הפיג'מות: על הבמה!

../images/Emo41.gif הפיג'מות: על הבמה!

בשבוע הבא יעלה המופע "הפיג'מות" בהשתתפות השלישייה. המופע ירוץ במהלך חופשת סוכות ואחריה בהיכל התרבות ראשל"צ וברידינג 3 בנמל תל אביב. המופע מכיל מערכונים ושירים של הפיג'מות ומלווה בלהקה חיה על הבמה. כרטיס למופע עולה כ-100 שקלים פלוס מינוס אבל ממה שעודד אמר לי, זה באמת משהו מיוחד. במהלך חנוכה המופע לא יציג עקב השתתפותו של עודד בפסטיגל, אך לאחר הופעות הפסטיגל המופע ישוב להציג. בנוסף, בחנוכה הקרוב עודד פז ישתתף בפעם הרביעית ברציפות[!] בפסטיגל שיעסוק השנה בקונג פו ואמנויות לחימה. בפרזנטציה של הפסטיגל יהיה ניתן לצפות כבר בשבוע הבא ב-VOD. המופע יעלה בחיפה, תל אביב וירושלים ומחיר כרטיס הוא 149 שקלים. עודד לא יהיה היחיד שיופיע במופע חנוכה, גם ימית סול תככב במחזמר "עלי בבא וארבעים השודדים" לצד ג'קו אייזנברג, רודריגו גונזלס ואחרים.

Jen74

New member
תודה על העדכון../images/Emo45.gif

אני חשבתי שאוכל בסוכות ללכת לראות את המופע של הפיג'מות אבל התחלתי לעבוד כל יום עד ארבע אחה"צ אז זה קצת יותר בעייתי. אולי בהמשך אוכל להתפנות להופעות. לפסטיגל לא יודעת אם אלך. הגדולות שלי כבר גדולות מדי, אולי אם הקטנה תרצה אני אלך איתה. לבד אין סיכוי שאלך לפסטיגל

את תוכלו לראות אבל לא בראשון(+המלצה)

ההופעות ברידינג ב-11:30(למרות שזה שבועיים מהבכורה)ואני הזמנתי בראשונה ברידינג. אם את ואורי(שאמר לי במסנג'ר שהוא יבוא מתישהו) מגיעים, אז יהיה מצב לקצת דיבורים לפני ואחרי המופע(עדיף לך על לצאת מהעבודה), בגלל שפותחים את השערים ב-10:30 ואפשר על אז ללכת לבית קפה או לגלידריה. אם את רוצה לבוא עם הבנות שלך-אני חושב שלא מומלץ לך.95 ש"ח לכרטיס וגם תוספת של 15 ש"ח להזמנות בטלפון. אני חושב שאחרי חנוכה המחיר יירד במעט. אגב, כל מועדי ההופעות(כולל שתיים שנוספו ברידינג ובירושלים), מופיעים במודעת המופע שפורסמה לראשונה בגליון של אתמול ב-"7 לילות". הייתי ממליץ לך ללכת עם הגדולות בחנוכה ל-"עלי בבא-מתוך אלף לילה ולילה", עם ימית(בתפקיד שחרזדה), ג'קו אייזנברג, מיקי קם, יגאל עדיקא ועוד.

טווול

New member
מישהו הולך לבכורה??????

אני מאוד רוצה אבל בגלל שהמופע של כמעט מלאכים יום אחרי לא רוצים לקנות לי אז כנראה שאני ילך ב17 אבל עדין יש סיכוי שמחר

טווול

New member
מישהו הולך לבכורה??????

אני מאוד רוצה אבל בגלל שהמופע של כמעט מלאכים יום אחרי לא רוצים לקנות לי אז כנראה שאני ילך ב17 אבל עדין יש סיכוי שמחר

כל מי שבא להופעה:

מי שבא מחר שיסמן
. מי שבא להופעה הראשונה ברידינג שיסמן
. מי שבא לשאר ברידינג שיסמן
. מי שבא להופעה בירושלים שיסמן
. אשמח אם תשתפו אותי.

למעלה