הפיק שלי!!!!!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo41.gif הפיק שלי!!!!! ../images/Emo41.gif

(וואו. אני שונאת את העיצוב החדש של הפורום!). בכל אופן, הנה הלינק לחלקים הקודמים של הפיק (ומכיוון שהוא מחולק לפרטים, מאוד קל לעקוב אחריו) - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=112&msgid=6476120 אניאווי - אני ידועת שחצי מכם בודאי לא נכנסו אפילו להודעה אחרי שהם קראו את הכותברת, אבל בבקשה תגיבו
חוסר צומי זה אחד הסיבות שעזבתי את הפורום...
תגיבו! מה אכפת לכם? אם אתם חושבים לרגע אם להגיב או לא, או אם לקרוא או לא - פשוט לכו על זה. קראו ותגיבו. איך זה יכאיב לכם? איך זה יזיק או יפגע בכם? וזה ממש ממש ממש ממש בצרוה שבלתי תאומן יגרום לי להרגיש טוב. כמה אני עוד צריכה להתחנן?! כמה אני עוד צריכה להיות פאטית?! פליזזזזזזז!!!!! תגיבו!!!!!! אתם לא ידועים כמה אתם פוגעים באגו שלי...
אני כבר צריכה פסיכולוג בגללכם!!!

F A Q

New member
מ - ד - ה - י - ם!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה יופי זה אופל!!! פשוט מדהים! ואת עוד אמרת פעם שאין לך כישרון כתיבה!!! אני פשוט אוהב את זה מאוד!! ועכשיו להערות...
מעצבן אותי(גם בפיקים של אנשים אחרים), שלוקח לכם זמן בין פיק לפיק ואני בד"כ נוטה לאבד את מה שקרה בחלק הקודם. אז אני מציע שתוסיפר תקציר קצרצר בתחילת כל פיק של הפיק הקודם לו ו/או שתכתבי הרבה פיקים ובבת אחת תפרסמי אותם יום אחרי יום.
עוד משהו שמעבצן אותי, היא העובדה שאני תמיד שוכח מה השמות אומרים... אף פעם אני לא זוכר מי זה מי וכול זה.
ואחרון חביב... הדמויות וההתנהגות שלהן לא ממש דומות, לפי דעתי, להתנהגות שלהן בסדרה(לא שהיו הרבה דוגמאות בפיק הזה, כי ברובו לא הדמויות הבסיסיות דיברו...). אבל אפשר לחזור על זה שהפיק פשוט מ - צ - ו - י - י - ן!!! ואני מקווה שתמשיכי לכתוב פיקים - והרבה!

Charmed Gal

New member
אופל...

הייתי קורא אבל אני לא יכול להוריד את זה! למחשב שלי שי בעיה לפתוח לינקים! זה לינק! תשלחי לי באי סי קיו בבקשה!

Ophel McNeil

New member
תודה. ../images/Emo9.gif

אז ככה -
לא פרסמתי את המשך הפיק הרבה זמן כי הייתי שבוע בעכו. אני בד"כ משתדלת לפרסם בהפרש של יום-יומיים, בין כל חלק.
גם אני שונאת מאוד שמות, וגם אותי זה לחלוטין מבלבל. (אלשצר? ררר.... תזכירו לי מה זה?). בגלל זה אני לצרף תיאור אפשרי כלשהו (כמו עור כחול, ללקק את השפתיים, צמות בלונדיניות, וכו´). כדי שיהיה יותר קל ונוח לקרוא.
חבל שאין לך הערות ספציפיות... כדי שאני אדע מה לשפר...
בכל אופן, אני אנסה לשים לב יותר בפעם הבאה. ושוב - תודה, ושמחה שנהנת.

Charmed 4ever.

New member
במילה אחת על אופל: מוכשרת!

במילה על הפיק: אהבתי!! מותח, מעניין, עלילה נפלאה, כתוב בצורה יפה (חוץ מכמה שגיאות מקלדת או שגיאות של שני\שתי אבל זה לא משנה..). אהבתי את כל הקטע עם אנדרו, והקטע עם הגסיסה היה מותח במיוחד... לא ממש הבנתי את כל הקטע של גאלאד עם השם של אנדרו... אבל אופל אמרה שנבין בהמשך.... אממ... אני מוסיפה לינק.. שלדעתי לא צריך לפתוח שרשור חדש בשבילו.. אלו תמונות של הבנות.. ואופל שלחה לי את הלינק.. אז הקרדיט הולך אלייה...

HuGo Hell

New member
ומשהו בקשר ללינק..

יש טופיק באתר הניפלאה של אליסה.. ממה אנחנו פוחדים הכי? (מאת אליסה..) והיא רשמה שהיא פוחדת ממים (
) אישה מוזרה.. (לא שאני לא פוחד) ואופל פיק ניפלאה! כמו תמיד

אופל...

בינתיים קראתי רק את ההתחלה... והיא יפה... אממם, כשאני אגמור את הכל אני אתן תגובה!

מדהים!!!!!

מדהים......... פשוט מדהים!!!! כבר הגבתי לך באיציק. אבל אני אגיד עוד פעם שזה מדהים...
מדהים!

Phoebe again

New member
מהמם! ענק! אדיר!

למה לי אין כישרון כזה?
הטענה היחידה שלי אלייך היא שקול לא מופיע שם. מצידי תהרגי אותו, תכי אותו, תגרמי לפיבי לירוק לו בפנים, רק תשימי אותו שם, כי זה לא הגיוני שהוא סתם נעלם, לא אחרי מה שקרה בסוף העונה הרביעית.

Ophel McNeil

New member
למה לא? ../images/Emo58.gif

פיבי נפרדה מקול, ועדיין לא רוצה לראות אותו. מה הוא עוד יעשה להן באחוזה? יסתובב להן בין הרגליים? זהו. חלאס. כאשר פיבי תחליט שהיא מסוגלת לסבול קשר איתו (ולצערי הרב זה בטוח יקרה....
), רק אז הוא יחזור. זה, אגב, לא קורה בפיק שלי. ^^ (ועוד מעט הפרק החדש). אופל מקניל,
, ושתי שניים מלאכותיות (שלה, לצערה הרב).

Ophel McNeil

New member
../images/Emo41.gif המשך הפיק! ../images/Emo41.gif ../images/Emo108.gif

הנה לינק לחלקים הקודמים - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=112&msgid=6476120 אנשים, עוד פרק אחד הסוף. זהו. ביי ביי. אז תגיבו. אל תהיו רעים. גררר.... (אגב, איזה כיף. הולכים לעשות לי ניתוח שורש - בשיניים המלאכותיות שלי! [כן, יש לי שיניים מלאכותיות, שקט]. שונאת את אחי הגדול...
).

Charmed 4ever.

New member
OMG OMG OMG OMG!!!!

אני עם פה פעור ואני לא יכולה לסגור אותו! אופל!!! איזה המשך מדהים!!! יש לי דמעות בעיניים מרוב הלם! וואו!

Phoebe again

New member
מממ... זה מאוד יפה, רק שהתקשתי

להבין מה הולך שם ואיך אנדררו-גאלאד יכול להיות אח של ליאו, אז אני אמתין בשקט לפרק הבא שבו אני מקווה להבין.

למעלה