עונה../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif
אז שיר, את באה לפה הרבה?מממ בערך.. אז מאה, אני את, היום ב8 בערב *עניים*?בכיף חחח אז שיר, מי את?שיר
איך היית מגדירה את עצמך?חברותית, ישרה, חברותית את לסבית?לא!!!! את הומאית?חחחחחחחח לא מי את?שיר תגידי מה השעה?14:59 את אוהבת ללמוד?לא!! נכון יש לי שאלות דפוקות?חבל"זזז נכון זה מעפן להיות ה"הקורבן......"?לא.. מה את אוהבת לעשות?לשמוע מוזיקה, שופינג, ים, סרטים, חברות&חברים, מחשב את ג'נטלמנית או עלמתיתXD?עלמתית את נוהגת לאכול את הציפורניים שלך?כן
וברגליים?לא!!! את שמה לק?לא את שמה איפור?כן את שמה שחור בעניים?כן.. או כחול איזה סוג של מוזיקה את שומעת?הראל סקעת
את גבוהה\נמוכה\בינונית?בינונית.. מה הגובה שלך?1.60 את רזה\שמנה\בינונית?בינונית בת כמה את?13 איפה את גרה?מרכז נכון את נבהלת מהשאלות ויש לך חשש שאני אבוא לחטוף אותך?לא נראה לך שאני כזו משועממת?לא תאשימי את MY CHEMICAL LOTAN שעשתה אותך הקורבן, נו יאללה D: באיזה כיתה את?ח' מה מזג האוויר עכשיו?נעים מה מצב רוחך?מעולההההה את גולשת הרבה בתפוז?לא את בת, נכון XD?כן מה את מעדיפה: אייסי קיו או מסנג'ר?אייסי יש לך אימייל?כן מה המקצועות השנואים עלייך?הכל במיוחד היסטוריה, ספרות, אנגלית וצרפתית אהובים?ספורט כי לא עושים כלום חח מורים אהובים?צרפתית שנואים?ספרות את נחשבת למקובלת או שאין לך את זה בבצפר?אין את שונאת את הקטע של המעמדות: חנון, מקובל וכל השאר?מאוד איך את מגדירה את עצמך: פאקצה, פריקית, ערסית, רגילה, בין לבין?רגילה מה הצבעים האהובים עלייך?ורוד, תכלת, חום ולבן שנואים?שחור כמה זמן את נמצאת על המחשב?מ-2 מה התחביבים שלך?שופינג, ים, מסיבות, קניון, חברים וחברות, מחשב מי האמנים האהובים עליך?הראל סקעת
שנואים?רוני דואני יש לך פלאפון?כן איזה?מוטורולה E1 מסתפקת?כן היית מחליפה?כן אם כן, אז למה?מוטורולה V3 את זורקת אשפה לפח?כן חח את מכירה את המשחק גו?לא את אוהבת משחקי חשיבה?לא אם כן, איזה?
את אוהבת לקרוא?לא אם כן, אז מה בדיוק?
את שמחה שאת הקורבן?כן נמאס לך לענות?לא מה השעה?15:03 מה המשקה האהוב עליך?קולה היית רוצה שהשאלון יגמר?כן מה המאכל האהוב עלייך?ספגטי אין לך דברים חשובים יותר לעעשות?יש.. יש לך מבחנים בקרוב?כן זה בדיוק מה שיש לי לעשות.. להתכונן עליהם וממש אין לי כוח!! מתי טיול שנתי?היה כבר.. יש לך אמפי?כן אייפוד?לא את מתלבשת חברות?כן אם כן אז של איזה חברות?ליי קופר, גריפ, הינס, TNT, FOX מה בנוגע לנעליים?גם.. אם כן אז לאיזה?נייק נמאס לך מהשאלון?כן מה דעתך על השאלון?נחמד האם הוא מעיק ומעייף?מעיף האם את חושבת שהוא יהיה כזה בהמשך?מקווה שלא
יש לך עבודות להגשה?לא.. הגשתי אותה כבר היום
יש לך "חברה הכי טובה"?כן יש לך חבר?כן היה לך?לא אם כן אז כמה אם אפשר לדעת? את חברמנית?כן שאלות של מה את מעדיפה? לקפוץ מהחלון 100 קומות או להידרס ע"י משאית של דגים מתים מסריחים ואנשים פלצנים?לקפוץ מהחלון רמקולים או אוזניות?רמקולים אייפוד או אמפי?אייפוד טלווזיה או ווידיאו?טלווזיה טלווזיה או מחשב?מחשב ציור או תמונה?תמונה דיסקט או דיסק?דיסק מחשב ישן או מחשב חדשXD?חדש כלב או חתול?כלב בובה רכה או קשיחה?רכה ורוד או אדום?ורוד כחול או ירוק?כחול שחור או סגול?סגול מבחן או עבודה ענקית להגשה?ענקית לא אבל בעיקרון עבודה אמא או אבא?שניהם ריבה או דבש?ריבה תפוח או תפוז?תפוז אימיול או הדבר השני, קאזה?קאזה כוס שקופה או עם צבע?צבע גלידת מנגו או לימון?מנגו גלידת שוקולד או וניל?וניל גלידת פירות או ירקות בעעע??פירות גלידת פירות או שוקלוד?פירות קפה או תה?תה שולחן או כסא D: ?שולחן מיטה או רצפה XDDDD?מיטה שאלון או סקר?שאלון תגובה או הודעה?הודעה ציון רע בהקבצה א או ציון טוב בהקבצה ב?ציון טוב בהקבצה ב' חתיך הורס אבל מפגר בשכל או מכוער בתחת וגאון כמו אינשטין?לא זה ולא זה ... נאה וחכם.. לא אינשטיין אבל לא אהבל ג'וק או חפושית?חפושית משה או הפרה?משה פרה בשרתית או השוקולד?השוקולד שוקולד מריר או שוקולד חלב?חלב תפוזים עם קטשופ או מלפפון עם שוקולד?בעעעעע נעליים עם חרדל או חלון עם חרא?בעעעעע מחשב או מסך או מקלדת?מחשב עכבר או רמקול?עכבר עכבר אמיתי א עכבר למחשב?מחשב אוגר או ארנב?ארנב מלפפון חמוץ או מלפפון אמ... לא חמוץ?לא חמוץ תירוץ: הכלב אכל לי ת'שיעורים או הכלב חרבן לי על השיעורים?אכל תירוץ: קמתי מאוחר או יש לי מחלה של שינה?מאוחר