הקורבן

../images/Emo41.gifהקורבן../images/Emo41.gif../images/Emo219.gif

[כי אין מצב שאני אוכל לפתוח מחר שרשור. יש לי משמרות זה"ב
]
המשחק יפתח כל שבוע ביום ראשון/שבת הקורבן הראשון הוא..
I N S T I N C T-שיר!
להתחיל לשאול אותה שאלות -עליה-!
כל מי שרוצה להשתתף במשחק-לעשות
בכותרת שלו&לכתוב את השם שלו

השאלות שלי [קבועות D:] ../images/Emo219.gif

לקחתי אותם מהעמוד ה8,כותבת השאלון היא nognog. איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מפחדים מרעמים וברקים? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? קופצים לתוך שלוליות? אוהבים קרמבו? אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה?

I N S T I N C T

New member
עונה..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

סורי שלא עניתי מיום שבת פשוט לא נכנסתי..
עכשיו אני עונה על הכל..
איזה מזל אתם?בתולה קוראים הורוסקופים?כן מאמינים באסטרולוגיה?לפעמים חחח אם זה דברים רעים אני מעדיפה שלא להאמין.. שיר אהוב:כל הדיסק של הראל סקעת
זמר/ זמרת/ להקה אהובה:הראל סקעת
לומדים?כן בבי"ס?-- איזה כתה?ח' באוניברסיטה?
איזה מקצוע?
במה עובדים?
כמה אחים יש לכם?1 בני כמה?9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:התנדבות לאיסוף מזון למשפחות נזקקות דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:מממ ספורט מועדף:
משקה מועדף:קולה טעם גלידה מועדף:וניל עם עוגיות, מוקה, ריבת חלב מה את/ה עושה כשמשעם לך?בפלא, מחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?12 היית מעורב פעם בתאונה?טפו טפו טפו לא צבע אהוב:ורוד ותכלת היום המועדף בשבוע:שישי!!! מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?מסיבת הפתעה מה משמח אותך?הראל סקעת, חברים, קניון, שופינג מה מעציב אותך?מוות מה מכעיס אותך?שמשקרים לי.. מה מרגיע אותך?הראל סקעת מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?כן מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?ישרים אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?3-5 ובירושלים?המון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?שלושה חודשים.. עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?
יש רשיון?לא על איזה טסט עברת?
אוהבים לשחק?לא איזה סוג משחקים?
שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:מילאנו עיר אהובה בארץ:תל אביב, אילת ארץ שנואה בעולם:נתניה אוהבים את החורף?לא!! מפחדים מרעמים וברקים?כן מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם מה הכי כיף לעשות בגשם?לשתות שוקו קופצים לתוך שלוליות?לא אוהבים קרמבו?כן אוהבים את הסימפסונים?לא בילית פעם בכלא?לא פשעת?כן.. לקחתי לאחותי 10 שקל רצחת?לא גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?כן.. על אחותי
אנסת?לא חנית במקום שאסור?אין לי עוד מכונית
השתנת במקום ציבורי?לא השחטת?לא לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע?
יש פירסינג?לא
איפה?
מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?ממש לא!!!!1 משעמם בחיים?ממש לא!! איזה סוג מים הכי טעים?בטעם אפרסק
וסוג קולה?קוקה קולה ותה?ויסוצקי מתגעגע/ת לקיץ?מאוד!!!!!! מה עובר לכם עכשיו בראש?חבר שלי
אוהבים להתחכם?מאוד המורים אוהבים אתכם?ממ ניראלי חחח מאמין/ה בה'?כן למה?כי הוא זה שנתן לי את החיים, את ההורים המדהימים שלי, בית, אוכל, בריאות, חברים מדהימים צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?מאוד!!!!!!!!!!!!!1 אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?אייסי טלפון או פלאפון?פלא מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה 50 סנט או אמינם?50 סנט לינקין פארק או סימפל פלאן?לא זה ולא זה 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?אבודים זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?בליינד דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות שונאים כרגע מישהו?כן למה?עזבו.. היה נחמד

