הפינה שלי

../images/Emo41.gifהפינה שלי../images/Emo41.gif

גיליון-1
בפינה שלי שתתפרסם כל שבוע אני אעדכן לגבי הפורום, וסתם יהיו כל מיני דברים מעניינים. מי שמעוניין שאני אפרסם משהו מוזמן לפנות אליי... ואני ממש מבקשת שתגיבו ותגידו מה אתם חושבים ואם יש דברים שכדאי להוציא או להוסיף.
ביום ראשון ה17.9.06 אירוע חשוב
לאנה שלנו יש יומולדת
אנה תהיה בת 32 לפי מה שחשבתי, למרות שיש מחלוקות לגילה. לפי דברי המנהלת מותכננות כמה הפתעות. היא לא הסכימה למסור עוד פרטים אבל לבקשתה- תכנסו לפורום באותו יום ותשתתפו בשרשורים ותשתפו פעולה... הפורום צפוי להיות גדוש בהפתעות וכמובן ברכות ועוגות
טעימות. טקס ה-35 לגרינפיס אנה שלנו הייתה בטקס גרינפיס... שזה ארגון עולמי שנלחם על איכות הסביבה
אנה כנראה הקליטה שיר יחד עם כל מיני אומנים שהיו שם, שיר שכתב גלן באלארד ועוד מישהו שהם שותפים להפקות הדיסקים של אנסטסיה. יש תמונות מהאירוע- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=758&msgid=85664964 תודה לעדי על התמונות והמידע. משחקים,פעיליות בפורום
שרשור העדפות אצל אנה- עדי פתחה שרשור ובו היא שואלת מה אתם מעדיפים אצל אנה, עם שאלות מעניינות במיוחד
שרשור תמונות מגניב- עדי העלתה תמונות לפורום מטקס גרינפיס. שווה צפייה
מי שמתחתי-עמית עשה משחק "מי שמתחתי" היה כייף
שיר השבוע- ניר שאל איזה שירים שמעתם השבוע, לא היו המלצות מיוחדות
משחק שירים- עדי עשתה משחק של שירים... היה נחמד... אנה בתקשורת
אז שמעו את אנה הרבה השבוע... עדי (מישהי 111) שמעה אותה ואת YNBA , SAT. דניאל (דניאל1992) שמע את הרמיקס של ODIYL ואת IOL הייתכן?
-אנה הושמעה בשיר WYLTM בפרסומת בערוץ 3! -ביום ראשון אנסטסיה תהיה בגיא פינס כולם לראות! חדשות הפורום -יגאל חזר מהטירונות ברוכה השבה
-רובי קיבלה את האייפוד שלה בחזרה. -הרוב התחילו ללמוד (כבר שבועיים של לימודים) -בעוד חודשיים יוצא הבושם שאנה משווקת.
מקווה שנהנתם
תגיבו.... שבוע טוב לכולם

adii1201

New member
אחלה סיכום

לא נראה לי שיכולתי לעשות את זה יותר טוב
קבלי ממני ח"ח... ואני הולכת גם לנעוץ

אנה תהיה בת 34 כפי שידוע לי.. אולי

אפילו 35.. בהחלט לא 32 XD אבל באמת אחלה סיכום, פינה חמודה
תעשי כל שבוע

ב י א ץ

New member
דיי לעוות לה ת'גיל!

היא בת 33. נקודה. 17.9.73 לכו תדחפו! ואכן אלע, פינה ממש יפה

adii1201

New member
כן גמני רציתי לתקן את זה ושכחתי ../images/Emo3.gif

אם הולכים לפי זה שהיא נולדה ב73' אז היא אמורה להיות בת 33

ב י א ץ

New member
מן הסתם! יא חתיכת חסרי הגיון ../images/Emo6.gif

רק עדי, שלקחת קורס מעמיק בפסיכו, יכלה לחשב ש106-73 זה 33

adii1201

New member
מה?

היא באמת בת 33... ואמרתי שאם הולכים לפי זה כי יכולים ללכת לפי זה שהיא נולדה ב-68' ואז היא אמורה להיות בת 38

adii1201

New member
אני לא המצאתי...

