הפינה שבועית
|גוגומגוג|

goro123

New member
לייי כי הוא שליי!!! ^ ^

הוא מדהים! הסגנון לחימה שלו מגניב ביותר,הוא מצחיק, הוא אנושי והוא עובד קשה בשביל להגשים המטרות שלו! הוא פשוט ע-נ-ק! עדיין הקרב האהוב ביותר שלי זה LEE נגד גאררה. וחוץ מזה בפרקים עם ליי האנימציה משתפרת להפליא! ועכשיו לסיפור אישי שלי ...
כשקשה לי או אני עומד להתייאש אני תמיד חושב על לי ואז זה עוזר לי לדבוק במטרה! LEE אתה האיידול שלי!

kikome

New member
זה גם הקרב האהוב עליי ^__^

אני גם אוהבת את הקרב האחרון שלי לי נגד ההוא עם העישר הלבן. בכלל, קרב מגע הוא הכי מגניב בסידרה, אז זה צריך להיות מגניב לראות את לי נלחם נגד סאסקה, כי שניהם הסוג של הקלוז קומבט.

007bg

New member
לי, כי הוא חמוד, משתדל,

וזה מגניב כמה שהוא פתאטי.

רוק-לי ^_^

כי הוא בונבון! ונכון שגאררה שקסי יותר ממנו וחתיך יותר ממנו, אבל לפחות לרוק-לי אין עבר של רוצח ^^;; וחוצמזה הוא מצחיק יותר, מתוק יותר, ואת האמת, הייתי מעדיפה לצאת איתו לדייט מאשר עם גאררה P:

Kawaii Me

New member
היא יותר לכיוון הקרועהXP ../images/Emo29.gif

מה זה הרוב מעדיפים את לי? יופי גאארה נשאר רק בשביליDDDDDDDDDDDDDD:~

Kawaii Me

New member
נו!!!! בגלל זה!!! ../images/Emo29.gif

בגלל זה הוא מגניבP: אנשים כמו רוק לי אתה תמצא בכל מקום אם רק תחפש>.> מתמידנים ואלה שמאמינים בעצמם. למשל נכים (הוא סוג של נכה, אפשר לומר). אבל כמה אנשים כמו גאארה תמצא?! מי יכול לעשות דזרט קופין כזה יפה? מי בישי רע מתבודד שלא קיבל אהבה אף פעם? גאארה סאןP: לגאארה היו חיים יותר מעניינים וטרגדים לדעתי:) רוק לי הוא שונה בגלל המגבלות שלו, אבל אנשים למדו לקבל אותו בחברה ולאהוב אותו כמו שהוא, ועובדה שהרוב כאן אוהבים אותו. אבל גאארה..גאארה גם כן היה שונה, אבל אף אחד לא קיבל אותו. במקום לתמוך בו אנשים שנאו אותו ופחדו ממנו. בסך הכל ילד תמים...! גם רוק לי וגם גאארה התחילו מאותה נקודה- עצם היותם שונים מהחברה הכללית. אבל משם הם התפתחו לכיוונים אחרים. לי התקשה לקבל את היותו שונה ומוגבל, אבל הוא למד לקחת את מה שלא מוגבל אצלו ולפתח אותו. אבל המגרעות שלו תמיד ישארו המגרעות שלו. אבל גאארה ידע להפוך את המגרעות שלו למעלות. המפלצת שהיתה בתוכו היתה למגרעה נוראית בשבילו ובשביל החברה. אבל הוא למד לשלוט בזה ולהפוך את זה לתועלתו. הוא לא בנאדם רגיל והוא לא בנאדם שתפגוש בכל יום, בגלל זה סביר להניח שאם תפגוש אותו הוא ישאיר עליך רושם חזק יותר מאשר אם תפגוש את לי. *ממלמלת משהו על טעם וריח..*

juggernaut

New member
אז בגלל שהיה לגארה חסך באהבה>

את מוכנה לתת לו את מה שהוא הפסיד?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהבחור בן 13 >.< אתן רוצות

להפוך אותו לגבר בגיל כזה צעיר?

Adi Chan

New member
כן. ובנות אחרות כבר עשו את זה

לפנינו..כאילו עוד לפני שהוא היה בן 13...זו המשיכה של המין הנשי לגברי...

Ashaman

New member
כמה נקודות למחשבה(ומסקנות):

א' - נשים הן פדופיליות. ב' - יש פה כמה בפורום שרוצות לתת "אהבה" לדמות מצוירת. ג' - אתם הפכתם את "לתת אהבה" לסקס. מה קורה לילדים של ימינו? -.-

למעלה