הפרק הרביעי

Anin17

New member
../images/Emo41.gifהפרק הרביעי../images/Emo41.gif

שירשור הפרק הרביעי

זה רק אני או ש...

ההפקה ממש מטומטמת ובכתוביות הם הראו לנו מי ישאר לפרק לא הבא אלא לפרק שבא אחריו.?

הטעיית עריכה

זה רק נראה כאילו ראינו את מי הוא מעיף ומי לא, אבל זאת עריכה כזאת. מצד אחד רואים את ארי מעיף מישהי ואז פתאום הראו מישהי כאילו נדמה שהוא דיבר אליה ובפרק הבא יסתבר שזה סתם תעתוע מצלמה. ערכו את זה כככה שיראה כאילו הוא נפרד ממנה למרות שזו היתה מישהי אחרת. לא הראו שום תמונה שבה הוא מדיח מישהי ורואים אותו ואותה ביחד באותו פריים. אלא הראו אותו בנפרד ומישהי בנפרד, כך שאפשר רק לנחש מי זאת היתה באמת שהוא הדיח בסוף.

ברור.....

בגלל זה הוא נתן לה את הצמיד.....ואפשר להבין אותו היא הכי חמודה שם, היא באה רק בשבילווהיא גם הכי מתאימה לו.......

Magical Fairy

New member
את זה אי אפשר לדעת..

זתומרת, היא הכי חמודה שם וזה אבל אי אפשר לדעת אם היא הכי מתאימה לו. הוא עוד לא הכיר את כולן כמו שצריך, לדעתי |:

אישית אני לא מבינה איך קרן עדיין

שמה..לא כי אני לא אוהבת אותה פשוט הוא אפילו אמר שהוא לא נמשך אליה ולא כלום אז אני כמעט בטוחה שקרן כבר אאווטט בפרק הבאא...!

אגב

איזה שם יפה זה מריה נכון??? חבל שלא יהודי........"פגשתי אישה שמה מריה מריה מריה מריה...."

קרן דומה ברמות...

גם באיך שהיא מדברת... וגם באיך שהיא נראת... ובצילומים ראו שאין להם כימיה... ארי בחור תמים נורא...

חח כן....היא חביבה לא משהו

ראיתי יפות יותרר...חח את צודקת שראו אני לא מבינה למה הוא השאיר אותה עד לשלב הזהה?!

קרן קשוחה מדי כמו רס"רית בצה"ל

אפילו חיוך אחד לא ראיתי אצלה, הכל נראה מחושב כזה. היא לחוצה נורא. הכי מצחיק שהיא אמרה שבצילומים הם התקרבו והוא אמר בדיוק ההיפך, שבצילומים הוא הבין שאין לו איתה שום דבר.

ההפקה מרמה את הצופים שלה ../images/Emo4.gif

בתחילת הפרק אמרו שהוא ידיח אחת מארבע המתמודדות ובסוף הוא כאילו אומר שהוא החליט לא לעשות זאת. לא ברור אם זו באמת החלטה של ארי עצמו או שבהפקה אמרו לו תעשה ככה כדי שנמשוך עוד רייטינג. זה מעצבן שמבטיחים משהו אחד ובסוף זה לא מקויים. הם הרי עורכים את הפרק מראש ויודעים שבסוף לא תהיה הדחה אז בשביל מה להבטיח משהו שלא יקרה? זה סתם לשקר את הצופים.

למעלה