הפרק היומי

rachelMcfadden

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

איך נקרעתי מזה שהקטור דרס את ריק
זה היה קטע כזה אדיוטי! שעה לפני שהוא נדרס הוא הגן על עצמו עם היד כאילו זה יעזור במשו חחחחח
וקייטלין כזו סתומה!! מה היא אומרת להקטור שהיא היתה במיטה עם ריק? ושאם הם היו שוכבים בלה בלה בלה? פשוט אהבלה! תומאס איזה מותקקק חבל שלא הראו אותו יותר
סופית התאהבתי בשחקן הזה
ובדמות גם כמובן
פלישה וניק מתחילים להתחבב עליי טיפה...ניק כזה חמווווד! אמנם הסיפור של פלישה לא כל כך מעניין אותי, אבל הקטעים בינהב לבין ניק היו חביבים. ועוד משו, זאת רק אני או שזה נראה לכם ממש מוזר שבסערה כמו שיש שם, סמנתה ופלישה לבשו קצת פחות מדיי?

Shiri from the block

Active member
את צודקת../images/Emo6.gif לא הבנתי למה לעזאזל קייטלין אומרת להקטור את זה../images/Emo6.gif איזו סתומהה!!../images/Emo6.gif ועוד נגיד שהיא רוצה לספר לאבא שלה דבר כזה, שתעשה את זה בצורה יותר הולמת!! מזה ההתפרצות הזאת שהיא עשתה??../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif וגם אותי הצחיק כשריק שם את היד../images/Emo6.gif מה הוא חשב שהוא סופרמן ויוכל להגן על עצמו../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif הקיצר, קייטלין וריק, שניהם טיפשים ומכוערים ולכן הם מתאימים אחד לשני../images/Emo3.gif ותומאס היה כזההההה מתוקי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ואהבתי את הסצינה בין ניק לפלישה, היה נחמד. ובקשר לבגדים, אם הן היו בתוך הבית אז מזה משנה מה הן לובשות?../images/Emo3.gif יכול להיות שהמזגן היה דולק והיה להן חם, לכי תדעי מה הולך שם../images/Emo3.gif

S c a r l e t t

New member
ממש ככה../images/Emo6.gif

ריק הזה כזה אידיוט! אני במקום הקטור הייתי מסתובבת ומשאירה אותו שם לגסוס בגשם
קייטילין הרגה אותי מצחוק, עד כמה מטומטמת אפשר להיות??? את רוצה אולי גם שאבא שלך יהיה בחדר ויסתכל פעם הבאה שאת כמעט שוכבת עם ריק? תומס מדהים
וגם ניק, הוא פשוט מתוק! איך שהוא תומך בפלישיה, אפילו שהיא והסיפור שלה לא מעניינים אותי בדיוק אי אפשר להתעלם, הבחור פשוט
אמיתי

morgold

New member
יואו! איך ניחשתי שפלישה חולה בסרטן

וכל כך התפללתי שזה יהיה לא נכון!! היא וניק מזה מתאימים וחוץ מזה...הם מחזירים אותה לסדרה כדי שהיא תמות? איזה מפגר בראדלי!

