הפרק השני

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifכ"כ עצוב לי על אביבה

אני מכיר אותה אישית, והיא פשוט בן אדם מדהים! זה כזה עצוב

taloss

New member
יש לי כבר פיבוריטיםם..!

לוטם,עמית,תום,גל ולידיה..! וחבורת אריאל ציון 4 מהם בטוח יהיו..בנבחרת..! משה שיחק אותה בגדול ..(זה עם ההיפופ וגם עדי כל הכבוד לו..!(החירש..) ודותן גם שיחק אותה בגדול(זה עם הקביים..) כל הכבוד להם באמת!

אחד מהם לומד בתלמה ../images/Emo3.gif

רומן..הכי קטן. שצביקה אמר "רואים שאתם לא באים מקלאסי" אז הכי גדול של אמר בשקט "רומן כן" או משו כזה.

כן.. דביר אמר את זה.. אבל לפי..

מה שהבנתי מרומן הוא לא בנבחרת... אין לי בעצמי מושג ל מה, כי הוא רקדן מדהים... ולא רק בברייקדאנס..

JULI4561

New member
חבל על זה שרקד היפהופ

הצ'אבי שכחתי איך קוראים לו .. אבל באמת הוא לא התאים , וגם לא הבנתי למה אמרו לאיזה אחת שהיא רזה מידי .. כאילו מסכנה רק בגלל שהיא רזה מידי לא לקבל אותה ,לפעמים לא שולטים בזה וזה גנטי

אנורקסיה

הבחורה לא היתה סתם רזה מידי היא היתה שלד מהלך. בגלל זה היא לבשה בגדים ארוכים כדי לטשטש את הרזון, אבל כשהיא התגלגלה והחולצה זזה ראו לה את הצלעות בבירור זה היה מזעזע לראות. טוב שהם אמרו לה שתעלה במשקל אי אפשר היה להתעלם מזה.

חחחחח ../images/Emo6.gif

זה הכי לא גנים!! גנים לא גורמים לאחת שאולי בת 20 להראות כמו אחת בת 45+ זו אנורקסיה אם לא בולמיה. בשלבים כאלה כי אי אפשר לדעת. היא אמרה שהיא התחילה התעמלות קרקע/אומנותית בגיל 3... אף אחד לא מבין כמה זה דופק את החיים!! נותנים להם דיאטה מטורפת,גם לרזות. וששאלו אותה אם צריך להראות ככה אז היא אמרה "לא לא צריך..אני מנסה להעלות במשקל" -היא לא יכולה להעלות במשקל שהיא במצב כזה! כל המערכות שלה בגוף רגילות לצורת אכילה מסויימת [שלא מכילה יותד מדי].

Shame in you

New member
אבל זה לא אומר שהיא אנורקסית!

יכול להיות שהיא לא אוכלת מספיק, אבל זה לא אומר שהיא סובלת מהפרעת אכילה. אלו הגדרות שונות לגמרי. ואם היא אמרה שהיא רוצה להשמין זה כבר נראה שאין לה הפרעת אכילה.

Shame in you

New member
אני לא יודעת

מה היא עושה או לא עושה. אבל אי אפשר להחליט בלי שאנחנו יודעים באמת. יש בנות שהן רזות מאוד ואוכלות רגיל ואפילו יותר. אני לא רוקדת,את?

../images/Emo13.gif

אני רוקדת כבר 12 שנים וההורים שלי מורים לספורט
אין דבר כזה שמישהי תראה ככה רק בגלל שהיא רזה. no way.

ד"א

אני לא כותבת/אומרת תגובות למשהו בלי שאני באמת יודעת אלא רק חושבת. אם אני רק חושבת...אני מעדיפה לא להגיב

Shame in you

New member
אז אני אומרת לך

שאני מכירה לפחות שתי בנות שהן כאלה. נראות אנורקסיות אבל הן לא.

למעלה