Anastacia 4 ever
New member
../images/Emo41.gifהפינה שלי../images/Emo41.gif
גיליון-1
בפינה שלי שתתפרסם כל שבוע אני אעדכן לגבי הפורום, וסתם יהיו כל מיני דברים מעניינים. מי שמעוניין שאני אפרסם משהו מוזמן לפנות אליי... ואני ממש מבקשת שתגיבו ותגידו מה אתם חושבים ואם יש דברים שכדאי להוציא או להוסיף.
ביום ראשון ה17.9.06 אירוע חשוב
לאנה שלנו יש יומולדת
אנה תהיה בת 32 לפי מה שחשבתי, למרות שיש מחלוקות לגילה. לפי דברי המנהלת מותכננות כמה הפתעות. היא לא הסכימה למסור עוד פרטים אבל לבקשתה- תכנסו לפורום באותו יום ותשתתפו בשרשורים ותשתפו פעולה... הפורום צפוי להיות גדוש בהפתעות וכמובן ברכות ועוגות
טעימות. טקס ה-35 לגרינפיס אנה שלנו הייתה בטקס גרינפיס... שזה ארגון עולמי שנלחם על איכות הסביבה
אנה כנראה הקליטה שיר יחד עם כל מיני אומנים שהיו שם, שיר שכתב גלן באלארד ועוד מישהו שהם שותפים להפקות הדיסקים של אנסטסיה. יש תמונות מהאירוע- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=758&msgid=85664964 תודה לעדי על התמונות והמידע. משחקים,פעיליות בפורום
שרשור העדפות אצל אנה- עדי פתחה שרשור ובו היא שואלת מה אתם מעדיפים אצל אנה, עם שאלות מעניינות במיוחד
שרשור תמונות מגניב- עדי העלתה תמונות לפורום מטקס גרינפיס. שווה צפייה
מי שמתחתי-עמית עשה משחק "מי שמתחתי" היה כייף
שיר השבוע- ניר שאל איזה שירים שמעתם השבוע, לא היו המלצות מיוחדות
משחק שירים- עדי עשתה משחק של שירים... היה נחמד... אנה בתקשורת
אז שמעו את אנה הרבה השבוע... עדי (מישהי 111) שמעה אותה ואת YNBA , SAT. דניאל (דניאל1992) שמע את הרמיקס של ODIYL ואת IOL הייתכן?
-אנה הושמעה בשיר WYLTM בפרסומת בערוץ 3! -ביום ראשון אנסטסיה תהיה בגיא פינס כולם לראות! חדשות הפורום -יגאל חזר מהטירונות ברוכה השבה
-רובי קיבלה את האייפוד שלה בחזרה. -הרוב התחילו ללמוד (כבר שבועיים של לימודים) -בעוד חודשיים יוצא הבושם שאנה משווקת.
מקווה שנהנתם
תגיבו.... שבוע טוב לכולם
גיליון-1