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif היי !! XD

מה נשמע? מה קורה? מה העניינים? מה המצב? מה שלומך? מתחפשת בפורים? למה את מתחפשת? הדבר האחרון שאכלת XD: ששתית: איך קוראים לך? בת כמה את?!!!11 תמונה שלך:

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מה נשמע?מצוין מה קורה?מעולה מה העניינים?אחלה מה המצב?סבבה מה שלומך?מדהים מתחפשת בפורים?לא למה את מתחפשת?
הדבר האחרון שאכלת XD:קוראסון חמאה ששתית:קפוצ'ינו איך קוראים לך?שיר בת כמה את? 13 וחצי תמונה שלך:נוותר..

דנטל

New member
היי שיר

איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? מה עדיף - סקרים או שאלונים? את מקליקה על פרסומות באינטרנט? כל כמה זמן את נכנסת לפורום?

I N S T I N C T

New member
עונה..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך?זמר אהוב
איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך?ממממ מה עדיף - סקרים או שאלונים?שאלונים את מקליקה על פרסומות באינטרנט?לפעמים.. כל כמה זמן את נכנסת לפורום?כל כמה ימים רק שבזמן האחרון לא נכנסתי
סוריי...

crazykid oO

New member
יאללה הצפה!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo18.gif../images/Emo41.gif

אז שיר, את באה לפה הרבה? אז מאה, אני את, היום ב8 בערב *עניים*? אז שיר, מי את? איך היית מגדירה את עצמך? את לסבית? את הומאית? מי את? תגידי מה השעה? את אוהבת ללמוד? נכון יש לי שאלות דפוקות? נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"? מה את אוהבת לעשות? את ג'נטלמנית או עלמתיתXD? את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך? וברגליים? את שמה לק? את שמה איפור? את שמה שחור בעניים? איזה סוג של מוזיקה את שומעת? את גבוהה\נמוכה\בינונית? מה הגובה שלך? את רזה\שמנה\בינונית? בת כמה את? איפה את גרה? נכון את נבהלת מהשאלות ויש לך חשש שאני אבוא לחטוף אותך? נראה לך שאני כזו משועממת? תאשימי את MY CHEMICAL LOTAN שעשתה אותך הקורבן, נו יאללה D: באיזה כיתה את? מה מזג האוויר עכשיו? מה מצב רוחך? את גולשת הרבה בתפוז? את בת, נכון XD? מה את מעדיפה: אייסי קיו או מסנג'ר? יש לך אימייל? מה המקצועות השנואים עלייך? אהובים? מורים אהובים? שנואים? את נחשבת למקובלת או שאין לך את זה בבצפר? את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר? איך את מגדירה את עצמך: פאקצה, פריקית, ערסית, רגילה, בין לבין? מה הצבעים האהובים עלייך? שנואים? כמה זמן את נמצאת על המחשב? מה התחביבים שלך? מי האמנים האהובים עליך? שנואים? יש לך פלאפון? איזה? מסתפקת? היית מחליפה? אם כן, אז למה? את זורקת אשפה לפח? חח את מכירה את המשחק גו? את אוהבת משחקי חשיבה? אם כן, איזה? את אוהבת לקרוא? אם כן, אז מה בדיוק? את שמחה שאת הקורבן? נמאס לך לענות? מה השעה? מה המשקה האהוב עליך? היית רוצה שהשאלון יגמר? מה המאכל האהוב עלייך? אין לך דברים חשובים יותר לעעשות? יש לך מבחנים בקרוב? מתי טיול שנתי? יש לך אמפי? אייפוד? את מתלבשת חברות? אם כן אז של איזה חברות? מה בנוגע לנעליים? אם כן אז לאיזה? נמאס לך מהשאלון? מה דעתך על השאלון? האם הוא מעיק ומעייף? האם את חושבת שהוא יהיה כזה בהמשך? יש לך עבודות להגשה? יש לך "חברה הכי טובה"? יש לך חבר? היה לך? אם כן אז כמה אם אפשר לדעת? את חברמנית? שאלות של מה את מעדיפה? לקפוץ מהחלון 100 קומות או להידרס ע"י משאית של דגים מתים מסריחים ואנשים פלצנים? רמקולים או אוזניות? אייפוד או אמפי? טלווזיה או ווידיאו? טלווזיה או מחשב? ציור או תמונה? דיסקט או דיסק? מחשב ישן או מחשב חדשXD? כלב או חתול? בובה רכה או קשיחה? ורוד או אדום? כחול או ירוק? שחור או סגול? מבחן או עבודה ענקית להגשה? אמא או אבא? ריבה או דבש? תפוח או תפוז? אימיול או הדבר השני, קאזה? כוס שקופה או עם צבע? גלידת מנגו או לימון? גלידת שוקולד או וניל? גלידת פירות או ירקות בעעע?? גלידת פירות או שוקלוד? קפה או תה? שולחן או כסא D: ? מיטה או רצפה XDDDD? שאלון או סקר? תגובה או הודעה? ציון רע בהקבצה א או ציון טוב בהקבצה ב? חתיך הורס אבל מפגר בשכל או מכוער בתחת וגאון כמו אינשטין? ג'וק או חפושית? משה או הפרה? פרה בשרתית או השוקולד? שוקולד מריר או שוקולד חלב? תפוזים עם קטשופ או מלפפון עם שוקולד? נעליים עם חרדל או חלון עם חרא? מחשב או מסך או מקלדת? עכבר או רמקול? עכבר אמיתי א עכבר למחשב? אוגר או ארנב? מלפפון חמוץ או מלפפון אמ... לא חמוץ? תירוץ: הכלב אכל לי ת'שיעורים או הכלב חרבן לי על השיעורים? תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה?

