הפרק היומי

../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

היה פרק יפה מאוד ואין לי הרבה מה להוסיף..... היה מצחיק שלא נדלק לפאבלו הפנס והם גילו שניקו יהודי... איזה גזענית( לא לא גזעית) המורה להיסטוריה...

dor302

New member
אני לא סובל אותה!!!

נראה לי בגלל שיאיר דורי הוא שותף מכניסים את העניין של היהדות!

היה פרק מהממממם

אהבתי תקטע שהבנים רקדו, לגידו יש גוף יפה יחסית לפרצוף שלו!!! וגם פליפה מזה רזה... בלע.. בכל אופן גם אהבתי שקמילה עשתה נומי נומי חיחיחי זה היה מזה מצחיק ואז לונה אמרה לסוניה שהיא במחזור או מצ´ו... ואהבתי תפיספוס עם בנחה היה לו שם חיוך מדהים!!! ומיה וסוניה...איי איזה שיחה מרתקת!!!!! ואיזה קוצים יפים היו לניקו, מתאים לווווו וזהו נדמה לי... והפמפיטה הזאת פשוט מדהימהההה

rebelde way net

New member
כמה דברים על הפרק

* מה קרה לפלור?????? *אתם יודעים שהחבר החדש בלוחיה זה גידו *ואיזה כוסית הלולו הזאתי,אהבתי את הריקוד של כולם

כן היה חבל"ז

אהבתי הכל אבל איל אתם יודעים שהחבר החדש זה גידו??? איזה פחד המסדר הזה

העיניינים מתחממים...../images/Emo185.gif

זה גידו???? אני חשבתי שניקו הוא החדש... חברות(חברות שלי חורשות על המורדי באינטרנט אז אני מאמינה להן
) סיפרו לי שזה ניקו או שהתבלבלתי בשם

איןסיכוי שזה ניקו

הם מנסים להעיף אנשים שקיבלו מלגה! לא לקבל אותם ללוחיה...
וגם אני חשבתי שזה גידו אבל לא הייתי בטוחה!

זה בטוח גידו...

באתר הזה יש תקצירים של מה שהולך בארגנטינה, ולפני שבועיים או שלושה אמרו שם שגידו הוא במסדר...
אבל מה לעזאזל קרה לפלור?????
BTW-אני ענת, 14, בית אריה.

mandy

New member
אני חולה על

בנחמין!!!! ואני בדילמה קשה בינו לבין פליפה חחח
איך הוא רוקד יפה!!!!
קמילה מצחיקה אותי חבל"ז!
והאם היום גילינו צד אחד בסוניה ריי? המממ מעניין מה מריצה תחשוב על הידידות החדשה בין אמא שלה לבין מיה...

rebelde way net

New member
איך חשבת...........................

אי הגעת לזה שזה ניקו???. ניקו בכלל על מלגה, ואני יודע שזה גידו, 70% שזה גידו

מישהו כאן אמר שזה גידו..

אבל אני לא חושבת... כי אני חושבת שגידו די מפחד מזה... (לדעתי)

sexy bomb

New member
ש לי בקשה..........................

אם למישהו/מישהי יש תמונות מהפרק אז בבקשה שימו כי לא ראיתי את כולו..... הייתי צריכה להיתקונן למיבחן בהיסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ל-SEXY BOMB ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את באמת מפספסת את המורדים בגללמבחן בהיסטורה
גגגגגגגגאד...זה רק מבחן
לעומת זאת מ-ו-ר-ד-י-ם שזאת תכנית סופר סופר אטרקטיבית
|כן
גם לי היה מבחן ביום חמישי וממש לא הפסדתי את התכנית,אנילא רוצה לצחוק עלייך או משהו,אבל אני אומרת את הכל בצחוק
אני מקווה שהבנת אותי

נראה לי שקצת הגזמת...

זה בסך הכל סדרה...אחלה סדרה, באמת שאחלה סדרה, אבל זה כולה טלוויזיה!!.. לא כדאי לך לתכנן ת´סדר יום שלך לפי הטלוויזיה, וגם לא כדאי לך שהטלוויזיה תהיה בראש סדר העדיפויות שלך...ועוד לפני לימודים...
זה הכל לטובה, כמובן, אני לא אומרת את זה כדי להעליב אותך או משהו כזה, וסליחה סליחה סליחההההה אם פגעתי בך או משהו...

זה מאה אחוז גידווו|!!!

אני הייתי בארה"ב לפני שבועים וראיתי משם מהמחשב של חברים של ההורים שלי, ורואים שם מצוין כי הם יותר קרובים למקום של השידור... אז ראיתי בעצמי שמעיפים א גידו כי הוא שם! אני זוכרת.. זה גידו... מאה אחוז!

פרק היומי,כי שכחתי להגיב מקודם../images/Emo70.gif

איך אהבתי את הקטע שכל הבנים רקדו
הוא היה ע-נ-ק

קרןPUNCH

New member
יש לי שאלה שאלתית...

למה פאבלו נישק את מריצה..? פשוט...באותו זמן רציתי למטבח להביא משהו...חזרתי ו..לא הבנתי למה הוא נישק אותה..? מישהו מוכן להסביר לי

למעלה