הערה טכנית

עמית_

New member
../images/Emo41.gif הערה טכנית ../images/Emo41.gif

לפעמים בדף האחרון יש הודעה ראשית (הראשונה בשרשור מסויים) שכבר עברו שלושה ימים מאז שנכתבה ועד לתאריך הנוכחי, ולכן היא לא "תוקפץ" עוד למעלה, למרות שהתגובות יהיו חדשות. לכן - נא לא להסתפק בחיפוש אחר הודעות חדשות רק בשרשורים הראשונים בראש הדף, אלא לגלול את כל הדף ולחפש הודעות חדשות (מסומנות באמצעות שמש). אם רוצים להגיב על הודעה בדף קודם - לפתוח הודעה חדשה עם קישור להודעה הרלוונטית. יכול להיות שזה ברור לכולם, רק רציתי להיות בטוח. תודה על ההקשבה (הקריאה) ....

סיזיפוס

New member
דווקא לי זה לא היה ברור בכלל. תודה

על המידע. אבל זה גם מאוד מרגיז אותי! למה לא משאירים את השמש ליממה לפחות? יש לי הודעות טריות, שהשמש לא מופיעה אצלן, ואולי גם אף אחד בגלל זה לא קרא אותן. אולי אפשר לבקש מההנהלה של הפורום או/ו מן ההנהלה של כל האתר או/ו מכל האחראים על הסמיילים שיעשו משהו בנידון. וגם שיוסיפו כבר את הסמיילי שמחייך ובוכה בו זמנית. אולי בכלל לא קראו את בקשתי זו מפעם שעברה מאותה סיבה???

סיזיפוס

New member
זה גם לא עוזר לגלול את הדף

כי אחרי שעה אין שמש! ולא כולנו כותבים באותה השעה. אין שמש! עמית, אין שמש!
(הכעס הוא לא עליך,אבל בגלל שאתה המומחה למחשבים בפורום, בזה הרגע מיניתי אותך לטיפול מיידי בעניין
)

סיזיפוס

New member
עמית

אין שום סדר בעניין השמש, למשל דברים שכתבתי ב-1, וב-7 אחרי הצהריים, יש להם
, לעומת זאת דברים שכתבתי ב-5 אחרי הצהריים- אין
??? אין שום סדר בזה. ???

עמית_

New member
לגבי הודעות חדשות

אם פתחת את ההודעה (לחצת על הכותרת), השמש לא תופיע עוד ובמקומה יופיע סימן "וי". כשאתה צופה בהודעות פורום בשעה מסויימת, יופיע סימון (שמש/וי) רק להודעות שנכתבו עד 12 שעות לפני אותה שעה. אחרי 12 שעות - לא יופיע כל סימון.

עמית_

New member
בעיקרון, כן

אבל גם אני נתקל בבאגים. בחלק מהפעמים אני נכנס לפורום ויש עדיין שמש ליד הודעות שכבר קראתי.

קורווין

New member
הבהרה!!!

עמית_ אני לא מתכוון לעשות לך אאוטינג, אבל כנראה שאתה משתמש ביותר מכינוי אחד, והשמשות ועידכונן הן ספציפיות לכינוי, ולא למשתמש. סיזיפוס, אצלך כולנן יודעים שאתה משתמש בכמה שמות ולכן ברור שאצלך כל פעם שאתה מחליף כינוי השמשות של מה שלא קראת תחת יוזר מסויים פשוט יחזרו. וכנ"ל ההיפך. דרך אגב, לא אצל כולם מופיע סימן V, אצל חלק הוא מוחלף בריבוע בגלל שהסימני אסקי במחשבים שונים הם שונים מעט.

עמית_

New member
אתה טועה!

אני משתמש רק ביוזר-ניים אחד. בהתחלה השתמשתי ב-"עמית@", אבל יום בהיר אחד האתר ביקש את הסיסמא ולא זכרתי אותה, ןלכן שיניתי ל"עמית_", ומאז אני משתמש רק בכינוי הזה. אז נא לא להניח הנחות לא מבוססות!

סיזיפוס

New member
אתה צודק!

עמית צודק! עמית ,איך אתה חושב קיבלתי כל כך הרבה שמות? בדיוק כמו שקרה לך. בקש ממנהל הפורום שישלח לך את הסיסמא באי מייל, יש לו אפשרות לעשות זאת. ביי, עמית

סיזיפוס

New member
עמית

אם כתובת האי מייל שהכנסת ,כשהכנסת אתא הניק הקודם, היא כתובתך, יש אפשרות גם כאן לכתוב את כתובת האי מייל ותפוז ישלחו לך לאי מייל את הסיסמא. דרך הפעולה: א.פתח כאילו אתה רוצה להוסיף הודעה או תגובה. ב.לחץ(למטה כמעט בסוף הדף) על "החלפת שם משתמש" ג.לחץ( שוב בסוף הדף) על "אזכור שם משתמש" שם תרשום את הניק המבוקש, ותפוז ישלחו את הסיסמא לכתובת האי מייל שהכנסת כשנרשמת באותו הניק. אם הכתובת שגויה אז פעל לפי תגובתי הקודמת בעניין זה להודעה זו.

סיזיפוס

New member
האאוטינג היחידי שיש לו הוא

עמית@ ועמית_ האחד נעלם מרשימת השמות, כי מי שנעדר חודש מהפורום, הניק שלו שאינו בשימוש נעלם מרשימת השמות. ההודעות שלו עוד קיימות ושמורות ,רק ברשימת שמות חברי הפורום הניק המסויים הזה פשוט נעלם, גם אם לאותו משתמש יש ניק אחר(במקרה זה עמית_) שכן בשימוש(הניק הזה כן יופיע). עמית@ שכח את הסיסמא ,כמו שקרה לי, ולכן הוא לא משתמש בו, ולכן גם עמית@ אינו מופיע ברשימת המשתתפים למטה. השמות שלי מופיעים כי אני משנה כל פעם. אבל הרבה זמן שום סיזיפוס לא הופיע...למי שזוכר... ככה שאין פה שום אאוטינג לעשות... עמית@ הוא עמית_ הוא עמית האחד והיחידי!

למעלה