crazykid oO

New member
המשך ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo18.gif../images/Emo41.gif

מה השעה? מה המאכל האחרון שאכלת? מה את רוצה לאכול בהמשך? האם יש משהו מיוחד שאת מתכננת לאכול? האם את מרבה לאכול? האם את מרבה ללכת לשירותים? האם את נהנת שם? צבעי שמן או אקווריל (מים)? מה צבע לק מועדף? את אוהבת את הבצפר שלך? את היית מגדירה אותו? מה לגבי הכיתה, אוהבת? מגדירה? טיולים, בסדר? הלככת לכולם? הלת בכלל? מתכננת ללכת? יש לך וילון בחדר? מה עם שלט? והטלוויזיה איפה? יש לך טלווזיה בבית? כמה? את אוהבת פסלים? אאיזה סוג? יש משהו שאת ממש אובססיביי אליו? שיואו, יש לך שיגאות כתיב? את כותבת מהר? כשאטת כותבת מהר יש לך שיגאות כמו אצלי? יש לך דגם קטן של ספינה? יש לך בקבוק? של מה? לפי דעתך, צריך למחזר? את עושה את זה בכלל, ממחזרת? מה דעתך על השאלון? מה השעה? כמה פעמים שאלתי את השאלה הזאת? למה לדעתך אני שואלת אותה? מתי נגמרה מלחמת העולם? מתי קמה מדינת ישראל? בת כמה העיר נתניה? נאצים-> $%@@!%$!#$^%$%&%??? MCR-> אחלה להקה 3>?? מה הכינוי שלך? מה צבע החדר שלך? האם את גרה בחדר לבד? יש לך אחים קטנים? אם כן כמה? בני כמה? האם את רוצה איזה בעל חיים בבית? משעמם לך? מה את עושה חוץ מלענות לשאלון המעיק זהה? איזה שיר שמעת לאחרנונה? ש לך אמפי בפלאפון? את שונאת שגיאות כתיב? תעודה טובה? תעודה הצטיינות, יש? עוד כמה נקודות והיית מקבלת או כבר קילבת? חידה: מה זה אומר כשאני בתולה אבל אני לא בתולה? בדיחה: את בתולה? למה אני סרטן.. האם את חושבת שזוהי בדיחה מצחיקה? האם את רוצה את התשובה של החידה? הינה: אני בתולה את המזל סרטן XD דפוק נכון? מה המזל שלך? מה המזל הסיני או היפני או התאילנדי שלך, שלי תרנגולת XD ? מה הסמיילי המועדף עליך? יש לך כח להמשיך? לי לא, איך היה השאלון? מה השעה? פרידה? ביי D:

