הפרק היומי

soapsfan

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

לוקאס,ניקול וסמי:אוקיי,קודם כל ניקול קרעה אותי כבר מההתחלה כשאמרה למלצר שסלסט היא מטורפת שמחליפה את צבע שיערה כמו שהיא מחליפה את מצב הרוח שלה.גוו ניקול.וחוץ מזה ניקול צודקת,מגי ממש חוצפנית ומתערבת.אני לא אוהב את העובדה שעכשיו שהיא מנהלת את טוסקאני היא נדחפת לה לכל עלילה.בווז!עוד ציטוט של ניקול שהיה מצחיק היה אחרי שמגי הלכה לענות לטלפון וניקול אמרה למלצר למה לי לקבל עצה ממישהי עם תסרוקת כזו?
.בבית החולים,האחות מהגיהנום תוקפת שנית.שמישהו יםטר אותה ומהר!ואם זה לא מספיק,לוקאס מגיע ומעביר ביקורת על סמי.הניצוצות עפים,הכימיה נראית לען,הטקסטים נחמדים בהחלט.אני דווקא אוהב את העלילה של "אני יקבל משמורת על ויל/לא,אני יקבל! שכבר הולכת מיליון ואחת שנה עם החזרה של סמי התככנית שמכניסה את ניקי לתוכנית שלה.חח סמי ממש חנפנית כשהיא אמרה למגי שהיא נראית מהממת בשביל לעשות בקרת נזקים,ואז מרחה את מגי כי מגי טיפשה כמו נעל.היה מצחיק כשניקול אמרה לסמי שמרטיני ירומם את רוחה.וכמה מפתיע,פתאום לוקאס הגיע לטוסקאני וראה את ניקול וסמי מרימות משקאות.היה מגניב כשססמי שפכה לניקול את המשקה על הפנים[אולי פייקבק קטן?אחרי הכל ניקול שפכה לה על הפנים משקה גם כן לפני מס' חודשים באחוזה]ואז ניקול וסמי התחילו להתקוטט..הסצינות של השניים היום היו מעולות!
בל וקלואי/ננסי והאבא המעצבן שלה:אהבתי את השיחה בין בל לקלואי.LOL כשננסי אמרה לאבא שלה שלקלואי אין חברים.ואבא של ננסי מש ממש מעצבן אותי!כל הזמן הוא רק מעביר ביקורת על ננסי וחושב שהכל יהיה טוב יותר כשקלואי תעבור לגור איתו?!וטוב מאוד שננסי החזירה לו.אני מקווה שהפעם הוא לא יתאושש מההתקף לב שלו.בל היא באמת הבת של מרלנה.מיני פסיכיאטרית בגרוש!נחזור לאבא של ננסי.כבר אמרתי שהוא ממש מעצבן לדעתי?מכנה את ננסי אגואיסטית?אומר ש/היא חושבת רק על עצמה?
.כדשבעצם..הוא הופך את כל השיחה על עצמו
.אני גם אוהב את כל העלילה עם קלואי וננסי,כי זה מראה לנו צדדים אחרים של קרנסי ולא את הצד המרושע והתככני שלהם כל הזמן כמו שראינו בזמן העלילה עם מייק וקרי[למרות שגם שם ראינו את ננסי בהתלבטויות על האם להפיל את מייק אחרי שהוא עזר לה עם החשד לסרטן שלה]
לקסי,מבחנה,רולף וסטפנו:וואו לקסי,ממש מקצועי מבית החולים לתת לרופאה לקחת את המבחנה בתוך התיק שלה ולנסוע בגשם למעבדה.NOT.רולף אידיוט לגמרי,למה לכל הרוחות הוא חושב שעל ידי פגיעה בלקסי הוא יקבל הערכה מסטפנו או משהו? פולייז!אגב נכון בפרק של אתמול כשלקסי אמרה שאבא שלה יכול לעזור לה להשיג ילד יכולתם לראות משהו ממש משובש אצלה?אהבתי את זה,אני שמח שנותנים ללקסי סוף סוף סיפור שהיא יכולה להראות בו את היכולות שלה. הדגש|בארט:נעדרת המון זמן,אני קצת חלוד לגבי ההוראות סטפנו:מה,אתה אידיוט! בארט:שאלה מצוינת אדוניזה היה קורע מצחוק.מה שעוד היה קורע מצחוק הייתה העובדה שלקסי כיסחה את רולף במכות!
ואם זה לא מספיק,רולףך משאיר את התיק של לקסי בסלון.א י ד י ו ט כבר אמרתי?

PinkyRaSta

New member
צ'יק פייט יההההה

חח איזה פרק rocks ממש נהניתי חח איפה סמי ראתה את לוקאס? לקח לי שעה לקלוט שהיא רואה אותו.. בהתחלה חשבתי הוא הולך לו סתם מתחת לשולחן... לא הבנתי מה הקטע חח ואיך שהיא שפכה עליה את הכוס והתחילו לריב. חח ניקול פיתחה לה אימג' של פייטרית במסעדה ההיא הא? קודם סלסט עכשו סמי. חח אני אוהבת את השילוב של סמי וניקול יחדיו. זה קטלני. ויופי עכשו לוקאס לא יחשוד שהן חוברות יחדיו D: חיחיחי יהההה ואיזה לקסי כלה... איך היא דפקה הופעה והחטיפה לו איי איי... חשבתי היא חלשלושה קטנה ורזונת. מסתבר שישלה גנים מסטפי ש'לנו. חיחי היה פרק טוב. נהניתי D:

shanyz

New member
וואי פספסתי ת'פרק...

