|הפרק !!!!!

shanyz

New member
../images/Emo41.gif|הפרק !!!!!

היה פרק יפה
ניקולס או ניקולס
.. מסכן קטן שלי שונאת את קייט על מה שהיא עושה לו! למה היא מכאיבה לו ככה? הוא כל כך אוהב אותה מה אתה מוצא בה גם ככה!! בוא אלי!!!!
די אני חולה עליו, הוא כזה תמים וחמוד...
פיליפ כזה מגעיל אוף למה שון בכלל מסתובב עם ג'ן המטומטמת הזאת!?!??! ססססס מגניב שאריק גילה עכשיו את ניקול

soapsfan

New member
קטעי ניקולס

היו יותר מדי כבר ביומיים האחרונים,הוא פשוט אובססי לגבי קייט,הוא חוצפן,מעצבן ותופס זמן מסך יקר. פיליפ מעצבן ומגעיל קטעי אריק/גרטה היו נחמדים,לעומת קטעי אריק/ניקול/לוקאס שלא חידשו שום דבר,חוץ מהקטעים בחנות הוידאו[LOL זה קרע אותי שהמוכר שלח את אריק ל"חדר האחורי" אחרי שאריק ביקש את היפייפיה הנרדמת חחח]

shanyz

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo153.gif

הוא משמ לא תופס זמן יקר מסך!!!!!!!1 הסדרה מתקדמת כמו חילזון וניקולס מוסיף המון....
לדעתי יש הרבה דברים משעמיים שאפשר לוותר עליהם, וניקולס הוא לא אחד מהם..

soapsfan

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

אבל לדעתי-ניקולס מעצבן

אמממ...לא להרביץ לי, אבל גם אני...

תומכת! לא אוהבת את ניקולס... קיטעי קייט ניקולס נורא מגעילים אותי... הוא עושה את זה עם זקנה... בבבבבבבעעעעעעע.....

i love gina

New member
אני אגיד את זה ככה...

אם פעם עוד איכשהו חיבבתי את הדמות של ניקולאס (... לא עד כדי כך, אבל מילא...) אבל עכשיו הוא כבר באמת יותר ממיותר!! למי אכפת ממנו? טוב, הבנו אתה אוהב את קייט, אבל היא הבהירה לך היום בפעם ה-1000001 שהיא לא רוצה אותך!!!!! לא יודע מה איתו, אבל אני יודע שאני הייתי תופס רמז והולך... חוצמזה, פרק חביב... פלואי היה חביב... שאר הטינז גם כן... הריב בין גרטה ואריק- כן, תפרדו.. אתם באמת כבר לא כל כך מתאימים.. ואכן היה משעשע קלות שהמוכר שלח את אריק אחורה... עכשיו, מה אריק יעשה? א. יעמוד על טעות המוכר ויבקש את מה שאכן חפץ בו. ב. יצא מהחנות בוש קלות ולא ישוב להראות את פניו שם לנצח ג. יצא בשיחוווווווק ויקנה את כל הקלטות בחדר האחורי!!!!

PinkyRaSta

New member
חחחחח! יביא אותה בשיחווק אופקורס

יקנה את לולההההההההה ויילך לגרטה והם יראו את זה יחדיו.. טרילילילילי אה ואז גם לוקאס יצטרף. חח אממ בלה היה פרק חביב. ניקולס-קייט-לוקאס-ניקול היה מיותרררר כל כך וגם הוויקטור הזה עם הרופא הפריקין ווירדווו ש'לו... הטינס היה חביב. אבל פיליפ מגעיל... שון חמודי מימי לא חסרה לי היום :) חיחי

CityGirl9

New member
מי קרא לפיליפ מגעיל../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

זאת רק ההתנהגות... וטוב מאוד אפשר לראות כמה שהוא סכיזופרן בכל מה שקשור לקלואי וככה גם היא כלפיו... חתיך שלי
... כל הקטע של ניקול לוקאס אריק וגרטה מיותר... חבל"ז איזו אירוניה משלגיה עברו ללוליטות... חחחחחחחח... ומעניין מה עם מימי עדיין מסתתרת בשיחים???

shanyz

New member
אכן אין מה להתווכח...

פשוט לא מבינה איך אפשר להתעצבן על מלאך יפה כזה? טוב נו...

Caeser

New member
מי קרא לקייט זקנה????