I N S T I N C T

New member
ממשיכה לענות..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מה השעה?15:15 מה המאכל האחרון שאכלת?קוראסון מה את רוצה לאכול בהמשך?לא האם יש משהו מיוחד שאת מתכננת לאכול?לא האם את מרבה לאכול?לא האם את מרבה ללכת לשירותים?לא האם את נהנת שם?לא צבעי שמן או אקווריל (מים)?שמן מה צבע לק מועדף?שקוף את אוהבת את הבצפר שלך?לאאאא את היית מגדירה אותו?כלא מה לגבי הכיתה, אוהבת?לא מגדירה?חנוניםם טיולים, בסדר?כן הלככת לכולם?כן הלת בכלל?כן מתכננת ללכת?כן יש לך וילון בחדר?לא מה עם שלט?כה והטלוויזיה איפה?סלון יש לך טלווזיה בבית?כן כמה?3 את אוהבת פסלים?לא אאיזה סוג?לא יש משהו שאת ממש אובססיביי אליו?הראל סקעת
שיואו, יש לך שיגאות כתיב?לא את כותבת מהר?כן כשאטת כותבת מהר יש לך שיגאות כמו אצלי?לפעמים יש לך דגם קטן של ספינה?לא יש לך בקבוק?כן של מה?קולה לפי דעתך, צריך למחזר?ברור את עושה את זה בכלל, ממחזרת?לפעמים מה דעתך על השאלון?נחמד מה השעה?15:17 כמה פעמים שאלתי את השאלה הזאת?הרבה למה לדעתך אני שואלת אותה?כדי לראות בכמה זמן אני עונה על השאלון?! מתי נגמרה מלחמת העולם?בסוף חח מאיפה לי?! מתי קמה מדינת ישראל?ה' באייר בת כמה העיר נתניה?בת ז*********** חחח סתם לא דעת נאצים-> $%@@!%$!#$^%$%&%???לאאא MCR-> אחלה להקה 3>??לא מה הכינוי שלך?I N S T I N C T מה צבע החדר שלך?סגול ותכלת האם את גרה בחדר לבד?כן יש לך אחים קטנים?כן אם כן כמה?1 בני כמה?9 האם את רוצה איזה בעל חיים בבית?כלבלב משעמם לך?לא מה את עושה חוץ מלענות לשאלון המעיק זהה?בפלא איזה שיר שמעת לאחרנונה?כל הדיסק של הראל סקעת
ש לך אמפי בפלאפון?כן את שונאת שגיאות כתיב?מאודד תעודה טובה?כן תעודה הצטיינות, יש?לא עוד כמה נקודות והיית מקבלת או כבר קילבת?לא דעת חידה: מה זה אומר כשאני בתולה אבל אני לא בתולה?מזל בתולה אבל לא בתולה במיטה
בדיחה: את בתולה? למה אני סרטן.. האם את חושבת שזוהי בדיחה מצחיקה?לא האם את רוצה את התשובה של החידה?לא הינה: אני בתולה את המזל סרטן XD דפוק נכון?כה מה המזל שלך?בתולה חחחח מה המזל הסיני או היפני או התאילנדי שלך, שלי תרנגולת XD ?חמור.. אבל בלי לעליב
מה הסמיילי המועדף עליך?
יש לך כח להמשיך?לא לי לא, איך היה השאלון?:) נחמד מה השעה?15:19 פרידה?ביי
ביי D:

