איפה את גרה???..
S ShirShir New member 14/5/05 #39 זה לא רחוק, לא תוכלי לקפוץ רק ל... שעה-שעתיים? ברכבת, אוטובוס, טרמפ? נשמח סופסוף להכיר
N Nataly A New member 15/5/05 #48 מתוקתי הלוואי שיכולתי. אבל הלוגיסטיקה כבר נהיית מסובכת מדי. (הכוונה הייתה להגיע לעזריאלי בסביבות 12-12.30 - להגיע לראשל"צ משנה את הכל מבחינתי). נחכה בצער רב ליולי
מתוקתי הלוואי שיכולתי. אבל הלוגיסטיקה כבר נהיית מסובכת מדי. (הכוונה הייתה להגיע לעזריאלי בסביבות 12-12.30 - להגיע לראשל"צ משנה את הכל מבחינתי). נחכה בצער רב ליולי
L lili81 New member 14/5/05 #43 ../images/Emo12.gif../images/Emo7.gifלא נהדר בכלל כל כך רציתי לבוא .... אבל אני נתנייתית איך בדיוק אני אגיע לראשל"צ... איזה באסה איתכןןןן
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gifלא נהדר בכלל כל כך רציתי לבוא .... אבל אני נתנייתית איך בדיוק אני אגיע לראשל"צ... איזה באסה איתכןןןן
S ShirShir New member 14/5/05 #44 יש מצב לרכבת? אוטובוס? טרמפ? אני אפילו אקפוץ לאסוף אותך בתוך ראשון, אם תוכלי להגיע.... חבר'ה, מישהו מגיע מהצפון??
יש מצב לרכבת? אוטובוס? טרמפ? אני אפילו אקפוץ לאסוף אותך בתוך ראשון, אם תוכלי להגיע.... חבר'ה, מישהו מגיע מהצפון??
ק ק א ס י ו פ א ה New member 14/5/05 #45 למה לבכות? ../images/Emo13.gif את לוקחת רכבת לראשל"צ ומשם טרמפ עם אחת מהממונעות (אני למשל).