למה לעשות לי ככה.... מ-ר-ג-ש- בחירה נפלאה של שיר, תמונות ועריכה מצויינת
ב בוליפלג New member 13/2/08 #19 ../images/Emo7.gifלמה לעשות לי ככה../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif.... מ-ר-ג-ש- בחירה נפלאה של שיר, תמונות ועריכה מצויינת
../images/Emo7.gifלמה לעשות לי ככה../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif.... מ-ר-ג-ש- בחירה נפלאה של שיר, תמונות ועריכה מצויינת
פ פשושי שלי New member 13/2/08 #21 איזה מ-ק-ס-י-ם !!! איזה משפחה מדהימה.... ו....יש לנו את אותו הכסא אוכל (חחחחח). כל הכבוד לתמי המיוחדת שהכינה !!
איזה מ-ק-ס-י-ם !!! איזה משפחה מדהימה.... ו....יש לנו את אותו הכסא אוכל (חחחחח). כל הכבוד לתמי המיוחדת שהכינה !!
א אנטיבס300 New member 13/2/08 #24 וואוו, וואוו, וואוו, מדהים הקליפ והילד המדהים הזה. אני כולי צמרמורות, ממש מקסים.
ש שיר ל 2 New member 13/2/08 #25 אוףף זה נתקע לי באמצע! אבל ממה שכן הספקתי לראות... איזה ילד מדהים מהמם מתוק פשוט וואוווו שיר יפה וקליפ נפלא כל הכבוד
אוףף זה נתקע לי באמצע! אבל ממה שכן הספקתי לראות... איזה ילד מדהים מהמם מתוק פשוט וואוווו שיר יפה וקליפ נפלא כל הכבוד
M memko New member 14/2/08 #27 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתודה לכולכן על התגובות החמות...../images/Emo23.gif