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

אז שיר, את באה לפה הרבה?מממ בערך.. אז מאה, אני את, היום ב8 בערב *עניים*?בכיף חחח אז שיר, מי את?שיר
איך היית מגדירה את עצמך?חברותית, ישרה, חברותית את לסבית?לא!!!! את הומאית?חחחחחחחח לא מי את?שיר תגידי מה השעה?14:59 את אוהבת ללמוד?לא!! נכון יש לי שאלות דפוקות?חבל"זזז נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"?לא.. מה את אוהבת לעשות?לשמוע מוזיקה, שופינג, ים, סרטים, חברות&חברים, מחשב את ג'נטלמנית או עלמתיתXD?עלמתית את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך?כן
וברגליים?לא!!! את שמה לק?לא את שמה איפור?כן את שמה שחור בעניים?כן.. או כחול איזה סוג של מוזיקה את שומעת?הראל סקעת
את גבוהה\נמוכה\בינונית?בינונית.. מה הגובה שלך?1.60 את רזה\שמנה\בינונית?בינונית בת כמה את?13 איפה את גרה?מרכז נכון את נבהלת מהשאלות ויש לך חשש שאני אבוא לחטוף אותך?לא נראה לך שאני כזו משועממת?לא תאשימי את MY CHEMICAL LOTAN שעשתה אותך הקורבן, נו יאללה D: באיזה כיתה את?ח' מה מזג האוויר עכשיו?נעים מה מצב רוחך?מעולההההה את גולשת הרבה בתפוז?לא את בת, נכון XD?כן מה את מעדיפה: אייסי קיו או מסנג'ר?אייסי יש לך אימייל?כן מה המקצועות השנואים עלייך?הכל במיוחד היסטוריה, ספרות, אנגלית וצרפתית אהובים?ספורט כי לא עושים כלום חח מורים אהובים?צרפתית שנואים?ספרות את נחשבת למקובלת או שאין לך את זה בבצפר?אין את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר?מאוד איך את מגדירה את עצמך: פאקצה, פריקית, ערסית, רגילה, בין לבין?רגילה מה הצבעים האהובים עלייך?ורוד, תכלת, חום ולבן שנואים?שחור כמה זמן את נמצאת על המחשב?מ-2 מה התחביבים שלך?שופינג, ים, מסיבות, קניון, חברים וחברות, מחשב מי האמנים האהובים עליך?הראל סקעת
שנואים?רוני דואני יש לך פלאפון?כן איזה?מוטורולה E1 מסתפקת?כן היית מחליפה?כן אם כן, אז למה?מוטורולה V3 את זורקת אשפה לפח?כן חח את מכירה את המשחק גו?לא את אוהבת משחקי חשיבה?לא אם כן, איזה?
את אוהבת לקרוא?לא אם כן, אז מה בדיוק?
את שמחה שאת הקורבן?כן נמאס לך לענות?לא מה השעה?15:03 מה המשקה האהוב עליך?קולה היית רוצה שהשאלון יגמר?כן מה המאכל האהוב עלייך?ספגטי אין לך דברים חשובים יותר לעעשות?יש.. יש לך מבחנים בקרוב?כן זה בדיוק מה שיש לי לעשות.. להתכונן עליהם וממש אין לי כוח!! מתי טיול שנתי?היה כבר.. יש לך אמפי?כן אייפוד?לא את מתלבשת חברות?כן אם כן אז של איזה חברות?ליי קופר, גריפ, הינס, TNT, FOX מה בנוגע לנעליים?גם.. אם כן אז לאיזה?נייק נמאס לך מהשאלון?כן מה דעתך על השאלון?נחמד האם הוא מעיק ומעייף?מעיף האם את חושבת שהוא יהיה כזה בהמשך?מקווה שלא
יש לך עבודות להגשה?לא.. הגשתי אותה כבר היום
יש לך "חברה הכי טובה"?כן יש לך חבר?כן היה לך?לא אם כן אז כמה אם אפשר לדעת? את חברמנית?כן שאלות של מה את מעדיפה? לקפוץ מהחלון 100 קומות או להידרס ע"י משאית של דגים מתים מסריחים ואנשים פלצנים?לקפוץ מהחלון רמקולים או אוזניות?רמקולים אייפוד או אמפי?אייפוד טלווזיה או ווידיאו?טלווזיה טלווזיה או מחשב?מחשב ציור או תמונה?תמונה דיסקט או דיסק?דיסק מחשב ישן או מחשב חדשXD?חדש כלב או חתול?כלב בובה רכה או קשיחה?רכה ורוד או אדום?ורוד כחול או ירוק?כחול שחור או סגול?סגול מבחן או עבודה ענקית להגשה?ענקית לא אבל בעיקרון עבודה אמא או אבא?שניהם ריבה או דבש?ריבה תפוח או תפוז?תפוז אימיול או הדבר השני, קאזה?קאזה כוס שקופה או עם צבע?צבע גלידת מנגו או לימון?מנגו גלידת שוקולד או וניל?וניל גלידת פירות או ירקות בעעע??פירות גלידת פירות או שוקלוד?פירות קפה או תה?תה שולחן או כסא D: ?שולחן מיטה או רצפה XDDDD?מיטה שאלון או סקר?שאלון תגובה או הודעה?הודעה ציון רע בהקבצה א או ציון טוב בהקבצה ב?ציון טוב בהקבצה ב' חתיך הורס אבל מפגר בשכל או מכוער בתחת וגאון כמו אינשטין?לא זה ולא זה ... נאה וחכם.. לא אינשטיין אבל לא אהבל ג'וק או חפושית?חפושית משה או הפרה?משה פרה בשרתית או השוקולד?השוקולד שוקולד מריר או שוקולד חלב?חלב תפוזים עם קטשופ או מלפפון עם שוקולד?בעעעעע נעליים עם חרדל או חלון עם חרא?בעעעעע מחשב או מסך או מקלדת?מחשב עכבר או רמקול?עכבר עכבר אמיתי א עכבר למחשב?מחשב אוגר או ארנב?ארנב מלפפון חמוץ או מלפפון אמ... לא חמוץ?לא חמוץ תירוץ: הכלב אכל לי ת'שיעורים או הכלב חרבן לי על השיעורים?אכל תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה?מאוחר

