._. בטח! טייק מי גאארה ^^;
K kikome New member 21/3/05 #46 גאארה למנה ראשונה, סאסקה לשניה אפשר את אורוצ'ימרו כמתאבן, ולקינוח קימימארו
ו ווילו רוזנברג New member 21/3/05 #48 הו הו! מלצר!! אני יכולה לקבל את ג'יראיה כמתאבן, ואת שיקא לקינוח.. בבקשה :}
D dark side of the niv New member 20/3/05 #29 אופס!!!! זה אני.... נכנסתי בטעות בניק של חברה שלי -_- בכל מקרה אני הכי אוהב את רוק לי בכל הסדרה
K kikome New member 21/3/05 #34 גאארה. אני חדשה, וראיתי עד פרק 126 גאארה הוא יותר שולט, כי הוא לא רכרוכי כמו לי, והוא חזק, והוא כזה... האחד שאי אפשר לגעת בו. אבל גם רוק לי נחמד
גאארה. אני חדשה, וראיתי עד פרק 126 גאארה הוא יותר שולט, כי הוא לא רכרוכי כמו לי, והוא חזק, והוא כזה... האחד שאי אפשר לגעת בו. אבל גם רוק לי נחמד
ל ליסאן New member 21/3/05 #36 לי זה דווקא די קל...../images/Emo41.gif אני מתה על גאארה (דמויות אפלות רעות וקצת פסיכופתיות תמיד משכו אותי )
לי זה דווקא די קל...../images/Emo41.gif אני מתה על גאארה (דמויות אפלות רעות וקצת פסיכופתיות תמיד משכו אותי )
P Prophet New member 21/3/05 #49 גארה מהכוח של גארה עושים עניין גדול ומרוק לי לא, רוק לי לא חריג יחסית לאחרים מקונוהא וגארה כן