יש 2 תאריכים... תבחרי את במה להאמין.. התאריך הראשון אומר שהיא נולדה ב-73' מכאן שהיא בת 33 התאריך השני אומר שהיא נולדה ב-68' מכאן שהיא בת 38 ברוב האתרים שלה כתוב שהיא נולדה ב-73' אבל יש גם הרבה אתרים שכתוב בהם שהיא נולדה ב-68' קראתי גם לפני איזה שבוע באנסטסיה דה וויס שהם אמרו שהמפיקים של אנסטסיה ושהיא בעצמה אמרו שהיא נולדה ב-68' וגם אבא שלה... אין לי מושג עד כמה זה נכון, אבל זה באמת משנה בת כמה היא?

זה לא משנה מבחינה עקרונית...

אבל אני לא מבינה את כל ההכחשות האלה.... ניקח את מדונה לדוגמא... היא חושפת את הגיל שלה, למרות שהיא מבוגרת יחסית.... מה זה מפריע לה? היא אמא ל2 או 3 ילדים אני לא ממש זוכרת והיא מפורסמת כמעט בכל העולם! אז למה יש כל כך הרבה ויכוחים על הגיל של אנסטסיה? גם אם היא בת 38, למרות שיחסית היא נראת בת 35+ במיוחד שהיא לא מנסה להראות צעירה עם כל השמלות סבתא האלה שיש לה בזמן האחרון...

adii1201

New member
כי כשהיא התחילה בקריירה היא הצהירה

היא נולדה ב-73' ואז מאוחר יותר שמעו את אבא שלה אומר שהיא נולדה בכלל ב-68' ואומרים שגם היא אמרה אבל אפחד לא יודע מה באמת נכון ובגלל זה יש ויכוחים כי יש כאלה ששמעו ככה וכאלה ששמעו ככה אבל כמו שאני אמרתי איש איש באמונתו יחייה מי שרוצה להאמין שהיא בת 33 בבקשה מי שרוצה להאמין שהיא בת 38 גם בבקשה.. אני חושבת שזה לא משנה בת כמה היא... גם אם היא בת 33 או 38 זה לא משנה שומדבר...

ב י א ץ

New member
למה ללכת לפי זה שהיא נולדה ב-68

אם תכתבי את הצירוף "אנסטסיה, בירט'דאי" בגוגל תמצאי כמה אתרים שבכולם רשום שהשנה היא 73!

adii1201

New member
הנה הוכחה שלא בכולם...

Saturday, September 09 2006 Russia promotion | 55 comments posted by Brian on 09-09-2006 15:58 According to unconfirmed sources, Anastacia will celebrate her 38th birthday in Moscow this year. One day later, September 18, she will launch her line of clothing to the Russian public, also in Moscow. Thanks to Nouafal/Vadim @ Access Anastacia. EDIT: I see some people have already started to rant in the comments about me saying she's turning 38 and that's not necessary. Anastacia IS turning 38, not 33. Several sources, including old classmates and her father, have confirmed that she was born in 1968 and not in 1973 as she said at the beginning of her career. She also said herself, about 1-2 years ago, that she is a woman in her mid-thirtees. A whole new discussion about Anastacia's age is therefore not needed. זה מהדה וויס ואגב אמרתי כבר מקודם, זה לא משנה... כל אחד שיבחר למה להאמין...

אני יודעת שזה לא נכון

כי כל אחד אומר משהו אחר... גם שנה שעברה אמרו עליה שהיא בת 32 וזה באמת מוזר..... אבל אני מניחה שזה לא מפריע שכתבתי.... כי אתם תדעו מה שאתם רוצים לדעת.... תדמיינו שזה מה שאתם חושבים... וזהו
אה ותודה... אני יעשה כל שבוע בתקווה לחומר מעניין

מישהי 111

New member
עוד פרסומת של אנסטסיה בערוץ 3

כנראה שבערוץ שלוש ממש אוהבים אותה.. היא כבר נשכחה ומחזירים אותה כל הזמן... יש פרסומת עם IOL. לא יודעת של מה.. אני ואייל התעוררנו ממנה ביחד... חח...

דניאל1992

New member
כתבתי את זה ביום שלישי בפורום

זה בדיוק מה שקרה לי איתך בשבוע שעבר!... שאני רשמתי שיש פרסומת עם WYLTM? ברקעכ ואמרת שכתבת את זה קודם אבל לא חשוב...!!

למעלה