I am IRiTooSH

New member
שירושD:../images/Emo17.gif*זהירות, בור חפור~*

היי שיר
ידעת ששיר זה שם שאני אוהבת?: מתי נולדת? מה המזל שלך? ישלך מספר מזל? איזה? את אוהבת לענות על שאלונים? וכאלו מפגרים כמו שאלונים? חופר מידי בשבילך? את חיית לילה או יום? מתי בערך את הולכת לישון? [+,-] מתי את קמה ביום ביצפר? [+,-] ומתי ביום רגיל?[+,-] מסן? אייסי? ישלך פלפון? איזה פלפון ישלך? רוצה אחד אחר? של איזה חברה ישלך? יש לך חדר לבד? מה המוזיקה שאת הכי אוהבת לשמוע? מה המקצוע האהוב עלייך?
מאכל אהוב עלייך? הברזת פעם? מתי הייתה הפעם האחרונה שהברזת? מתי באלך להבריז? מה הסמיילי האהוב עלייך? אוהבת חיות? איזו בעיקר? מתי פעם אחרונה שאכלת משהו? מה אכלת? את שומעת מוזיקה עכשיו? של מי? מתי פעם אחרונה שנפגשת עם מישו? מתגעגעת למישהו עכשיו? רוצה חיבוק?
מתי פעם אחרונה שקיבלת חיבוק?X: מתי פעם אחרונה ששתית משהו? מה שתית? ישלך אתר? היה לך פעם אתר? מתי פעם האחרונה שנכנסת למייל? יש משחק שאת אוהבת לשחק במחשב? כמה אחים ישלך? אוהבת אותם? ואת ההורים? ואותי?
|לא. עירית, אותך אפחד לא אוהב._.| זהוXP מקווה שלא חפרתי מידי3>

