הפרק היומי

../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

אני מתביישת להגיד שהפסדתי את הפרק (שוב!!!) אבל בכל מקרה, נפתח סיכום
שם הפרק:Burning Down the House מס' הפרק:216 שודר לראשונה ב:7.2.00 שחקנים אורחים: Amy Adams- קט פיטרסון Paul Connor- טימי (כמו בסאות'פארק
) עלילה: הוריה של ג`קי יוצאים לחופשה והיא מחליטה לערוך ארוחת ערב פורמלית-למחצה, אך העניינים יוצאים משליטתה; במהלך משחק שבץ נא בחברת מידג`, קיטי ורד, מתוודה בוב כי הוא חובש פאה.

double O S

New member
היה פרק ענק../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

פז קרע אותי עם החולצת טוקסידו שלוXD וכשהוא אמר: You crrrrrrrrrrrrrraped her party
ענק
ושקיטי התחילה להתפקע מצחוק כשרד היה עם קרחת
אני התחלתי להיקרע איתהXD פרק גדול

אני אהבתי את הקטע...../images/Emo9.gif

שהראו מחיצה בין הבים והבנות והם אמרו בדיוק ההפך...זה היה קורע!! וגם שאריק שר לדונה זה היה קטע מצחיק ביותר

דווקא זה פרק שראיתי כמה פעמים

והוא תמיד הצחיק אותי! הכי הרס אותי כשקיטי ורד צחקו על בוב בשולחן עם השבץ נא הזה או איך שקוראים לזה.. שהיו להם מילים שהם הרכיבו כמו "קרחת" וכאלה.. ושקטי התפוצצה לבוב בפנים אחרי שהוא הוריד תפיאה.. זה בכלל היתה סצינה מלאה דברים. כמו למשל כשבוב אמר לרד שאין לו אומץ ללכת כמוהו ברחוב בלי שיער.. תגידו! הפרק עם קלסו שג'קי שמה לו לק בציפורניים והפכה אותו לאשה כבר היה?? אני מת לראות את זה עוד פעםםם!

enicegirl

New member
באמת פרק מצוין!! אהבתי

דווקא את הקטע שקלסו העיף את הכרית כדי לכבות את האש שפרצה ואיך שהוא המשיך בצורה נואשת...והנוצות של הכרית התעופפו..חהחהחה!!! ופֶז באמת היה משעשע עם החולצת טוקסידו שלו
דבר שאני חייבת לציין זה שג'קי נראתה ממש יפה עם מה שהיא לבשה!! מאוד החמיא לה. כמו כן אני חושבת שבמכל בתי המשפחות של החבר'ה בסדרה, הבית של ג'קי נראה הכי עשיר. האם מצויין בסדרה שהיא באה ממשפחה מבוססת? אצל כולם זה היה נראה בית רגיל, אצלה היו וילונות יפים, צויינו כוסות קריסטל, סיגרים משובחים...נראה שהיא עשירה בסדרה.

כן. היא כאילו הריצ'גריל

בגלל שאבא שלה פוליטיקאי או משהו..אני זוכר שהיה פרק שהוא רץ לבחירות מושל או משהו

למעלה