנת סיגריות? מה היית משנה בעצמך? את אוהבת את איך שאת נראית? מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? מאחרת הרבה? מדברת הרבה בטלפון? משתדלת לאכול בריא? מדברת עם זרים? מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? אוהבת את הקול שלך? תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? האם את סומכת על אחרים בקלות? מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? שאת מכירה הכי הרבה זמן? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את רבה הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה? והכי חשוב- סיסטם או נייטוויש?

avril24

New member
לאלאלא אל תענה על זה

עכשיו שמתי לב שענית על זה בפורום סקרים ושאלונים חחחח הנה אחד אחר- כללי: שם: כיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף? משפחה: כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא?

pluplup

New member
קיצצתי חלק כי אין לי כוח לחפרנות

שם: דור גיל:כמעט 14 (4.8) אזור מגורים:ת"א והמרכז ימני/שמאלי (בידיים):ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):שמאלי צבע שיער:חום צבע עיניים:חום צבע אהוב:שחור ולבן צבע שבחיים לא תלבש:ורוד צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:צהוב מה הסרט האחרון שראית?קינג קונג (אני לא רואה הרבה סרטים) מה הסרט האהוב עליך?אוסטין פאוורס מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קומדיה מה הספר האחרון שקראת?אֵראגון(אני עדיין קורא אותו) אהבת אותו?מאוד למה אתה הולך להתחפש השנה?לא נראה לי שאני מתחפש השנה איזה חג אתה הכי אוהב?יום סיסטם! מה השם האהוב עליך לבנים?בן ולבנות?טאריה (בלי קשר לנייטוויש) יש מצב שתרד מהארץ?לא באיזה קופת חולים אתה?אין לי מושג X_X מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?מזמן למה?לא זוכר X_X אתה עייף?לא ממש למרות שלא ישנתי כל הלילה משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)בכור כמה סבים יש לך?כולל סבא רבא? 3 כמה סבתות יש לך?כולל סבתא רבא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?3 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?ניב (בן-דוד שלי מצד אמא)כי הוא חמוד כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?0 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?מזמן מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?מזמן יש לך קרובים בחו"ל?כן אבל בחיים לא את רובם איפה?צרפת לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית תנ"ך או היסטוריה?תנ"ך שליטה! איזה מקצוע אתה הכי אוהב?תנ"ך ואיזה הכי שונא?גאוגרפיה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?רביעי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שישי נחשב? אם לא אז רביעי באיזה מגמה אתה?----- אתה נוהג להבריז הרבה?לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)77 מה המבחן האחרון שעשית?זה היה מזמן כמה קיבלת בו?לא זוכר זה היה בכיתה ד' בבצפר הקודם (בבצפר שאני לומד בו עכשיו אין מבחנים מה המבחן הבא שיש לך לעשות?אין לי! יאיי! אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?------- מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?אני בחופש זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?עין חביתה או ביצה קשה?ביצה קשה שליטה!!!!!! אורז לבן או מלא?שונא אורז!!!!!!!! פיתה או לחמנייה?לחמנייה פלאפל או פיצה?פיצה!!!!!!! שתייה- מוגז או לא?מוגז היה נורא כיף!

ashkeloni

New member
האלו ../images/Emo3.gif

1. מי סיפר לך על הצבא כאלה שטויות שכמעט כל הקרביים מתים?
2. אתה יודע שאני קשיח ואפל מדי מכדי למות?
3. מנשמע?
4. כבר יודע מה אתה הולך ללמוד בתור מגמה? 5. ההורים אוהבים את זה? P: 6. נוסע לבד הרבה? 7. עדיין לא הצלחת לשכנע את ההורים ? :X

pluplup

New member
עונה לנתן

1 לא זוכר 2 עכשיו כן 3 הכל סבבה 4 אין מגמות אצלי בבצפר 5 ------ 6 לא 7 לא X_X

InnocenceLost

New member
הו מגניבב XD קבל שאלות :

לא קראתי הכל אזזז... תענה שוב :] אתה קרוי על שם מישהו? מה הדבר הכי הזוי שעשית אי פעם? ציין 3 דברים שאתה חייב לעשות בחיים שלך מה השיר הכי אהוב עליך של סיסטם (חה התקלתי אותך בשאלה קשה
) הפאדיחה הכיייי נוראית שקרתה לך אי פעם הדבר הכי מצחיק שראית הפעם האחרונה שצחקתי ממש הרבה הייתה בגלל: תהנה :)

