הפרק היומי

../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

היה פרק מקסים...נורא אהבתי את השיר סוויט בייבי ואת הקטע שהבנים רוקדים עם לולו

RIP CURL1

New member
לדעתי זה היה הפרק

הכי יפה מכל הפרקים שהיו בעיקר הקטע שהם שרו ביום שלישי או רביעי הם כבר מתכננים את הלהקה

Charmed Gal

New member
פרק גדול../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

חואקין צולע
גדול
מיה הייתה חמודה, ושהם שרו היא הייתה חתיכה
גם חשבתי על זה סתם היום, מיה ולואיסנה בקטנטנות כל כך שונות.... ממש הפכים.... לולו מפגרת ומגעילה... אבא של פבלו אידיוט, וגלוריה מטומטמת, אני אוהב אותה
או או כמעט שכחתי, סוניה ומריצה קורעות!!!!! בקטע עם פרקנו לא הפסקתי לצחוק, "כן, כן, כן, כן...."

פרק יפה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היה פרק יפה ועכשיו אני מתחיל להביון כי פעם קראתי בתקצירים שהמסדר יחטפו את פאבלו וכל שאר מקבלי המלגות ועכשיו אני מביון בטח פאבלו יהיה על מלגה
מי שיודע משהו מוזמן לדבר איתי במסרים

RIP CURL1

New member
לא,פאבלו יעבוד על אבא שלו שחוטפים

אותו אבלסנטיאגו יגלה את זה והוא יגלה לאבא שלו

sexy bomb

New member
../images/Emo41.gifהיה פרק...../images/Emo41.gif

היה פרק יפה מאוד איזה מנאייק אבא של פאבלו סתם מפגר איזה מצחיק היה עם מריצה וסוניה איזה פצצה מיה הייתה שהם שרו חואקין צולע!!!!!!!! ראיתם איך הוא מפחד ממריצה ואיזה פרצוף מיה עשתה שויקו אמרה שהיא ומנואל יוצאים, עלתה לי על העצבים הויקו הזאת!!!!!!!!

חואקין צולע,

מ-2 סיבות: א)החצי-טביעה שאירגנה לו מריצה ב)גנטיקה-אמו הצולעת. במה תבחרי, ווילון מספר 1 או 2?..

אמממ...אני לא ממש בטוחה כי

זה כל הזמן ככה,כל כמה זמן הן רבות ומתכסחות,ובזמן אחר הן ביחיסם טובים
לדוגמא-עכשיו הן בסדר כי שתיהן פעלו ביחד נגד חואקין
ומריצה כל הזמן יורדת עליו
והיא גם תגיד שהוא *הומו* חחחח...

tomerebelde way

New member
תיכנסי לפה ואני יגיד לך למה אני חוש

הן ישבו באותו שולחן בהפסקה הראשונה והן צחקו ביחד וכשמריצה ירדה על חואקין מיה והיא צחקו ביחד וחוץ מזה הן כבר לא כועסות אחת על השניייה אפילו שהן יריבו החודש הזה עוד פעם זה נראה כאילו הן מתחילות להיות ידידות

tomerebelde way

New member
תיכנסי לפה ואני יגיד לך למה אני חוש

הן ישבו באותו שולחן בהפסקה הראשונה והן צחקו ביחד וכשמריצה ירדה על חואקין מיה והיא צחקו ביחד וחוץ מזה הן כבר לא כועסות אחת על השניייה אפילו שהן יריבו החודש הזה עוד פעם זה נראה כאילו הן מתחילות להיות ידידות

אני רואה היום!!!!!!!!!!!!

אבל אני לא יהיה בפגישה הלילית כי ישר אחרי הפרק אני הולכת לישון אז אני יגיב על הפרק מחר אוקיי?

למעלה