ואייי יפה!!
M MissPop New member 13/6/06 #32 עוד אחד אולי מחר אכין כמה אחרים.. תלוי עד כמה יהיה לי כוח מקווה שאהבתם
מ מתה על קובנה New member 13/6/06 #33 יא אללה,יא מוכשרים שאתם. תנו לי קצת מהכישרון,לא יפה.. אני בנאדם חסר כישרונות. חחחחחחחחחחחחחחחח אני רק יודעת לנגן בגיטרה, אחרי איסה 2 שנות למידה,וזהו:\
יא אללה,יא מוכשרים שאתם. תנו לי קצת מהכישרון,לא יפה.. אני בנאדם חסר כישרונות. חחחחחחחחחחחחחחחח אני רק יודעת לנגן בגיטרה, אחרי איסה 2 שנות למידה,וזהו:\
R Rachel47 New member 13/6/06 #34 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני מתההההה../images/Emo15.gif לדעת לנגן על גיטרה זה כל כך..יפה בעיניי מה אני יודעת לעשות בדיוק לגזור תמונות ולהדביק את כולן יחד ווואאאווו גיטרה
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני מתההההה../images/Emo15.gif לדעת לנגן על גיטרה זה כל כך..יפה בעיניי מה אני יודעת לעשות בדיוק לגזור תמונות ולהדביק את כולן יחד ווואאאווו גיטרה
מ מתה על קובנה New member 13/6/06 #35 לנגן על גיטרה זה לא בעיה.. רק כמו כל כלי אחר צריך התמדה:] אני פשוט נהנית מכל רגע עם הגיטרה, דוגרי אני חסרת חיים בלי זה חחחחחחחחח... ותאמיני לי, יש ל מעט אנשים שיחשקו ב |לגזור תמונות ולהדביק את כולן יחד". חוחו
לנגן על גיטרה זה לא בעיה.. רק כמו כל כלי אחר צריך התמדה:] אני פשוט נהנית מכל רגע עם הגיטרה, דוגרי אני חסרת חיים בלי זה חחחחחחחחח... ותאמיני לי, יש ל מעט אנשים שיחשקו ב |לגזור תמונות ולהדביק את כולן יחד". חוחו
R Rachel47 New member 13/6/06 #36 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif
ט טל ליהיא New member 13/6/06 #41 ../images/Emo41.gifהעיצובים לתחרות לשרשר לפה../images/Emo202.gif את כל העיצובים שלכם, המצגות הוידאו כל מה שעשיתם נא לשרשר לפה.
../images/Emo41.gifהעיצובים לתחרות לשרשר לפה../images/Emo202.gif את כל העיצובים שלכם, המצגות הוידאו כל מה שעשיתם נא לשרשר לפה.
ט טל ליהיא New member 13/6/06 #44 אם אני עשיתי משהו.. גם את יכולה.. חחח... תאמיני לי שאני לא יותר מוכשרת ממך... וממתי את מתייאשת כל כך מהר?
אם אני עשיתי משהו.. גם את יכולה.. חחח... תאמיני לי שאני לא יותר מוכשרת ממך... וממתי את מתייאשת כל כך מהר?