pluplup

New member
עונה לאריאלה ../images/Emo24.gif

אתה קרוי על שם מישהו?לא מה הדבר הכי הזוי שעשית אי פעם?אני לא ממש זוכר... ציין 3 דברים שאתה חייב לעשות בחיים שלך:אממ,אפשר יותר? לשמוע את פנתרה, את סיסטם, את נייטוויש, את דרים ת'יאטר, להקים להקה ולזכור לשאול אותך האם בא לך לשלוח לי שיר של אורפנד במסנג'ר
מה השיר הכי אהוב עליך של סיסטם (חה התקלתי אותך בשאלה קשה)METRO (ד"א זה די קל) הפאדיחה הכיייי נוראית שקרתה לך אי פעם:אין מצב נקודה. הדבר הכי מצחיק שראית: ת'סרט אוסטין פאוארס הפעם האחרונה שצחקתי ממש הרבה הייתה בגלל:זמר (AVRIL24) לא זוכר למה אבל זה היה בגללה היה כיף!

InnocenceLost

New member
צ'קצ'קצ'ק, דור!

ציין 3 דברים שאתה חייב לעשות בחיים שלך:אממ,אפשר יותר? לשמוע את פנתרה, את סיסטם, את נייטוויש, את דרים ת'יאטר, להקים להקה ולזכור לשאול אותך האם בא לך לשלוח לי שיר של אורפנד במסנג'ר מה זה השעמום הזה? דברים כאילו, לא לשמוע מוזיקה:] משהו.. לא יודעת מעשי כזה לא של כל יום אגב אהבתי את המשחק XD

pluplup

New member
3 דברים מגוונים בשביל אריאלה

1 להקים להקה(אני לא עושה את זה כל יום) 2 ללכת להופעה של אפיקה (גם את זה אני לא עושה כל יום) 3 לעשות תואר 'פרופסור' בהנדסת תוכנה (גם את זה אני לא עושה כל יום) אווווווף אני בנאדם לא מגוון *רושם על פתק:'ליהיות יותר מגוון'*

Ipecac0

New member
מואהאההאהאהאהא:

עוד לא הסקפתי לקרוא את השאלות הקודמות אז תסלחו לי אם שמתי שאלה שחזרה על עצמה: מה נשמע? מה אכלת היום לארוחת בוקר? צהריים? ערב? קינוח?
תן שמות של עוד 3 להקות שאתה אוהב חוץ מסיסטם: פריט לבוש אהוב? חטיף אהוב? יש שיר של סיסטם שאתה ממש מתחבר אליו? איך התחלת לאהוב סיסטם? צבע אהוב? יש לך צלקות בגוף? ממה? (צלקות זה דבר מעניין) מה היית עושה אם סיסטם היו באים לארץ? זהו!

pluplup

New member
עונה למעיין../images/Emo24.gif

מה נשמע?הכל סבבה מה אכלת היום לארוחת בוקר?לא אכלתי צהריים?שכחתי X_X ערב?קוסקוס קינוח? לא אכלתי תן שמות של עוד 3 להקות שאתה אוהב חוץ מסיסטם:פנתרה
דרים ת'יאטר
EDGUY פריט לבוש אהוב?חולצות של סיסטם! חטיף אהוב?כדורונים(פיצה) יש שיר של סיסטם שאתה ממש מתחבר אליו? WAR כי הוא ממש ממש יפה וBOOM כי אני נגד מלחמות איך התחלת לאהוב סיסטם?אח שלי השמיע לי ת'שירים שיש באתר ואז חבר שלי שלא ראיתי לפחות שנה השמיע לי עוד הרבה שירים צבע אהוב?שחור ולבן יש לך צלקות בגוף? ממה? (צלקות זה דבר מעניין)צלקות יש לי ב-כ-מ-ו-י-ו-ת בידיים, ברגליים ובכל הגוף מה היית עושה אם סיסטם היו באים לארץ?הולך להופעה?

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifדור. ../images/Emo11.gif

יש מסנ'? הולך ל-DM? היית בהופעה ש רוג'ר? אתה באזור, נתקעת/קרובים שלך נתקעו בפקקים? אוהב שוקולד? מה השירים שאתה הכי אוהב של סיסטם? כמה אחים יש לך? השם שלדעתך הכי יפה לתת לבת: לבן:
שבת שלום ^^

pluplup

New member
עונה לחן../images/Emo24.gif

יש מסנ'?כן [email protected] הולך ל-DM?מה זה DM? היית בהופעה ש רוג'ר? אתה באזור, נתקעת/קרובים שלך נתקעו בפקקים?אניגר ממש ממש קרוב אבל לא באתי אוהב שוקולד?ברור! מה השירים שאתה הכי אוהב של סיסטם?METRO ו WAR כמה אחים יש לך?2 השם שלדעתך הכי יפה לתת לבת:טאריה (בלי קשר לנייטוויש) לבן:בן

למעלה