הפרק היומ תהנו
ט טולה 1995 New member 10/7/06 #3 פרק אחד היפים../images/Emo70.gif תמרה כל כך חמודה חחח... ואהבתי את הקטע עם הבובה קיצר הכל היה יפהההה
ג ג ב ש ו ש New member 10/7/06 #4 היה אחלה פרק../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif רני ויוני כואב לראות אותם ככה:/
י ירינוש דנקר New member 10/7/06 #5 ../images/Emo79.gifפרק מדהים../images/Emo13.gif הבובה של קרין הרגה אותי .. ואיזה עצוב עם רני ויונתן אגבב, אני בסוף לא באה למפגש :[
../images/Emo79.gifפרק מדהים../images/Emo13.gif הבובה של קרין הרגה אותי .. ואיזה עצוב עם רני ויונתן אגבב, אני בסוף לא באה למפגש :[
ח ח נ ו ו ו ש New member 10/7/06 #6 היה פרק מעלף../images/Emo99.gif כל כך עצוב לראות את יונתן ורני ככה חלי הרגה אותי מצחוק איך היא עושה ליונתן.. "תוריד ת'ראש תוריד!" ואחר כך איך שהיא ושמש הראו לטל את ה\ה שלהם והוא בכלל לא הומו אהבתי!!!
היה פרק מעלף../images/Emo99.gif כל כך עצוב לראות את יונתן ורני ככה חלי הרגה אותי מצחוק איך היא עושה ליונתן.. "תוריד ת'ראש תוריד!" ואחר כך איך שהיא ושמש הראו לטל את ה\ה שלהם והוא בכלל לא הומו אהבתי!!!
O OoOסיונוששOoO New member 10/7/06 #7 פרק מצחיק../images/Emo6.gif איך חלי ושמש הראו לטל ותמרה את הציצי שלהם ותמרה כזה "אני לא מבינה בזה" חחחחח פרק יפהה
פרק מצחיק../images/Emo6.gif איך חלי ושמש הראו לטל ותמרה את הציצי שלהם ותמרה כזה "אני לא מבינה בזה" חחחחח פרק יפהה