הפרק היומי: USA

Guy K

New member
../images/Emo41.gif הפרק היומי: USA

אוי פלישיה, הנה היא כבר מתכוננת לעזוב. "אני נוסעת לפריס לנסות לקדם את ספקטרה אינטרנשיונל". יה, רייט. אפילו לא טרחו לכתוב לה עלילת עזיבה מעניינת. פוי. אריק ורידג': "אתה חייב להבין את אחיך רידג'". "אני לא רוצה". "אני מעריך אותך כאיש עסקים, אבל ההחלטה היא שלי". בלה, בלה, בלה. רידג' הזה ממש נודניק ואם הוא לא יתחיל להתנהג כמו מבוגר אני מתקשר לסטפני ואומר לה להעיף לו סטירה. וברוק... אוי, ברוק. אני לא יכול לראות אותה בלי להתבעס על איך שהפנים שלה נראות. מה קרה לאלילה שלי?
סך הכל: כוכב ורבע (מתוך עשר. די רע.)

Guy K

New member
מן הסתם ספוילר מעליי ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

sashkashurik

New member
|אייקון פרצוף של שילה|

לא לקחתי בחשבון שסן דייגו מפגרת אחרי כל אמריקה ביום אחד, אז מן הסתם אאחר עם התגובות ביום אחד (וכשזה סוף שבוע, אז ביומיים -שלושה)...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo7.gifדייי אל תדבר ככה על ברוקי../images/Emo7.gif אתה גורם לי להיות עצובההה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

girlontop

New member
מעוותת, אבל יצאה מלכה!

אני שמחה שברוק החליטה להצביע נגד רידג' ובעד אריק. סימן שהאופי שלה עוד לא נקבר לגמרי תחת המכבש של האידיוט. מהרגע הראשון שהסכסוך הזה בין רידג'-ת'ורן-אריק התחיל היה לי ברור שהיחידה שיש לה כוח לפתור את זה היא ברוק, משכינת השלום באיזור. אבל היה לה יותר חשוב להחליף חיתולים, וזה מובן כי אין לה מטפלות בסביבה
מה אומר, קשה לי להזיל רבע דמעה על העזיבה של פלישיה. זה היה הקאמבק המאכזב ביותר מאז קארן ספנסר. אבל זה הזכיר לי שבעצם אף פעם לא ממש השתגעתי על פלישיה או על איכויות המשחק של קולין דיון. הנוסטלגיה צובעת את הזכרונות בצבעים יפים יותר. אגב, ממתי לספקטרה יש קו בינ"ל? זהו, הוציאו קו אחד מוצלח ומעכשיו הם סופרסטארים? חשבתי שלוקח זמן לבנות בסיס לקוחות יציב לפני שפורשים כנפיים ועפים למחוזות חדשים. נו, אז חשבתי.

iloveainslie

New member
ואני חשבתי שלוקח זמן לילדים לגדול

והנה תומס כבר בן שש עשרה עולם אופרת הסבון את יודעת אם כי יחסית לריק למשל שתוך ארבע שנים בערך היה בן שש עשרה עם תומס הם קצת התעכבו לא?

מאיפה את יודעת שברוק הצביעה

נגד רידג'? מה יש את זה כבר בספוילרים? בכל מקרה בקשר לפלישיה, את צודקת, באמת לא היה שום דבר מיוחד בקאמבק שלה. אפילו לא הזמינו אותה ל-board meeting בפורסטר, למרות שהיא board member, וגם לא את כריסטין. מה איתה דרך אגב? מתי כבר יחזירו את העלילה הזאת?

Guy K

New member
לגבי ברוק -

היא מצביעה רק ביום ראשון - אבל מאחר וזה שודר אתמול בקנדה אז זה מופיע בפורומים. ופלישיה - סתם, עוד עלילה לא מעניינת. דווקא בעיני קולין דיון היתה אחלא כשהיתה צעירה - אבל כל הניתוחים הפלסטיים שלה לא עשו לה טוב. היא נראית כמו בובת ברבי שמישהו שכח בשמש יותר מדי זמן
לקריסטן אגב אני לא מתגעגע. השחקנית החדשה היתה משעממת לחלוטין.

צודק בקשר לברוק

באמת שהיא כולה מקומטת בזמן האחרון, אבל היא גם התחילה להתלבש עוד יותר מדהים. למרות שאני לא מצפה ממך, גיא, שתשתתף איתי בהתלהבות מהבגדים שלה, אבל הייתי מתה לדעת איפה היא משיגה את השמלות שלה בכמה פרקים אחרונים. סה"כ רידג' ממש עצבן אותי, איך הוא חושב שהוא הכי חכם ויודע יותר טוב מכולם מה הכי טוב לעשות. סתם ממורמר מהחיים שלו כי בגיל +40 אבא שלו לא מקדיש לו את אותה תשומת הלב שתמיד קיבל.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo7.gifדי לדבר ככה על ברוקי שלי../images/Emo10.gif לפחות תעמידו פנים שהיא עדיין יפה ומהממת כמו תמיד../images/Emo10.gif

S c a r l e t t

New member
אין מה לעשות, שירני...

תאמיני לי שגם אני עצובה שקתרין עשתה את זה לעצמה, היא יפהפייה והיא לא צריכה ניתוח/מתיחה/הגדלה או כל דבר כזה וחבל שהיא לא מבינה את זה

sashkashurik

New member
ברוק בטח קונה את השמלות

שלה אצל JACKIEM, וזה בטח מהקו של ספקטרה החדש!
מה את לא יודעת? בואי ניסע לרודאו דרייב לקצת שופינג! את לא זוכרת ז'קט ורוד מכוער שראינו שם שעלה 1000 דולר??? (ברצינות).

sashkashurik

New member
סוף סוף מצטרפת ../images/Emo9.gif

אז לגבי ברוק - זאת הפעם השניה שרידג' שם אותה ככה באמצע בינו לבין אריק וסטפני, ואם אני הייתי ברוק, הייתי פשוט אומרת לו, די, מספיק! ופשוט הולכת משם. בלי להצביע לא לכאן ולא לכאן. הגזים הרידג' הזה!
אני ממש לא מקנאה באישתו!

למעלה