הפרק היומי - 2x19

רינת4

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי - 2x19../images/Emo41.gif

פרק טוב. בן בראודר הפגין, כרגיל, כישרון משחק מצויין. ממש התרשמתי לטובה. סוף סוף העניינים בינו לבין ארין מתקדמים (אם כי עדיין באיטיות). צ'יאנה הייתה גדולה - איך שהיא שיחקה את העוזרת של זאן וחזרה אחרי כל מילה שהיא אמרה. אני אישית לא מאמינה שסקורפיוס מת ומעניין אם הם יצליחו להציל את הבן של דארגו. אני לא ממש רואה איזה ילד מצטרף ל"משפחה" שלנו אז אני מניחה שאו שהם לא יצליחו להציל אותו או שאיכשהו דארגו יצטרך לוותר עליו כדי להציל אותו. אבל את זה נראה רק בשבוע הבא כי מחר ומחרתיים אין פרק. יש במקום זה את "יורקת האש". אני כל כך מקווה שערוץ הוט ספייס לא ייפסק בסוף החודש.

willkins

New member
לאאאאאאאאאאאאא

לחכות עד יום ראשון? זה נוראי, אחרי שמתרגלים לזה שתוכנית מופיעה יום יום פתאום צריך לחכות חמישה ימים. גם זאן הייתה טובה לדעתי, לא זכור לי שהיא אי פעם התחזתה והיה נחמד לראות שגם לה יש יכולות משחק (אני מתכוון לדמות בלי קשר לשחקנית). היה מעולה כשקרייטון אמר לסקורפי שגם יש חלק ממנו בראש שלו (של סקורפי). גם אני לא חושב שסקורפיוס מת, אולי הבנקאית ההיא הצילה אותו (למרות ש... למה לה?). מה בדיוק העניין עם סטארק, זה רק אני או שהוא חזר מוזר יותר מבעבר. מה היה העניין הזה שהוא שיקר כביכול לקרייטון?

קרייטון

New member
אלה,הפרקים,אהובים,עלי:]

הםשולטים. זה,זה,שהם,מחלצים,את,הילד,של,דארגו,נכון? אגב,מקשארוך,לא,עובד:[

kelebrin

New member
../images/Emo8.gif Liars, Guns and Money

וכאן אנו נכנסים לטרילוגיה השנייה מתוך שלוש בסדרה. לדעתי אלו הפרקים הטובים ביותר וגם הם מעין "קרש קפיצה" לפרק האחרון בעונה שהוא כמובן מותח ומרגש כמו שסוף עונה צריף להיות
. אני פשוט מת על הפרקים בהם הצוות משחק אותה לפי תכנית, התכנית מן הסתם משתבשת אבל בסוף הכל (כמעט) מסתדר. קצת ספוילרים:
סקורפי, כמובן, לא מת. אי אפשר לתת לכזה רשע מצוין למות סתם כך, לא? ובעניין הבן של דארגו, הוא יצטרף לזמן מה, יעשה הרבה צרות ולבסוף ילך אחרי פרידה מרגשת ^_^

Dark Muse

New member
hot שוב עושים שטויות (חרוז!?)

כבר נמאס מזה שהם מפסיקים את הסידרה באמצע! פעם עשו את זה עם battle star galactica ועכשיו עם יורקת אש... מעצבנים. אגב לBSG היה צריך להיות רק 2 פרקים?
או וכן, הפרק היה מצויין, תמיד יפה לראות את סקורפי וג'ון בעימות.

רינת4

New member
זה בגלל שבימים ראשון עד שלישי

יהיו פרקי סוף העונה השנייה ואז גם מסתיים החודש ובעיקרון גם הערוץ (אני מקווה שהם שינו את דעתם. אין לי מושג מה הולך לקרות וכמובן שאף אחד לא מחזיר לי תשובה על האימיילים שלי).

