הפרק היומי-שבועי..

לוגן..

מסכן!!.. הבן אדם פשוט מסכן!!.. אני שונאת את אבא שלו כי הוא פשוט מנייאק!! הוא מתייחס חרא לכל בן אדם שני שהוא רואה והוא לא מוכן לוותר ללוגן על זה שהוא לא יבוא איתו ביוני ללונדון לשנה!!! אני לא מבינה?!.. מיצ'ם עושה את כל זה בכוונה כדי להפריד בין לוגן לרורי?!?!? ועוד משהו ממש לא קשור.. זה די וידוי... לוגן פשוט עושה לי את זה!!
(אני שמחה שהוצאתי את זה סוף סוף לאויר!!!)

Alaithlos

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי-שבועי.. ../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל מה שקשור לפרקים המשודרים בערוץ הולמארק..

o0Invisible0o

New member
לא רואה.../images/Emo7.gif

היום אפילו חזרתי בזמן בשביל לראות את הסוף של הפרק..אבל אני כ"כ לא רגילה לזה..שאפילו לא חשבתי לבדוק!!
וראיתי רק שכבר נגמר..
לא נורא, עוד שבוע וחצי נגמרת חפיפה.
ואז נמות..אבל נחזור יותר מוקדם..סביר להניח.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני כל כך רוצה לחזור בזמן

ביום חמישי.
ואני כל כך יודעת שאני אחזור חצי שעה אחרי שהפרק יגמר.

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif זה פרק כל כך יפה.

ולמרות שפספסתי את כל הפרקים השבוע, את זה אני לא אפספס.

מיטלוש8

New member
היה פרק נחמד! ../images/Emo187.gif

רעיון הסיפור של הפרק היה טוב
הפרק עצמו היה באמת נחמד.. לוגן מתחיל להיות מקסים, ואני מניחה שזו המטרה אליה חותרים המפיקים..
לוק מעצבן.. לורליי מסכנה.. ורורי... אוחח.. היא כבר לא רורי.. זה כל כך מוזר, היא גרה עם החבר שלה, מתנהגת כמו איזה בחורה בת 30.. באופי שהיא מציגה היא פחות או יותר נשארה אותה רורי, אבל איפושהו הדמות שלה כ"כ השתנתה והתבגרה בצורה מהירה מידי.. לאיפה נעלמה לה הילדות והתמימות? (לפחות קצת..
) סה"כ לוגן באמת חמוד, אבל ג'ס.. אין עליו, ואין מה לעשות בנידון...

מפרק לפרק...

אני מחבבת את רורי פחות ופחות. או שמא אנסח זאת- שונאת אותה יותר ויותר. יושב מולה ג'ס, בחור מושלם, נחשק ואטרקטיבי בכל קנה מידה, שעלה מהאשפתות והפך מבחור מושלם-נחשק-אטרקטיבי אך עם בעית אטיטיוד קלה ופוטנציאל מקצועי של שואב דלק מסוקס [שום בעיה עם זה, כאמור, אך מותר לרורי לשאוף ליותר], לבחור מושלם-נחשק-אטרקטיבי עם ספר קצר, טעם אופנתי משובח ופאקינג גלריה משלו- והיא מסרבת לו! כלומר...אלוהים ישמור! מה עוד אפשר לבקש?! לבחור יש כל מה שאי פעם פיללתי לו בבן זוג או בעצמי [לעזאזל, בשביל גלריה ובאר משלי אני אפילו אטפח זקנקן! ואחשוק בגולדה מאיר!], והיא דוחה אותו באנפוף רורי מתקתק טיפוסי ורצה חזרה לזרועות הקולג'-בוי המלוקק שלה! האם לא למדת כלום?...;[ בכלל, אני בעד ספין-אוף על הלהקה של ליין וזהו. אצלם יש הרבה יותר אקשן. רק שיבטלו את החתונה הזו, בחייאת, למה זה טוב עכשיו. מי היא חושבת שהיא? בריטני ספירס?..:/

smadarbi

New member
אני כל כך מסכימה

כשראיתי את גס בפרק אמרתי לעצמי: אוי תזרקי כבר את הלוגן הזה !!!" גס הפך להיות הבחור המושלם בשבילה. יצא מהיחס המסריח שהיה לו ועיות ההתנהגות הקשות והתחיל לשאוף למשהו בחיים שלו ,ף הסתדר, כתב ספר משלו. אלוהים אני היית עושה את ג'ס ברגע זה! ברגע זה!!! לי לחשוב אפילו! הוא הרבה יותר שווה מלוגאן!

ורדיבה

New member
חחח לוגן?!

הוא מעצבן אותי..(מצטערת...חח) הוא משפיע על רורי לרעה לדעתי... ולאן פול אנקה נעלם?!!?! כמה זמן הוא עם סוקי?! חחח אני מתגעגעת:|

למעלה