הפרק היומי - 10.7

../images/Emo41.gifהפרק היומי - 10.7../images/Emo41.gif

שמישהו יהרוג את שון כבר. אי אפשר לשמוע אותו, איזה דמות מרגיזה.... כל הזמן "אתה שקרן, אתה אשם, אתה דימרה..." הבנו. מיצית. היה אחלה פרק בסך הכל, פספסתי את ההתחלה- מישהו יכול להגיד לי מה מגי אמרה לגבי זהות הרוצח
הופ הטמבלית הזו " אם היא אמרה הוא, זה סימן שזה גבר ". מי נתן לה רשיון להיות שוטרת
בריידי וניקול חמודים. מימי, קאסי ופיליפ מיותרים.

abcd80

New member
פרק נחמד

רקס הזה מיום ליום מצליח להמאיס את עצמו עליי יותר ויותר. הכי שווה היה סוף הפרק ששון פותח את הארון כדי לשים את הגלימה בשקית ורקס מקניט אותו "קח אותם אין לי מה להסתיר ותראה שהם לא מוכתמים בדם אפילו" . .הופה, יש על הגלימה כתמי דם..הפרצוף שלו היה פשוט שווה את זה! מרלנה
שסתמה לטוני את הפה אחרי שהוא צרח על שון.. "אם תפגע במישהו מילולית או גופנית אדאג שתיעצר" וטוני השתתק..! הופ
"אם מגי אמרה -הוא- אז זה גבר!!" ג'ניפר צריכה להיות שוטרת במקומה
קאסי.. תתלבשי כבר ! עם התלבושת הזנותית הזו שלה שמתם לב שאיך שהיא חזרה לחדר עם פיליפ וטוני, מרלנה נתנה בה מבט כזה "קאסי..?" על הלבוש שלה וקאסי סגרה את המעיל ממבוכה.. סה"כ פרק טוב. כן ירבו עוד..

נטלייי

New member
פרק טוב

סצינות טובות בבית חולים, למרות ההשערה ההזויה של הופ שבגלל שמגי אמרה הוא אז זה רוצח ולא רוצחת. סצינות טובות גם בבית דימרה, למרות שזה נהיה כבר מעיק שכולם צורחים על רקס, תמצאו הוכחה אמיתית ודי. לפי הפריווי מחר יש סמי ומרלנה, זה נראה טוב.

2DH

New member
פרק טוב

קודם כל וראשית כל היה מרלנה ! וזה כבר טוב מאד ... כרגיל דידרה היית מעולה ! מה עוד ... ג'ייסון קוק לא יודע לשחק ... תהרגו אותי הוא פשוט מזעזע . אבל הסצנות באחוזת דימרה היו טובות בגלל מרלנה בעיקר וגם בגלל טוני. אריאן היית מעולה היום אבל קייל היה חייב להרוס... בעצם אני לא יודעת עם זה קייל או איך שכותבים את בריידי שהופך אותו בעיניי לקרציה בלתי נסבלת . הסצנות בבית החולים היו גם מצוינות ... כולם שם עשו עבודה מעולה בדגש על ג'ון קלארק . סה"כ - היה פרק טוב. היה מרלנה ! ולפי הפריוויו גם מחר :)

למעלה