Dark Muse

New member
כנראה שנצטרך להשיג את העונה

השלישית והרביעית איכשהו(...)

רינת4

New member
אני אהיה טיפה יותר אופטימית...

מי יודע. אולי הוט ספייס יוחזר בתוך זמן קצר. אם כן, אני אחכה.

Dark Muse

New member
אם את כבר פה

את יודעת מתי העונה השלישית\רביעית של עמוק באדמה תגיע? אני חולה על הסדרה הזאת

willkins

New member
בדקתי עכשיו במדריכי טלויזיה

ולפי מה שאני רואה יום חמישי ה26 לאוגוסט (מחר) הוא היום האחרון לערוץ הוט ספייס. מה שאומר שזהו, די, אין יותר פארסקייפ. עזרו לי בבקשה אני נרדף על ידי מנהל טלויזיה מטורף שיכול לעשות כל מה שאני לא. בבקשה תגידו לי שאני טועה, כי ככה הם אפילו לא מסיימים את העונה השנייה. אפילו, אם הם רוצים להתעלל בנו שיתקעו את התוכנית בימי שישי או שבת בערוץ שלוש או באחד מערוצי הסרטים כמו שהם עושים לעמוק באדמה.

רינת4

New member
רגע רגע רגע...

להירגע. לנשום עמוק... באתר שאני מאוד מעריכה רשום כי פרקי סוף העונה ישודרו בימים ראשון עד שלישי. מכאן שאני מאמינה להם יותר מכל מדריך טלויזיה (שהיה רשום הו פעם שבשעה 9:50 יהיה פרק של פארסקייפ ולא היה). ולכן אני אהיה אופטימית.

Sheepe D

New member
בעונה השנייה יש 22 פרקים

ככה שאחרי הטרילוגיה שתמשיך פרק שני ביום ראשון וביום שני פרק שלישי, יהיה ביום שלישי את הפרק האחרון-פרק 22. ככה שלא צריך לדאוג, תיגמרו לראות את העונה הזו... כל אלו שראו כבר את כל העונות,מ איפה הורדתם? אי-מיול? כי יש חסרים כמה פרקים וגם זה לא מוריד כמה... כי אין מספיק מקורות

willkins

New member
בסדר אני נרגע

בכל זאת אפשר קישור לאתר הזה שאת מעריכה.

mace windu1

New member
זה הפרק שהם.. (לדעתי זה לא ../images/Emo58.gif

מפוצצים את הבסיס של השמורי שלום או שהם מפוצצים ובין היתר שודדים כספת ענקית?

mace windu1

New member
../images/Emo58.gif זהו ש....

אחרי זה סקורפיו חוזר עם צבע יותר גדול והצוות של מויה מגיע איתו לפשרה או משהו כזה (אני לא זוכר ב100 אחוז) והם תופסים את טאלין וכדי להשמיד את הספינה שעליה נמצא סקורפיו טאלין (שנמצא בתוך הספינה) מבצע פרץ כוכבי אחורי, כלומר לאחור וגורם לפיצוץ הספינה.. וכן הוא מת! מה שגורם למוייה למרוד בצוות ולקחת את השאריות שלו למקום בו היא נוצרה..! טלנובלה.. לא? הא.. כן וכריס מת איתו! או שזה כבר קרה? (אני כבר לא זוכר..)

LA LI HO

New member
../images/Emo58.gif אתה מתבלבל

עם סוף העונה השלישית..כאן הם מצליחים לשדוד את הבנק אבל מסתבר שהמטען הוא עכבישים ממתכת (כל כך הזכיר לי את סטארגייט כאן..) ולבסוף הם נאלצים לשרוף את מויה.

mace windu1

New member
../images/Emo58.gif האאאאאאאאא....

ואז הם הולכים לרופא הזה שמרפא אותה עם איזה סם ואז הוא מוציא את לג'ון את השתל... נכון נכון עכשיו אני נזכר!

למעלה