I N S T I N C T

New member

היי שיר ידעת ששיר זה שם שאני אוהבת?נחמד :) מתי נולדת?3/9/1993 מה המזל שלך?בתולה ישלך מספר מזל?לא איזה?
את אוהבת לענות על שאלונים?כן וכאלו מפגרים כמו שאלונים?אה? חופר מידי בשבילך?לא את חיית לילה או יום?לילה מתי בערך את הולכת לישון? [+,-]12 מתי את קמה ביום ביצפר? [+,-]7 ומתי ביום רגיל?[+,-] ^^^ מסן[email protected] אייסי?210117302 ישלך פלפון?כן איזה פלפון ישלך?מוטורולה E1 רוצה אחד אחר?כן של איזה חברה ישלך?סלקום>מוטורולה יש לך חדר לבד?כן מה המוזיקה שאת הכי אוהבת לשמוע?הראל סקעת
מה המקצוע האהוב עלייך?אין מאכל אהוב עלייך?ספגטי הברזת פעם?כן מתי הייתה הפעם האחרונה שהברזת?שבוע שעבר מתי באלך להבריז?כל יום חח מה הסמיילי האהוב עלייך?
אוהבת חיות?חלק איזו בעיקר?פרפר מתי פעם אחרונה שאכלת משהו?לפני שעתיים מה אכלת?קוראסון את שומעת מוזיקה עכשיו?לא.. הרמקולים לא עובדים לי..
של מי? מתי פעם אחרונה שנפגשת עם מישו?לפני שעה מתגעגעת למישהו עכשיו?כן רוצה חיבוק?כן מתי פעם אחרונה שקיבלת חיבוק?X:לפני שעה מתי פעם אחרונה ששתית משהו?לפני שעה מה שתית?קפוצ'ינו ישלך אתר?לא היה לך פעם אתר?לא מתי פעם האחרונה שנכנסת למייל?לפני כמה זמן ואז ראיתי מייל שכתוב לי שאני הקורבן ושאני יכנס לפורום
יש משחק שאת אוהבת לשחק במחשב?לא כמה אחים ישלך?1 אוהבת אותם?כה ואת ההורים?כה ואותי?|לא. עירית, אותך אפחד לא אוהב._.| בטח

I am IRiTooSH

New member
יאי^^../images/Emo17.gif

חמודית שכמותך
הוספתי אותך למסןD: [מקווה שזה בסדר^^]

hilonet14

New member
נווו שירררררר

אז איך זה להיות הקורבן!?!? מתחרטת שנכנסת למשחק הזה? רוצה לעוף כבר מהפורום? כמה זמן לוקח לך לענות על השאלות שנה? את חושבת יהיה סוף לשאלות של כולם? רוצה כבר לנוח? כמה זמן את עונה על השאלות? מתי נראה לך שתסיימי? בא לי לישון, לך בא? ולאכול? ולהקיא? מתי עשית פן בפעם האחרונה? יש לך רשיון? יש לך גבות עגולות או מרובעות? יש לך חבר? היה לך גשר בשניים? עשית כבר בגרויות? יש לך מיטה זוגית? בת כמה את? יש לך אחים? יש לך אח? הוא חתיך? יש לו חברה? הוא נשוי? את רוצה להיתחתן כבר? איך את רוצה את החתונה שלך גדולה או מצומצמת? מה את חושבת על בריטני ספירס? אוהבת לשמוע מוזיקה? פעם עשו לך מתיחה טלפוניתצ? פעם עשית לאחרים? נכון זה כיף? זה עושה מזה צחוקים...? את אוהבת ללכת ים ולבריכה? יש לך בגד ים שלםמ או בקיני? לאיזה בתי מלון את הולכת באילת? מה את לובשת עכשיו? יש לך טעם טוב בבגדים? כמה חברים היו לך? אהבת אותם? מה המידה שלך בנעלים? חם לך או קר לך? אוהבת ספורט? נכון זה מעייף? רוצה עוד שאלות? נכון יש לך המון שאלות בכללי.< אני הסתכתי במה שאחרות כתבו... יש לך עבודה לא קלה בכלל זה נראה מיידע.. זה מייגע? איך את טובה באנגלית? יש לך מורה פרטי? מבריזה משיעורים? כמה כסףפ יש לך? הולכת להופעה של שאקירה באוגוסט? נכון שהיא שרה יפה? והיא רוקדת מהמם?? איזה שיר את הכי אוהבת שלה? את שומעת רוק או פופ? את רואה מגרש ביתי? נכון שצ'אד מייקל מורי כזה שווההההההההההההה? מה היית עושה לו? את מי את אוהבת? ש לך מזל שאני עייפה כי אני לא ירשום לך הרבה רק בפעם הבאה תשתדלי לא להיכנס לקורבן חעחעחעחעחעעעעעעעעעעעע לילה טוב שיהיה ללך :)

