הקורבן

shaharrr53

New member
הילה!

ממצב? ראית היום top ten at 10-רובי וויליאמס? איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת? איזה סגנון את אוהבת? על איזה שיר תמליצי לנו עכשיו?(לא רק של רובי) איזה שיר את הכי אוהבת של רובי וויליאמס? ידעת שאני מכיר שני שירים שלו? וזהוווו

hilonet14

New member
איזה שאלון כיפיייייייייייי

תודה תודה תודההההההההההההה ממצב? מעולההההההה ראית היום top ten at 10-רובי וויליאמס? לא=[[ אבל ראיתי לא מזמן... משדרים הרבה XD איזה עוד להקות/זמרים את אוהבת? אממ של רוק בעיקר.. רד הוט צ'ילי פפרס ואוונסנס איזה סגנון את אוהבת? פופ ורוק על איזה שיר תמליצי לנו עכשיו?(לא רק של רובי).. ראית את הקליפ החדש של אוונסנס?? אז השיר הזה ממש יפה! אני לא זוכרת איך קוראים לו איזה שיר את הכי אוהבת של רובי וויליאמס? נרשום שיר חדש... אמממ KIDS שלו ושל קיילי מינוג... מכיר אותה? ידעת שאני מכיר שני שירים שלו? באמת!?!? איזה?? אתה אוהב אותם? וזהוווו ^^

shaharrr53

New member
חחח אני מכיר את...

Sh'es Madonna&Heep וגם אני אוהב את רד הוט צ'ילי פפרס.

hilonet14

New member
כן מעולים!

מוזר אני לא מכירה שיר שקוראים לו HEEP של רובי...
בטוח שזה שלו?

fireyes

New member
גמאני רוצה לשאול-אז אני שואלת!

למה לגור בב"ש? את יודעת שאת בפריפריה? באיזה מגמה את בבי"ס,אם את במגמה.. ספרה אהובה: הסרט הכי מדהים שראית: יש לך מושג מה זה להחליק על מוז?

hilonet14

New member
עונה :))

למה לגור בב"ש? בגלל העבודה של אבא שלי, בעיקרון אנחנו ירושלמים... משעמם בבאר שבע מאוד :/ את יודעת שאת בפריפריה? סליחה על הבורות, אבל מה זה? באיזה מגמה את בבי"ס,אם את במגמה..: אני מקווה מאוד ששנה הבאה (כיתה י') אני יהיה במד"ח שזה בעצם פסיכולוגיה ספרה אהובה: 7- זה מספר המזל שלי הסרט הכי מדהים שראית: אני לא זוכרת שראיתי סרט שכל כך הדהים אותי... בעצם כן, אבל אני לא זוכרת אותו.. חחח יש לך מושג מה זה להחליק על מוז? אממ לא... לך יש? רוצה להסביר?....

../images/Emo42.gifהילה ^^

מה קורה? את רואה ארץ נהדרת? מצ'עמם לך? עזבי, אני מושפעת
מה את עושה היום הערב? תהני
מה השיר האהוב עלייך? את מי את הכי הכי אוהבת בעולם? את אוהבת זיקוקים? תגידי 3 שמות של החברים הכי טובים שלך? מה השיר השנוא עלייך? מי הזמר\ת השנוא\ה עלייך? ממ.. אני חייבת לעוף ובטח שיגעתי אותך אם השאלות המוזרות שלי XD אז זהו

hilonet14

New member
עוד אחת ^.^

מה קורה? אצלי סיבוכים... מניינים? את רואה ארץ נהדרת? אממ לא XD מצ'עמם לך? לא... 8D עזבי, אני מושפעת - לא נכון! מה את עושה היום הערב?יוצאת עם חברים.. בתיקווה שלא יתיזו עליי ספריי... תהני - ואללה תודה לך! תהני גם את! מה השיר האהוב עלייך? ANGELS את מי את הכי הכי אוהבת בעולם? אמא אבא סבתא סבא אחות חברים חברות, חתוליים, רובי.... את אוהבת זיקוקים? כן.. מאוד! תגידי 3 שמות של החברים הכי טובים שלך? אור, נתי, בר מה השיר השנוא עלייך? השיר החדש של הילארי אף... חופר לי... מי הזמר\ת השנוא\ה עלייך? אין מישהו ספציפי... :)) ממ.. אני חייבת לעוף ובטח שיגעתי אותך אם השאלות המוזרות שלי XD אז זהו

למעלה