הפורום מארח את...

../images/Emo41.gif הפורום מארח את...

S i r i u s שבוע שעבר למדנו להכיר את ליאת והשבוע יש לנו ההזדמנות להכיר את S i r i u s. אז כולם מוזמנים לשאול.

S i r i u s

New member
הו

*מרגישה מוזר* בשני משפטים? אני חיה בצפון למרות שבאמת רוצה לחיות בלונדון, לומדת בימי שישי במכללת מגן דוד ירוק וחולמת יום אחת להוציא ספר.

ועכשיו העלית לי עוד שאלות

מה זו המכללה הזו? מה את לומדת? איזה ספר? ילדים/מבוגרים? באיזה נושא?

S i r i u s

New member
זאת מכללה

ללימודים פרא וטרינריים כמו אילוף כלבים, טיפול בעזרת בעלי חיים, פסיכולוגיה של בעלי חיים ועוד. אני לומדת של עוזרי וטרינר. הספר יהיה מיועד למבוגרים/נוער - הראשון בכל מקרה. הספר יספר על נערה שמגיעה מארצות הברית לקנדה לגור עם קרוב משפחתה בשמורת זאבים.

נשמע ממש מעניין

גם הלימודים במכללה וגם נושא הספר. אני רואה שאת מאוד מחוברת לבע"ח (וזה מוצא חן בעיני כמובן). ושאלה, יהיו הנחות לחברי הפורום על הספר?

S i r i u s

New member
אם אי פעם אוציא ספר,

אני מתחייבת לשלוח לכל אחד מחברי הפורום עותק חתום

Tully Is Here

New member
איזה כיף לך!!!

תכננתי להתחיל ללמוד שם טרפיה עם בעלי חיים, אבל נאלצנו לנסוע אז לא היה לי זמן לסיים. את נהנת מהלימודים שם?

S i r i u s

New member
שאיפות?

לטווח הקצר - למצוא עבודה לטווח הארוך, להוציא את בן זוגי לחיות לבד ולהוציא ספר

ShirShir

New member
תרשי לעצמך לעצב את העתיד../images/Emo26.gif

איפה תהיי ומה תעשי בעוד 10 שנים

S i r i u s

New member
בעוד 10 שנים?

גרה עם בן זוגי בדירה נחמדה עם חצר או ליד פארק (מאוד מקווה שבלונדון) עם כלב וחתול. אולי איזה ספר או 2 בסטימצקי
מבחינת עבודה... אסיסטנתית במרפאה וטרינרית נחמדה.

lili81

New member
היי שירוש

אם היית פוגשת בדג זהב
שהיה מעניק לך משאלה אחת..
מה היית מבקשת?..

S i r i u s

New member
זה סיריוס ../images/Emo9.gif

מה הייתי מבקשת? צדק אני מניחה. שיהיה צדק בעולם.

ענתי 10

New member
בוקר טוב סיריוס ../images/Emo24.gif

קראתי בשאלון למטה שאת מאוד אוהבת סוסים. למה? מאיפה זה התחיל? את עוסקת כרגע במשהו שקשור?

S i r i u s

New member
../images/Emo185.gifבוקר אור ../images/Emo24.gif

אני התחלתי לרכב לפני כ4 שנים, אחרי שגיליתי ארווה נחמדה לא רחוק ממני. כרגע אני לא רוכבת בגלל בעיות תקציב אבל בטוחה שאחזור לזה כמה שיותר מהר. למה אני אוהבת סוסים? לדעתי הם מדהימים. אין כמו לקבל ריחרוח ידודותי מסוס כשעצוב, או לצאת לדהור כשהפרחים רק מתחילים לפרוח, או לצאת לטיול רכיבה של כמה ימים ולישון בשק שינה

ShirShir

New member
עוד כמה שאלות....

מה את הכי אוהבת בעצמך? ומה את הכי שונאת? מה גורם לך לחייך? מי/מה מצחיק אותך?

S i r i u s

New member
אממ

מה את הכי אוהבת בעצמך? זאת באמת שאלה קשה. אני חושבת שאת העקשנות. ומה את הכי שונאת? עצלנות בעיקר. מה גורם לך לחייך? גורים
מי/מה מצחיק אותך? בן זוגי, אנשים בעלי חוש הומור מהסוג שאני אוהבת...

למעלה