סליחה על ההתפרצות, אבל קייט נראית מעולה והיא בכלל לא זקנה, אבל מה שכן היא חייבת לעזוב את הניקולאס הקרציה שלה!!! לא נמאס לו?! אין לו שום עלילה...קייט צריכה לזרוק אותו ואת ויקטור ולחזור לאמלל את חייהם של סמי וניקול כמו שהיא עושה הכי טוב...! לגבי הפרק, אני חייב להגיד שבהתחלה כל הסיפור עם הטינס היה נראה לי מיותר לגמרי, אבל העלילה איתם התפתחה והיום זה נהיה אפילו מעניין. למרות שיש שם כמה שצריכים בעיטה כמו ג'אן וג'ייסון חסרי החיים. את האמת גם מימי לא ממש מעניינת. מעניין מה יהיה ב"לאסט בלאסט" איתם. לגבי ניקול, אני דווקא חושב שהיא ממש מעניינת, היא גם משחקת ממש טוב והיא דור ההמשך של קייט...אני גם די שמח שעשו הפסקה עם כל ספור התינוקות (לקסי-אייב-בו-הופ-סטפנו-רולף), כי אחרת זה ימאיס את עצמו וכרגע אין משהו מעניין שהולך שם... בקיצור...קייט שולטת!

אני....פיכס קייט!../images/Emo31.gif

אם כבר מישהי שהיא לא זקנה אבל מבוגרת ויפההההה ממש... קחי לדו'ג את מרלנה (
)

CityGirl9

New member
לא יעזור הויכוח בעיני פיליפ וגם

ניקולס הם מבין החתיכים השווים של הסידרה... וכן כמה שקייט נאה היא ממש לא מתאימה לניקולס.. העדפתי שיהייה לו קטע דווקא עם הבת בילי שהרבה יותר מתאימה לו.

i love gina

New member
אפרופו קייט..

התמונות שהראו היום (הפלשבקים..) מאיזה שנה הם? אני מניח שבסביבות ה-95'-96', נכון? אני חייב באמת להגיד, השחקנית נראית היום יותר צעירה ממה שהיא הייתהאז.... כנראה השחור מבגר אותה או משהו...

נכון...

שחור ותיספורת קצרה בדרך כלל מבגר נשים מעל גיל 40... אבל שוב תלוי למי ותלוי איך עושים את הבלונד לקייט עושים את זה יפה ומקצועי וגם התיספורת הזאת יותר מתאימה לה מקצר.

נטלייי

New member
מסכימה בהחלט!!!

אם אתמול הוא עצבן אותי, היום הוא ממש העלה לי את הסעיף. די, הבנו שאתה אוהב את קייט, היא אמרה לך שהיא לא מעוניינת, והבחור ממשיך כאילו כלום, ק - ר - צ - י - ה

santa barbara

New member
היה פרק נחמד...

מישהו פה אמר שאריק גילה את ניקול...
פיספסתי משהו??? למה הכוונה??? טוב אז קטעי אריק- גרטה היו בסדר וגם קטעי אריק והפורנו
. הם די זוג נחמד ולא ממש בא לי שהם יפרדו, אבל זה די ברור שזה לא ילך בינהם כל עוד אריק אוהב את ניקול...באסה.. חוץ מזה גם הטינז היה נחמד. מה הבעיה של קלואי???... נכון שפיליפ הזמין אותה בגלל ההיתערבות אבל היא לא יודעת את זה, והוא דווקא דיבר ממש יפה...ככה שהיא סתם נטפלת אליו. קטעי ניקולס, קייט, ויקטור והאינפוטנציה היו די משעממים ומיותרים.

אריק גילה את ניקול....../images/Emo49.gif

הוא נכנס לחנות סירטי וידאו ורצה את הסרט שילגייה בשביל גרטה והמוכר בחנות חשב שהוא מדבר על סרט פורנו ושלח אותו לחדר האחורי של הסירטי סקס ושם הוא ראה סרט שקוראים לו לולה משהו והוא ראה את ניקול בבגדים מחממים על העטיפה....

santa barbara

New member
מה????????????.............

טיפשה שכמותי, ואני חשבתי שהוא סתם תיאר אותה על העטיפה כמו שכבר קרה לו לפני זה שהוא חשב עליה... אאוץ', לא נעים.

זה היה ברור מאליו....

חחחחחחח....מגיע לה! מסכן אריק! רומן צדק! היא באמת חתיכת מופקרת! אולי כדאי שהוא ילך לעשות בדיקת איידס או משהו! אין לדעת עם מי הז**ה הזאת שכבה...

למעלה