מור,../images/Emo45.gif

את צודקת לגמרי ומצחיקה גם כן
-"הם מחזירים אותה לסידרה כדי שהיא תמות?" ואני מוסיפה..?????????????אם זה לא הי'ה עצוב זה הי'ה מצחיק..
סוף סוף עוד מישהי שמתחברת לזוג המקסים הזה- הידד
הם פשוט מתוקים ביחד.. ולמרות שכשקראתי ת'
בריי'טינג כשבידיוק התחילה השנה והפרקים החדשים, והי'ה כתוב שם- (נראה לי שמזמן זה כבר לא
אבל רק ליתר ביטחון..)- שניק ימצא נחמה בזרועותיה של פלישה זה הי'ה נשמע לי ממש מוזר ולא קשור כי הם כ"כ שונים וכו' וגם כי זכרתי שפלישה מרדנית ו'טום בוי' כזאת אבל בכ"ז כבר חיכיתי לראות ת'פרקים האלה וגם שמחתי בשביל ניק שימצא אהבה חדשה ועכשו אני נהנית מאוד לראות אותם ביחד ואיך שהקשר מתפתח.. וכמובן אני אוהבת את פלישה בשיער ארוך יפה לה מאוד ככה,(למרות שביומיי'ם האחרונים הוא נראה פשוט לא,)היא נראית ככה הרבה יותר נשית לעומת הקצר שהי'ה לה. וגם אני שמחה שסוף סוף נזכרו בה ונותנים לה עלילה וזמן מסך ולא רק לאחותה הגדולה.. כי אני בהחלט מרוצה ממנה. בכל אופן- לא הי'ה לי מושג מה קטע של הכדורים האלו עד שהם אמרו את זה במפורש והיי'תי פשוט המומה והאמת היא שאני עדיי'ן לא מעכלת את זה.. אני באמת מקוה שהיא תבריא.. ואני יודעת שהספויי'לרים אומרים: שהיא עזבה ת'סדרה(לפעמים אני פשוט לא מתאפקת וקוראת אותם כי אני לא רוצה להשאר מחוץ לעיניי'נים למרות שאני יודעת שיותר כיף לי לא לדעת מה יקרה כי זה הרבה יותר מעניי'ן ככה ומחפה על כך שזה נהיה צפוי ושקוף) בכל אופן אני מקוה שהיא לא תמות ואז ישאר סיכוי לה ולניק, ז"א גם אם היא תעזוב היא תוכל לחזור והם ימשיכו מהמקום שהפסיקו.. כן, אני יודעת שהסבירות שזה יקרה היא כמו הסבירות שברוק תתאהב שוב בדיקן או יותר מזה-בת'ורן,ושאני חי'ה באשליות.. אבל אני בכ"ז מקוה...אולי בראטד יתעשת ויתקן ת'עוול שהוא גרם לה לדעתי.. ניק פשוט מקסים וחמוד כ"כ! ואם יקרה לה משהו והיא לא תשרוד אז אני כבר מרחמת על ריד'ג למרות שלא ברור בכלל עד כמה הוא קרוב לאחותו,- וגם לזה אני מחכה- שכולם יגלו על המחלה ואז הפוקוס יעבור אליה, ז"א- כולם יזכרו פתאום כמה הם אוהבים אותה והאמא הנוראית סטפני תנסה לפצות אותה על כל הזמן הזה וחוסר תשומת הלב וכו' טוב, הגיע הזמן שאסיי'ם כבר, נסחפתי קצת... כבר כמה שעות אני כותבת את זה בהרבה הפסקות. אז מור, קודם כל הרבה זמן לא ראיתי אותך כאן!(ואולי זה בגלל שאני עצמי לא תמיד מגיע למחשב)אבל בכל אופן שמחה לראות אותך פה+לראות מה שכתבת וגם חנוכה שמח! יש לי שגיאה בדף אז אני לא יכולה לצרף סמיי'לים אז דמיי'ני שמצויי'ר-)חנוכי'ה,סופגני'ה,סביבון וכו') ילב(סמיי'לי)

Shiri from the block

Active member
פחחחחח../images/Emo6.gif "את רוצה אולי גם שאבא שלך יהיה בחדר ויסתכל פעם הבאה שאת כמעט שוכבת עם ריק?" אשכרה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo6.gif חחח שירן

"מה הוא חשב שהוא סופרמן ויוכל להגן על עצמו?"
אגב, חנוכה שמח

Mikel20

New member
יש להם כימיה מצויינת

לקולין דיון (פלישיה) וג'ק ווגנר (ניק) לדעתי, באמת הסיפור כרגע לא נראה מעניין במיוחד, אבל הסצינות בינהם ממש מצויינות ולדעתי הדמות של ניק הרבה יותר אמיתית וכנה מאשר כשהוא היה עם ברוק, שם הוא סתם היה הכלבלב שלה וכאן הוא כנה יותר והדמות שלו מראה את הצד הכייפי והאמיתי שלה!!! יאללה "פליק"!

S c a r l e t t

New member
מסכימה לגמרי!

הבהלת אותי לרגע עם הכותרת, חשבתי שאתה מדבר על קייטריק

../images/Emo6.gif קרעת אותי מצחוק!!

.."שעה לפני שהוא נדרס הוא הגן על עצמו עם היד כאילו זה יעזור במשהו.." חחחחחחחחחחחחחחח ע-ננננננננ-ק!!

וגם רציתי להוסיף

מה בידיוק עבר על השיער של ריק שלשום?? רק אני שמתי
שהוא נראה פשוט נורא?! ממש הי'ה דזה וו' כשהקטור דרס את ריק -מן פלאש בק על אריק ודיקן "והידידות העמוקה" שלהם כשאריק תמיד ניסה לדרוס \להרוג \להשמיד את דיקן.. זו רק אני?..... אני כבר מתה לראות איך אמא ברוק תגחב לתאונת בנה היקר והאהוב-זו תהיה פעם 2 שהוא עבר תאונת דרכים, את הפעם הראשונה גילם גיי'קוב יאנג האגדי.. ו... ברוק המסכנה

למעלה