השבוע ראיתי סרטים נהדרים....
גלדיאטור (
בהמשך) - לראשונה ראיתי את הסרט המדובר הזה ועם כמה שאני מתעב את ראסל קרואו ומאחל לו טביעה בים, זה אחלה של סרט. מאוד נהנתי אותו ולמרות שראיתי את גרסת הבמאי (שהיא ארוכה ב-20 דקות בערך) הזמן עבר מהר וגם חשבתי על איזה קטעים הורידו מהמקור כי לא מצאתי שום דקה שהייתה מיותרת. קצת התבאסתי מהסוף... אבל היי, זה היה סיום ראוי. נתתי לו ציון 8 ב-imdb.
החיים יפים - גם את זה ראיתי לראשונה וניסיתי לא להגיע עם ציפיות גבוהות אחרי כל התשבוחות והפרסים שזכה בהם וזה השתלם. מהשעה הראשונה מאוד מאוד נהנתי, זה היה גם משעשע, גם נוגע ללב ופשוט מקסים. השעה השנייה הייתה פחות מהנה, כל הזמן רק רציתי שהגיבור ישתוק וכל הדיבורים האלה לבן שלו היו מאוד מעיקים. יחד עם זאת, בניני לגמרי הצליח לעשות סרט בלי לעבור את הגבול הדק בין נושא השואה לבין קומדיה. ציון 7.
פסיכו - ראו תגובה לסינמוש. ציון 8. אני ממש נדיב השבוע...
שומר הראש
- צפייה ראשונה בשובר הקופות. אני חייב לציין שלגמרי התאהבתי בסרט! אני לא מבין איך הציון שלו ב-imdb כזה נמוך. אנשים לא אוהבים קצת רומנטיקה עם אקשן?
סרט מעולה שכבש אותי לגמרי (ואני בד"כ לא מת על סרטים קיטשיים). אמנם המשחק של וויטני לא היה כ"כ טוב, אבל משהו בכימיה הנהדרת עם קוסטנר ובשילוב המשחק שלו גרמו לי לגמרי להסחף לסרט ולשכוח לרגע מהחיים האמיתיים. אני לגמרי מבין למה חלק מהאנשים צפו בו 200 פעם. זה ממש הטיטאניק של תחילת הניינטיז... אגב, זה נכון שתוכנן המשך בכיכובה של הנסיכה דיאנה? למרות הכול, נתתי לו ציון 8 ב-imdb. חבל שאין 8 וחצי...
מחול הפגיונות - אדיר! זה סרט שאני חייב לקנות מתישהו ורק בשביל הויזואליות שלו. בהחלט סרט מהפנט והסרט הראשון שראיתי של יאמו ז'אנג ושמעתי ש"גיבור" אפילו עוד יותר טוב, אז אני חייב לראות אותו מתישהו בקרוב... העלילה בשעה הראשונה הייתה מעולה ומסתורית. השעה האחרונה לעומת זאת קצת איכזבה עם המעבר לסיפור האהבה שהשתלט על הסיפור. ציון 8. וואלה, אני ממש נדיב ב-imdb היום...
חוכמת הבייגלה - לא משהו בכלל. אני לא מת על דרמות קומיות ישראליות וזאת הסיבה. העלילה הייתה מפוספסת, אבל הביצוע היה סבבה לגמרי. יש לציין שלא קראתי את הספר. ציון 4.