../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif
לוקאס,ניקול וסמי:אוקיי,קודם כל ניקול קרעה אותי כבר מההתחלה כשאמרה למלצר שסלסט היא מטורפת שמחליפה את צבע שיערה כמו שהיא מחליפה את מצב הרוח שלה.גוו ניקול.וחוץ מזה ניקול צודקת,מגי ממש חוצפנית ומתערבת.אני לא אוהב את העובדה שעכשיו שהיא מנהלת את טוסקאני היא נדחפת לה לכל עלילה.בווז!עוד ציטוט של ניקול שהיה מצחיק היה אחרי שמגי הלכה לענות לטלפון וניקול אמרה למלצר למה לי לקבל עצה ממישהי עם תסרוקת כזו?
.בבית החולים,האחות מהגיהנום תוקפת שנית.שמישהו יםטר אותה ומהר!ואם זה לא מספיק,לוקאס מגיע ומעביר ביקורת על סמי.הניצוצות עפים,הכימיה נראית לען,הטקסטים נחמדים בהחלט.אני דווקא אוהב את העלילה של "אני יקבל משמורת על ויל/לא,אני יקבל! שכבר הולכת מיליון ואחת שנה עם החזרה של סמי התככנית שמכניסה את ניקי לתוכנית שלה.חח סמי ממש חנפנית כשהיא אמרה למגי שהיא נראית מהממת בשביל לעשות בקרת נזקים,ואז מרחה את מגי כי מגי טיפשה כמו נעל.היה מצחיק כשניקול אמרה לסמי שמרטיני ירומם את רוחה.וכמה מפתיע,פתאום לוקאס הגיע לטוסקאני וראה את ניקול וסמי מרימות משקאות.היה מגניב כשססמי שפכה לניקול את המשקה על הפנים[אולי פייקבק קטן?אחרי הכל ניקול שפכה לה על הפנים משקה גם כן לפני מס' חודשים באחוזה]ואז ניקול וסמי התחילו להתקוטט..הסצינות של השניים היום היו מעולות!
בל וקלואי/ננסי והאבא המעצבן שלה:אהבתי את השיחה בין בל לקלואי.LOL כשננסי אמרה לאבא שלה שלקלואי אין חברים.ואבא של ננסי מש ממש מעצבן אותי!כל הזמן הוא רק מעביר ביקורת על ננסי וחושב שהכל יהיה טוב יותר כשקלואי תעבור לגור איתו?!וטוב מאוד שננסי החזירה לו.אני מקווה שהפעם הוא לא יתאושש מההתקף לב שלו.בל היא באמת הבת של מרלנה.מיני פסיכיאטרית בגרוש!נחזור לאבא של ננסי.כבר אמרתי שהוא ממש מעצבן לדעתי?מכנה את ננסי אגואיסטית?אומר ש/היא חושבת רק על עצמה?
.כדשבעצם..הוא הופך את כל השיחה על עצמו
.אני גם אוהב את כל העלילה עם קלואי וננסי,כי זה מראה לנו צדדים אחרים של קרנסי ולא את הצד המרושע והתככני שלהם כל הזמן כמו שראינו בזמן העלילה עם מייק וקרי[למרות שגם שם ראינו את ננסי בהתלבטויות על האם להפיל את מייק אחרי שהוא עזר לה עם החשד לסרטן שלה]
לקסי,מבחנה,רולף וסטפנו:וואו לקסי,ממש מקצועי מבית החולים לתת לרופאה לקחת את המבחנה בתוך התיק שלה ולנסוע בגשם למעבדה.NOT.רולף אידיוט לגמרי,למה לכל הרוחות הוא חושב שעל ידי פגיעה בלקסי הוא יקבל הערכה מסטפנו או משהו? פולייז!אגב נכון בפרק של אתמול כשלקסי אמרה שאבא שלה יכול לעזור לה להשיג ילד יכולתם לראות משהו ממש משובש אצלה?אהבתי את זה,אני שמח שנותנים ללקסי סוף סוף סיפור שהיא יכולה להראות בו את היכולות שלה. הדגש|בארט:נעדרת המון זמן,אני קצת חלוד לגבי ההוראות סטפנו:מה,אתה אידיוט! בארט:שאלה מצוינת אדוניזה היה קורע מצחוק.מה שעוד היה קורע מצחוק הייתה העובדה שלקסי כיסחה את רולף במכות!
ואם זה לא מספיק,רולףך משאיר את התיק של לקסי בסלון.א י ד י ו ט כבר אמרתי?