הפינה שלי

yaeli87

New member
../images/Emo41.gif הפינה שלי ../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif

בוקר נפלא...
מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה?
הדבר הכי טוב שקרה השבוע?
הדבר הכי מעצבן שקרה השבוע?
מה החלום הכי כיפי שחלמתם בלילה?
מה החלום הכי מפחיד שחלמתם בלילה? יום נפלא

A N I g M A

New member
יעלי../images/Emo99.gif

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה? שאני אמצא עבודה, שאני אספיק לעשות מה שאני רוצה ואמ.. לוידעת. זהו:]
הדבר הכי טוב שקרה השבוע? הפלאפון
הדבר הכי מעצבן שקרה השבוע? ממ.. שומדבר:]
מה החלום הכי כיפי שחלמתם בלילה? אני בד"כ לא חולמת חלומות כאלה
מה החלום הכי מפחיד שחלמתם בלילה? פיף. משהו בקשר למסיבת סיום שלי ואילת

MsUnderstood

New member
אוווווווווווווווו

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה? לראות כבר את אח שלי,שהילדים יתחילו ללמוד,שיהיה לי קצת חופש הדבר הכי טוב שקרה השבוע? עוד כמה שעות יקרה...אח שלי בא הדבר הכי מעצבן שקרה השבוע?אמרו לי שאולי אח שלי לא יבוא מה החלום הכי כיפי שחלמתם בלילה?לא זוכרת מה החלום הכי מפחיד שחלמתם בלילה?לא זוכרת

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה? להספי לארגן את הכל מה שאני דוחה כבר שבועות (ולעשות כושר!!), להנות ולקיים הבטחות שהבטחתי לאנשים מסויימים ביותר...
הדבר הכי טוב שקרה השבוע? חידוש קשר עם חברה ישנה
הדבר הכי מעצבן שקרה השבוע? שלא הצלחתי להזיז את עצמי לעשות כושר..
מה החלום הכי כיפי שחלמתם בלילה? משהו על מסיבה הזויה כזו עם השכבה שלי
מה החלום הכי מפחיד שחלמתם בלילה? אמממ.... לא זוכרת וטוב שכך!

Dawson girl

New member
שיאללי ../images/Emo3.gif

המשאלות לשבוע הקרוב: למצוא כבר עבודה
לקבל תשובה חיובית וסופית ממשרד הרישוי
יה רייט לקבל עוד SMSים
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חח דיברתי עם כמה אנשים שחיכיתי לדבר איתם הרבה זמן
הדבר הכי מעצבן שקרה השבוע: כל המשפחה שלי צעקה עליי. ביחד.
החלום הכי כייפי: אנלא זוכרת :|||||
החלום הכי מפחיד: כנ''ל :|

hell cen be fun

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה? לספיק להכין הכל לשרות. לא לשכוח כלום. לא להכנס להיסטריה מחרתיים.
הדבר הכי טוב שקרה השבוע? עוד לא קרה...
הדבר הכי מעצבן שקרה השבוע? שוב הרגשתי לפט אאוט עם כל החברה.
מה החלום הכי כיפי שחלמתם בלילה? שאני יכולה לעוף.
מה החלום הכי מפחיד שחלמתם בלילה? ש. נהיגה, נכנסתי בסובארו פשע כחולה, ודרסתי את יואב [
]

hell cen be fun

New member
נו זה כי:

היית לי בתת מודע. הייתי שבוע שעבר פעמיים בקרית שמונה. עיר מעצבנת

חןשסק

New member
Me

1. שאני אסיים כבר לקנות את כל הדברים לצבא 2. שאני אעשה עם עצמי משהו בשבועיים האלו כדי לחזור לכושר 3. לראות את החבר קצת יותר.
קיבלתי חשבון פלאפון דו ספרתי!
97 ש"ח. |גאה|
שלא הפסקתי לאכול עוגות. דודה שלי התחתנה אז ממטירים עלינו עוגות ודברים טעימים...
שאני באיזה טיול או משהו... כבר לא זוכרת....
לא זוכרת משהו מפחיד...

light angel

New member
אוקי, החלטתי.

אני לא הולכת להביע משאלות השבוע. אני לא הולכת לחלום ולא הולכת לרצות. אני הולכת לבצע דברים!
אם כן, דברים שאני הולכת להשיג השבוע: 1. עבודה. 2. שלווה (!) 3. פגישה איתו בסופ"ש הבא (כי בנוכחי הוא עומד לפגוש מישהי
נו, כבר טחנתי לכם את השכל על זה). זהו. אלה לא משאלות, אלה מטרות. טוב, עכשיו אפשר לחזור לכיף
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אוי, הוא כזה מותק
היתה לנו שיחה נהדרת אתמול
מה הדבר הכי מעצבן שקרה השבוע? מחשבות מטרידות ולא רצויות על מישהו שהייתי מאוד קרובה אליו פעם, והיום לא רוצה שום קשר איתי. לא רוצה לחשוב עליו בכלל.
החלום הכי כיפי שחלמתם? היה לי משהו נורא נחמד לפני כמה ימים, שחלמתי שאני הולכת לצבא ביחד עם כל הכיתה שלי. היינו בבקו"ם או משהו כזה, באיזשהו מקום שמשם אמורים למיין אותנו ולהגיד לכל אחד באיזה תפקיד הוא, והתחלנו לעשות שם צחוקים ושטויות כמו שרק הכיתה שלי יודעת
התעוררתי עם חיוך.
החלום הכי מפחיד שחלמתם? הממממ... אה, חלמתי אתמול שיש לנו תינוקת בבית (אמא והבנזוג שלה נכנסו לפעולה
), ואז יום אחד בלילה סבתא שלי באה יחד עם סבתא רבה שלי (ז"ל
) ויחד הם מנסות לחטוף אותה. יש שם בלאגן רציני, ונראה שלאמא ולבנזוג לאמאוד אכפת, ואני לא יודעת מה לעשות. מטריד משהו. יום נהדר לכולם

light angel

New member
מה יש לכולכם עם המסנג'ר הזה? ../images/Emo3.gif

אני משתמשת גאה באייסיקיו, ולא אחליף אותו לעולם!
רוצה את המספר שלי?
ו-
בחזרה!

ShukyD

New member
../images/Emo3.gif

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה? למצוא עבודה, למצוא מקום להשלים בגרויות ולהתחיל להסתדר.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע? דיברתי עם כרמיצי <השבוע רק התחיל, עוד לא קרו דברים מרגשים מדי> הדבר הכי מעצבן שקרה השבוע? היו קטעים.. אנסטסיה למשל מה החלום הכי כיפי שחלמתם בלילה? השבוע או בכלל? לא זוכר כל כך חלומות ונמחקה לי השאלה האחרונה אבל גם עליה אין לי תשובה

SuGaRBabe1

New member
אממ

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה? למצוא עבודה [אבל זה לא רק להשבוע...], שאמא שלי תרשה לי לטוס לחו"ל, ו.. אממ.. לא יודעת.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע? הכרתי מישהו ממש חמוד :) הדבר הכי מעצבן שקרה השבוע? רבתי עם חברה שלי קצת, אבל זה הסתדר כבר לא זוכרת את החלום הכיפי והמפחיד אבל הלילה חלמתי שאני וידיד שלי מתנשקים... וזה הכי לא מתאים בעולם!! מה גם שזאת כבר פעם שניה שאני חולמת את זה... רק שהפעם גם אחרי שהתנשקתי איתו, פתאום בא רון שחר [שון.. טלנובלה בע"מ.. יאמי] והתנשקתי גם איתו!! וואט דה פאק...

למעלה