הצעה נחמדה

../images/Emo41.gifהצעה נחמדה

אם מישהי/מישהו רוצה שאכין לו מצגת נחמדה מהתמונות של הגוזלים או אפילו סתם מצגת משפחתית חמודה יכול להעביר לי במייל מס' תמונות שרוצים ואני אכין משהו נחמד. יכול לשמש גם כמתנה מתוקה ליום האהבה הקרב ובא. כל זה כמובן ללא תמורה, סתם משתעשעת עם עצמי בכיף. [email protected] אתם יכולים לראות את המצגת שהכנתי לגוזל שלי בשירשור שוויץ אז אם בא למישהו אני כאן. יום נפלא.

memko

New member
רק תמונות או גם מוסיקה?

את יכולה לשלוח לי את המייל שלך במסר... תודה מתוקה!!!!!!!!!!!

memko

New member
אוי סליחה שמת את המייל...אני מיד שולחת.../images/Emo9.gif

mom2ia

New member
../images/Emo131.gif../images/Emo131.gifאולי אפשר הדרכה במקום?

את יכולה אולי להסביר בקצרה (או לצרף מצגת עם תמונות והסברים) על איך מצרפים את המוסיקה למצגת ואיך מגוונים את הדרך שבה מתחלפים הדפים (מקווה שהסברתי את עצמי מספיק ברור)? תודה.

בוקר טוב

ראשית ישנה מצגת של הבן שלי אור בשירשור שוויץ אם מישהי מעוניינת לראות. שנית, אני מכינה את המצגת עם תכנה שנקראת photostory, בעבר היא הייתה חינמית לגמרי והורדתי אותה לשימושי עבודה, היום הבנתי שצריך להירשם לחברה ואולי אפילו לשלם, אז מי שמעוניינת מוזמנת לנסות להוריד אותה. התכנה די פשוטה וקלה להבנה (מי שקוראת אנגלית) ומאוד שימושית לכל מיני דברים. אין לי כל כך דרך להסביר פה איך משתמשים בה אבל מי שמורידה אותה ונתקלת בבעיה בכיף אני מוכנה להסביר אחת על אחת איך עובדים איתה.

עדיין חינם

אבל מתאים רק ל-XP ולא לויסטה. ניתן להוריד בקלילות, חיפוש קטן בגוגל יוביל אתכם ישר לאתר. והנה קישור לאתר שמלמד בכמה שיעורים איך להשתמש בתוכנה.

memko

New member
אז תודה למיוחדת תמי שעשתה לי סרטון

יצא מקסים, היא עשתה לי אותו בשני שירים האחד שקט שאני אוהבת אבל אמרו לי שזה טיפה עצוב אז היא עשתה לי אחר עם מוסיקה קצבית. אני שמה את השקט כי זה מה שאני אוהבת... יפה? ושוב תודות למ י ו ח ד ת ת מ י על ההשקעה.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif בכיף מתוקה

כמו החתימה שלך "ילד פלא" פשוט נפלא לראות אותו עם חיוך שכזה.... הקסים אותי כבר בתמונה הראשונה.

למעלה