הפינה השבועית חוזרת

Kawaii Me

New member
../images/Emo41.gifהפינה השבועית חוזרת../images/Emo29.gif

כמו שאמרתי כל יום רביעי...ברח לי מהראש אני קריזנית במיוחד היום >< טוב אז..הפעם: הניטה או סאקורה
זוכרים את המשחק? כותבים את מי שאתם מעדיפים בנושא, מפרטים בכמה משפטים למה דווקא היא. ערב טוב לכולם

Kawaii Me

New member
הינטה* וכן, היא>.> ../images/Emo29.gif

הרבה יותר סימפטית וקופמפקטית מסאקורה. וגם יותר מגניבה ויעילה>.>

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהינטה

כי היא חמודה -^_^- וסאקורה סתם מעצבנתת וחסר למישהו שהוא מזכיר משהו על משהו שהולך לקרות =|

lgmtk

New member
הינאטה, כי היא חמודה כזו וקאוואיי

ואת סאקורה סתם צריך לחנוק ^_^
מנגה למרות שבפרקים האחרונים היא מאוד השתפרה ^_____^

Hikaru

New member
הינאטה!

HINATA - 'cause sakura is obsessed with that fag ^_^ GO CUTENESS! חח סתם בצחוק. להינאטה באמת מגיע :). אחת מהדמויות הכי חמודות בסדרה, כזאת ביישנית.... ועם זאת, מחזיקה בבלאדליין כל כך חזק. מאוד אהבתי אותה כי למרות שכולם שנאו את נארוטו בהתחלה היא הראתה כלפיו סימפטיה וגם שמה עליו עין ;)

ליסאן

New member
הינטה!!!! (מה השאלה בכלל?) ../images/Emo41.gif

הינטה כלכך ביישנית ושקטה ואם זאת יש לה כוח לא מבוטל (למרות שהיא חוששת להשתמש בו) היא רואה אנשים ומקבלת אותם כפי שהם (נארוטו למשל...) והיא גם הרבה יותר יפה (זו דעתי)

dsol

New member
אין בכלל שאלה , הינאטא !!!

זה ברור !!! האי הדמות הנשית הכי שווה שיש בסידרה (חוץ מסאסקה XDDDDD). היא חזקה ! היא חכמה ! היא יפה ! היא ביישנית ! לעומת זאת....סאקורה חלשה (מאוד)!!! צחכמה בסדר.... יפה לא ממש... רק תופסת מעצמה ביישנית.... לאאאא לא ממש.. שוב היא תופסת מעצמה כל הריב עם אינו זה סתם גאוותנות קיצר ! הינאטא שולטת !!!!!!!!!!!!!!!

oracle

New member
ברור שהינאטה, וכולם כבר פירטו למה^^

אבל נראה לי בחירה קשה ומעניינת יותר תהיה בין סאקורה לאינו... P=

בע..

שתיהן מעצבנות "נארוטו קון ;;" "סאסקה קון :<" די, תשתקו GET OVER IT!! XD הממ... כרגע אני חושב שסאקורה יותר שווה ת'אמת... אבל זה לא פייר כי.. מי שיודע יודע.

Hikaru

New member
חחח, די מסכים

אבל לא נתדיין על זה קצת מוזר מה שקרה שם, וקצת התאכזבתי האמת. *
לפרקי מנגה מתקדמים!! לפחות 246! * אני חשבתי שהכוח של טסונאדה זה לא סתם יכולת זה משהו שהיא ירשה! ופתאום סאקורה קיבלה אותו :(.

IceMaster

New member
סאקורה

אל תסקלו אותי אבל לדעתי היא יותר חמודה בעיקר בגלל צבע השיער וסתם יש לה דיבור חמוד יותר

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאל תדאג אני אצעק אליך קצת

בבית ספר...

למעלה