הפרק היומי

rachelMcfadden

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

הופ מתוקה
קייטלין קרצייה
ריק סתום
מה הקטע של ללכת לבריכה עם אתה מכוסה בתחבושות?
וזה רק אני או שזה ממש מוזר לראות את ריק והופ? נראה לא קשור כזה...
אר ג'יי נהיה ענקי! הוא לא אמור להיות בן חודש? חחח טוב שלא הביאו תינוק בן שלוש באמת
ברוק הייתה מאוד יפה היום
רידג' מתלהב נמאס לי ממנו
אריק מיותר לגמרי תמות כבר
כמה כבר אפשר לדבר על אותו הנושא עם אותו הבנאדם? דרלה מותק
תורן ענק! אהבתי מאוד את הסצנה בינו לבין סטפני, למרות שגם זה כבר מתחיל לחזור על עצמו. קלארק מפחיד אותי עם הזקן שלו
ותומאס חמווווד
לא אהבתי שהוא התנהג יפה לקייטלין וריק, אבל אהבתי שקייטלין ראתה שריטות על הגב שלו
ממש הופתעתי מזה ואני מתה לדעת מה הוא יגיד לה לסיכום, פרק בסדר...

SoldieRonit

New member
לללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo10.gif

מרוב ייאוש אני כבר לא מקליטה ומפסידה את הפיצים

Shiri from the block

Active member
וואי צודקת בכל מה שכתבת../images/Emo70.gif אני ממש נהנתי מהפרק היום, היה ממש מש טוב!!!!! וברוקי שלי הייתה מדהימההההה../images/Emo99.gif איך היא עדיין נראית טוב עם בגד ים../images/Emo99.gif ות'ורן היה מקסים!!!! כזה חמודדדדדדדדדדד!!!!!!!!!! חולה עליו../images/Emo99.gif שיילמד טוב טוב את המשפחה המניאקית שלו עד כמה שהם רעים מרושעים../images/Emo11.gif ושעדיף לו בלעדיהם../images/Emo70.gif ותומאס כזה מתוקי../images/Emo9.gif חחח גם אני התפלאתי על השריטות חחח זה היה מצחיק../images/Emo3.gif הקיצר, אחלה פרק לדעתי :)

שנים לא הייתי פה :)

ממממ בעצם גם כשהייתי לא כתבתי הרבה :) היה פרק נחמד.. איזה חתיכוש תומסססססססססססססססססס! מטורפת עליו! בכל אופן סתם פצתי לבקר והפורום הזה עדיין קיים... מה שלומכם? אני מקווה שהכל טוב :) יום נעים!

יניב1

New member
למי שהפסיד, יש סצינה להורדה באתר

ובכללי, היה פרק בסדר, לא סוף הדרך, אבל בסדר. מחר צפוי להיות פרק טוב - אל תחמיצו!

morgold

New member
תומס תומס תומס../images/Emo47.gif כפרה עלייך!!

איזה חמוד!!! והופ הייתה מאמי,פשוט לצבוט לה את הלחיים! היה פרק נחמד...לא הראו את ניק ודיקן

Guy K

New member
תראי, יש צורת דיבור מקובלת

ו"דפוקה" לא נופל במסגרת צורת הדיבור הזו. ממש לא אכפת לי איזה דמויות את אוהבת או לא: אבל צורת הדיבור כאן בפורום תהיה, כל עוד אני כאן וגם אחר כך, מנומסת ומתורבתת. אפשר להגיד שאת לא אוהבת את אמבר בלי לקרוא לה דפוקה. זה לא נותן לך כבוד.

למעלה