נשמע אחלה פרק.. וואי, יש למישהו תמונות מתוך הפרק או משהו? אני רוצה לראות איך לקסי קרעה את רולף..! חחח

CAMILABENJA

New member
טודיי ../images/Emo187.gif

בל וקלואי: היה מעניין... קלואי רוקס... וטוב שבל לא רק ישבה שם ובהתה אבל מילא...
רררולף ולקסי: לקסי רולזז! אחלה תנועות! טוב, בל נשכח שהיא הייתה פעם שוטרת
וגם ככה לא כ"כ קשה לבעוט בתחת של רולפי... ומדהים איך אגרוף אחד שלו הימם אותה, והיא בעטה בו כמו אני לא יודעת מה והוא המשיך לקום... חחח
סמי וניקול: גורו לכם... שתיהן ביחד זה משהו מיוחד... אם אני הייתי במקום לוקאס מזמן הייתי בורחת מהעיר ולא נותנת להן למצוא אותי... חחח...
מגי: קודם כל, הצבע של השמלה מזעזע!!!
ולמה לעזאזל היא מתערבת?! אין לך מסעדה לנהל? תני לאנשים להשתכר בשקט!

i love gina

New member
כמה מכות היו בפרק אחד... אהבתי!

לקסי הייתה גדולה.... מאיפה יש לה את כל התנועות האלה? מרשים! סמי וניקול היה ענק!!!! חחחח... איך נשפכתי..... זה היה פשוט ע-נ-ק!

דבר קטן שממש לא הבנתי

בית חולים גדול ומצוייד - ואין בו מעבדה? כאילו - כל בדיקה שצריכה להתבצע בבית החולים הזה צריך לקחת למעבדה שנמצאת במרחק נסיעה ממושך מבית החולים?! וזה די סותר את הסיפור המפורסם על סמי, שהחליפה את המבחנות עם הדם במעבדה שהייתה בתחומי בית החולים

PinkyRaSta

New member
אם רק נספור את הדברים

הלא הגיוניים והסותרים 1 ת'2... אממ זה לא ייגמר לעולם. ואיך רולף ההז כל פעם שבא לו מתחפש לו לסנטה קלאוס, לרופא או וואטאבר וחודר לכל הנתונים והמקומות שהוא רק רוצה... ככה זה בימיי חיינו.. ואני בטוחה שבעוד מקומות רבים. נצטרך ליתמודד ולחיות עם זה... זה המפתח לעלילה... לכל העלילות המתפתחות. וזאת הולכת להיות עלילה טובה... ככה שככל שזה יותר לא הגיוני - העלילה יותר טובה. חה

קוקידלה

New member
היה בהחלט פרק משעשע...

רק כמה חבל שלקסי כזאת מטומטמת, היא יודעת להרביץ כמו איזה נינג'ה אבל לא רואה איך אבא שלה הוא האיש הכי תככן בעולם... וזה ממש מעצבן שסמי צריכה עכשיו להתחנף לכולם ולהיות נורא נחמדה... בעע, זה ממש לא היא! וזה ממש מבאס שהיא חוזרת להיות רעה ואוסטין בטח יזרוק אותה בסוף :(, היא הולכת להפריד בין גרטה לאריק? אם לא, אז למה ניקול עוזרת לה? לא הבנתי את ההגיון בעלילה הזאת...

CAMILABENJA

New member
אני אנסה לענות ../images/Emo58.gif

ואל תגידו שלא הזהרתי!
גרטה ואריק לא יגמרו ביחד בכללל... אריק יתפתה לשכב עם ניקול, גרטה תגלה בלה בלה בלה... ואריק יעזוב
אוסטין אכן יזרוק את סמי כשהוא יגלה שהיא שיקרה כשהיא אמרה שלוקאס הכה את וויל... כמה עצוב וניקול מן הסתם רוצה את אריק לעצמה ככה שאין לה שום בעיה להפריד בין גרטוש לאריק.. מקווה שעזרתי

קוקידלה

New member
רגע...

סמי רוצה להפריד בין אריק לגרטה גם??? למה לה? למה שהיא רצה שניקול תהיה עם אריק? ואם סמי בכלל לא מעורבת בזה, אז למה ניקול עוזרת לה? והתוכנית שלהן תצליח? עם מי וויל יהיה בסוף? ואריק עוזב???
הוא הכי נשמה!

CAMILABENJA

New member
לאא.. אני אנסה להסביר שוב

לסמי אין שום כוונה להפריד בין אריק לגרטה, אבל היא כן רוצה שאריק יגרום לניקול לחשוב שהוא מתאהב בה שוב... אז ככה או ככה יש סיבוך עם גרטה בסופו של דבר... ניקול עוזרת לסמי כי היא חושבת שככה היא תוכל להחזיר אליה את אריק... בגלל שהיא תומכת באחותו והכל... בלה בלה בלה... לגבי התכנית שלהן אין לי שמץ
וכן, אריק עוזב... אבל אפשר לראות אותו במלאך שחור (ששמה הוא הרבה יותר חתיך חחח) אז זה לא כזה ביג דיל...

למעלה