הפרק היומי

omer wild

New member
../images/Emo41.gif הפרק היומי../images/Emo41.gif

וואו אחלה שלש פרק...לראשונה מירצה ומיה שיתפו פעולה
איזה חמודה קמילה בפספוסים...חחח... איזה בהמה פלי שהיא התנפלה על מיה
ואיזה חלום מוזר מריצה חלמה על פבלו...חחח...

פרק נחמד

גם מיה ומנואל שיתפו פעולה ואם אני לא טועה זאת הייתה הפעם הריאשונה שהראו את פר?? וחואקין הז פשוט מכוער איך היא יכולה להתאהב בו???? ושמתם לב שבשיר סיום אז לא היה את המילים רק מוזיקה???. רק אחר כך היו ם את המילים פרק עם 3 נקודות

פרק ממש....

חמוד אבל הקטע של פבלו הייה ממש דבילי לדעתי אבל בכל זאת שאר הפרק הייה ממש ממש יפה(נו מה אפשר לצפות.......כמו תמיד.....)

../images/Emo41.gif הפרק היומי../images/Emo41.gif (נוסח ניקולס)

היום היה פרק יפה מאוד וזה רק אני או שבקבוצה שמיה דיברה איתה על המחאה ולא הסכימו, השמאלית הייתה מרטינה העונה הרביעית וגם המורה להיסטוריה "הילדה" היא אותה אחת ששיחקה את הדודה של הדודה של מילי העונה ה2-3-4
נו זאת הרשעית הזאת שבסוף איבדה את הזיכרון .... טוב לא משנה לא כולם ראו פה קטנטנות
סידרה אידיוטית..... היה מתחיק סבשיר שבסוף "רסיסטה" לא היה מילים עד הקטע השני של מריצה עם המורה להיסטוריה "הילדה" חחח ואחרי זה הם שמו מילים
8
-*
טוב לי אין עוד מה להוסיף בנידון

telenovela

New member
פרק בסדר..

אהבתי את הקטע שפלי התנפלה על מיה חברה שלי ואני חשבנו שמיה תמות בגלל זה (המשקל...). פלי שיגעה לי ת´שכל איזה אובססיה יש לה על מנואל!!!! פור גאד סייק שתרגע קצת! (אפשר גם הרבה
) איזה מגניב היה המשקפיים של מריצה אחרי מה שנאצ´ו עשה!!! הפיספוסים באמת היו מגניבים!!! אהה ושמתם
שזאת הפעם הראשונה שאני מגיבה לפרק היומי (גו פור איט!! משתגעת!...)

איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מסכנה מיה התחלתי לבכות שראיתי שהיא בוכה איזה חמודה קמי בפספוסים ממש מתוקה והייתה שם כרמן מהעונות הראשונות של קטנטנות איזה מצחיקה היא בתור מורה וגם ראו את מרטינה לקח לי כמה שניות לזהות אותה איזה רעה לוחאן מה אכפת לה שלונה תהיה חברה של כולם? זכותה היא לא רוצה להיות מסוכסכת עם אף אחד וטוב שכך איך מיה רשמה תחזירו את וויקו לחיים משהו כזה איזה מפחידה פלי פתאום קפצה עליה טוב זהו אין לי עוד מה לומר...

omer wild

New member
זו באמת פעם1 שרואים את פרננדה../images/Emo70.gif

ובאמת הקטע שהיה עם פבלו וויקו (החלום הלא מובן של מריצה
) היה ממש מטופש
והוא גם היה סתם ארוך ומשעמם...ובאת בשיר סיום אני חיכיתי למילים והן לא היו
מוזר...חחח

למעלה