הפרק היומי

shanyz

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

היה פרק יפה.. הקטעים עם ננסי היו מעניינים... אני בשוק שהיא אמרה לו
מישהו יכול להגיד לי איך הסיפור הזה יתפתח? איך קרייג יקבל את זה? מסכנה הופ..אני מזה מרחמת עליה...זה ממש מרגיז שכולם סביבך יודעים שקרה לך משהו ולא רוצים לספר לך!!! לקסי מעצבנת.. שונאת אותה

soapsfan

New member
חחח למה את שונאת את לקסי?

תשנאי את אייב ורומן שבזבזו המון זמן מסך!וכן,הקטע עם הופ באמת משגע..כאילו כולם יודעים עלייך הכל,מתלחשים סביבך ולא מוכנים לספר לך! ואיזה פרנואידית מרלנה! וסוף סוף ננסי סיפרה לקרייג שקלואי היא הבת הביולוגית שלה!

santa barbara

New member
כן היה פרק נחמד....

במיוחד הסוף. זה מתחיל להיות באמת מעניין עם ננסי, קרייג וקלואי. ובאמת חבל על הופ- אוף למה הם לא מספרים לה.

PinkyRaSta

New member
ארג

איזה פרק מעצבן.. פרט לסוף כמובן אייב ורומן - תמותווווו נמאסתםםםםםם חח לארי היה רע היום. אבל אפשר להבין... המסכן... סמי חומד... איי אני אוהבת אותה.. גם הקטעים עם הופ-מרלנה-ג'ון היו דפוקים ומעצבנים סתם היה חרא.... חוץ מהסוף... איזה באסה... צריך לחדות לראשון.. אההה בצפררררררררררררר :(

shanyz

New member
נו ומה יקרה בהמשך?

היא תגיד לו? הוא יכיר אותו? הוא יפרד ממנה? מה יהיה?

CAMILABENJA

New member
חח ילדה את לא יכולה לחכות חחח..

מה שבטוח, בסופו של דבר הוא לא יעזוב אותה

הצילצול

New member
בדיוק!

מה הטעם אם תדעי הכל? בסוף לא יהיה חשק לצפות בזה. תתאזרי בסבלנות מתוקה...

שלזי1

New member
ממש

זה לא שאתה יודע מה קורה בארה"ב בכל שנייה ומה קרה בארה"ב בכל השלוש וחצי השנים האחרונות

CAMILABENJA

New member
טודיי

טוב- סוף סוף היא פלטה את זה! כל הכבוד וברוך שפטרנו.. ג'יש- אייב ורומןן! הלו?! למי אכפת? תתנדפו! אני לגמרי עם הופ... כולם יודעים מה עשית ואיך התנהגת ושותקים עם זה.. אני כבר מזמן הייתי צורחת על כולם.. עצבים!

soapsfan

New member
אני שונא שלא מגלים להופ

מרלנה:"מה קורה פה ג'ון?זה קורה שוב?היא חזרה?" הופ:"על מה אתם מדברים?!" ג'ון:"לא דוק,הופ רק שאלה אותי בנוגע לעברה" מרלנה:"אבל שמעתי.." הופ:"הלוו?" מרלנה:"אוי ג'ון אני כל כך שמחה שהיא לא חזרה!" ומרלנה הייתה כל כך פרנואידית בהתחלה..

הנה תמונה מהעתיד של משפחת בריידי...

כזה ספויילר עוד לא ראיתם... לילד של הופ באמת יקראו גו'ן! והנה הם בעתיד

soapsfan

New member
רק תיקון..ספויילר..

אכן בו והופ יקראו לתינוק ג'ון-ג'ון תומאס-או בקיצור ג'יי.טי.,אבל בגלל החלפת התינוקות,הם יקבלו חזרה את הבן שלהם במאי 2002,ואז הם ישנו את השם שלו מאייזק לזאק..LOL מסובך נכון?

לא רק מסובך....גם מדכא!../images/Emo53.gif

מתי זה יקרא בארץ? זה ממש עצוב..... אוף...אני יהרוג את סטפנו!!!! שימות כבררררר!!!

אההה....עוד משהו....../images/Emo95.gif

מתי הופ תלד? עוד כמה פרקים? אני כבר רוצה לראות את הילד!!

PinkyRaSta

New member
נוווווווווווווווווו תשימו סימן |ספו

סעמווווווווווווווווווווווווווו~!!!!!!!!!!!! די למה להרוס?! קשה?! קראפ

למעלה