הצעה

סוף סוף אתה משתפר, כבר כאב לי

לראות אותך מתאמץ לכתוב הודעות עילגות ולא מצחיקות פעם אחרי פעם. מילא טרול בהפוכה, אבל תדחוף איזו בדיחה מדי פעם.

crane

New member
שמע, אתה לא מתקדם לשום מקום...

ניסית (בעקשנות רבה יש לציין), לא ממש הצלחת להצחיק. לא הגיע הזמן להתקדם הלאה? כשמשהו לא עובד, אין צורך לנסות בכוח. אני באמת לא רוצה לפגוע, אבל אתה נהיה קצת פאתטי. בכבוד רב, איתי

../images/Emo41.gif הצעה יותר טובה../images/Emo41.gif

לחייב את הפקידו ולה טודו לשתוק... וזאת היתה בדיחה, כי מה שלא ניסו הוא ממשיך לדבר שטויות...

crane

New member
../images/Emo6.gif לחסום את יובל!

אני נפגע מרוח דבריו בפורום!

לחסום את איתי!

הוא גבוה מדי ומסתיר לי את אור השמש, ואני לא יכול לעשות פוטוסינתזה!

הייתה לכם הזדמנות אבל פספסתם...

רוחניות בגרוש. מכרו אותה בעבור 200 שקלים חדשים בפסטיבל בסגול מה בכלל עשיתי שם? אין לי מושג כנראה איזה שפן על אקסטזי בכל זאת הצליח לשכנע אותי ששווה לנסות פיחס.

אני? נראה לכם שאני???????

מה פתאום, מה פתאום, מה פתאום תשאלו מה פתאום וקוראים לי קשקשתא באמת מה פתאום??? מה פתאום חבר'ה - נראה לכם מנסה סמים? בסה"כ מה שצליחו חברי לעשות זה לגרור אותי איתם לפסטיבל הסגלגל. ומרגע שהגעתי ידעתי שעשיתי טעות = רוחניות בגרוש. מקווה שדברי עכשיו הובנו!

avshalomat

New member
האמת שאלו המקומות!

לעשות פיק אפ לבחורות, באמת רוח אהבה חופשית כאלו.

אבשלום, מצטער להודיע לך ../images/Emo10.gif

היום קראתי בעיתון, שהחליטו להכניס לרשימת הסמים המסוכנים (קרי, להוציא מחוץ לחוק) את ה"סמי אונס"...

avshalomat

New member
כאילו זו בדיוק הנקודה, אין צורך

הן רוצות או שלא ואז אין טעם,

שי רגב

New member
למה "בגרוש"???

הבנתי שהעסק מ-א-ו-ד כלכלי... (שי, שפותח בשנה הבאה "פסטיבל זמר רוחני-יפני, במחיר סימלי לחברים. ותאמינו שלי זה עולה יותר...
)

nage

New member
אין לך דבר יותר מרגש ממוזיקה יפנית

איכס מוזיקה יפנית

למעלה