I N S T I N C T

New member

אז איך זה להיות הקורבן!?!?נחמד ומעייף מתחרטת שנכנסת למשחק הזה?לא רוצה לעוף כבר מהפורום?טיפה.. חחח כמה זמן לוקח לך לענות על השאלות שנה?לא את חושבת יהיה סוף לשאלות של כולם?מקווה רוצה כבר לנוח?כן כמה זמן את עונה על השאלות?לא דעת מתי נראה לך שתסיימי?מקווה שבקרוב בא לי לישון, לך בא?כןןן ולאכול?לא ולהקיא?לא מתי עשית פן בפעם האחרונה?
יש לך רשיון?לא יש לך גבות עגולות או מרובעות?עגולות יש לך חבר?כן היה לך גשר בשניים?לא עשית כבר בגרויות?לא יש לך מיטה זוגית?כן בת כמה את?13 יש לך אחים?כן יש לך אח?לא הוא חתיך?חח יש לו חברה?
הוא נשוי?
את רוצה להיתחתן כבר?לא איך את רוצה את החתונה שלך גדולה או מצומצמת?גדולה מה את חושבת על בריטני ספירס?מכוערת אוהבת לשמוע מוזיקה?מאודדדדדדד פעם עשו לך מתיחה טלפוניתצ?לא פעם עשית לאחרים?לא נכון זה כיף?[?] זה עושה מזה צחוקים...? את אוהבת ללכת ים ולבריכה?ים
יש לך בגד ים שלםמ או בקיני?ביקיני לאיזה בתי מלון את הולכת באילת?ממממ כל מיני.. כל פעם משהו אחר מה את לובשת עכשיו?ג'ינס וחולצת ביה"ס יש לך טעם טוב בבגדים?מאוד! כמה חברים היו לך?2 אהבת אותם?כן מה המידה שלך בנעלים?38 חם לך או קר לך?נעים לי אוהבת ספורט?לא נכון זה מעייף?כן רוצה עוד שאלות?לא נכון יש לך המון שאלות בכללי.< אני הסתכתי במה שאחרות כתבו... יש לך עבודה לא קלה בכלל זה נראה מיידע.. זה מייגע? איך את טובה באנגלית?כן יש לך מורה פרטי?כן מבריזה משיעורים?פעם ב.......... כמה כסףפ יש לך?0 הולכת להופעה של שאקירה באוגוסט?לא נכון שהיא שרה יפה?כה והיא רוקדת מהמם??כה איזה שיר את הכי אוהבת שלה?היפס דונט ליי את שומעת רוק או פופ?פופ את רואה מגרש ביתי?לא נכון שצ'אד מייקל מורי כזה שווההההההההההההה?נגיד מה היית עושה לו? את מי את אוהבת?הראל סקעת
ש לך מזל שאני עייפה כי אני לא ירשום לך הרבה רק בפעם הבאה תשתדלי לא להיכנס לקורבן חעחעחעחעחעעעעעעעעעעעע לילה טוב שיהיה ללך :) ;)

hilonet14

New member
זה הקטע של המשחק

לא מבינה למה נירשמים אם לא מסכימים לשחק ?!?!?!

crazykid oO

New member
אני מוכנה להיות הקורבן בפעם הבאה D:

אולי............\= אמאמ... אמאמאמא.......... אני רק מפחדרת מהמחשבה... אולי תשכחי שאמרתי את זה.?

למעלה