הסקר עודכן

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
../images/Emo41.gifהסקר עודכן

תוצאות הסקר האחרון (מה אתה תעשה בשביל לעצור את ההתנתקות): 30% טוענים שהם יהיו בכל הפגנה חוקית ואפילו ינסו להגיע לגוש קטיף או לאחת הצמתים המובילים לשם ביום הפינוי (הכל במסגרת החוק) 25% יהיו מוכנים ללכת לכלא בשביל לעצור את ההתנתקות, לעומתם מספר שווה של אנשים תומכים בתוכנית 15%מסתפקים בהפגנות הגדולות ותליית שלטים אולי פה ושם ו5% ילכו להפגנה אחת או שתיים. והסקר החדש: מהו הערך הבית"רי החשוב ביותר לדעתך?

אני חושב שהערך הכי חשוב של בית"ר

אני חשוב שהערך הכי חשוב של בית"ר הוא ארץ ישראל הלמה .... אני חושב שכל היתרי"ם יעשו צריכים לנסות ולהשיג את זה אבל הערך השני לדעתי הוא סרבנות לבתרי"ם אסוווור לסרב...

MS6

New member
כתבתי ערכים שמייחדים אותנו...

חח זה לא 'חוכמה' להיות נגד סרבנות.. מעטים בעד.

שאולמ

New member
לא נכון

יש עשרות אלפי חיילים,דתיים וחילוניים,שחתמו על עצומה שבה נאמר שהם יסרבו/יתחמקו מהפקודה הלאחוקית הזאת!

MS6

New member
זה עדיין מעטים...

בכל אופן אני חושב שזה ברור שבית"ר היא נגד סרבנות... אני לא חושב שיש תנועת נוער ציונית שהיא בעד.

אולי זה יהיה רעיון נחמד לפרסם מאמר

עם הסברים על הערכים של בית"ר בפורום למען ההדיוטים שבינינו... אני אישית אף פעם לא הבנתי שני משפטים משיר בית"ר: "כי שקט הוא רפש הפקר דם ונפש" ו"בדם וביזע יוקם לנו גזע גאון ונדיב ואכזר(!)"

MS6

New member
הוספתי מאמר קצר על 'הדר'

המאמר לקוח מהאתר של התנועה... כשאמצא מאמר על "שקט הוא רפש" אפרסם גם אותו.

Mustang3000

New member
מה לא מובן???

שני המשפטים האלה מדברים על עשיה ועל רצינות כי כמו שאתה אמור לדעת, תנועת הנוער בית"ר דוגלת בלעשות דברים ולא לשבת על הת** כל היום ולא לעשות כלום חוץ מאשר להתלונן... בגלל זה אני חושב שהערך הבית"רי החשוב ביותר הוא: "כי שקט הוא רפש".

ליאורהה

New member
להוסיף לסקר

את הערך יושר כי אנחנו הביתרי"ם רוצים (וצריכים ) לגדל דור של ביתרי"ם ישרים ולא של ליכודניקים מושחתים .

MS6

New member
לא...

כתבתי ערכים אשר מייחדים את בית"ר, חוץ מזה את יכולה להכניס את יושר במושג 'הדר'... אני לא מבין ממש מה הקשר לליכודניקים ולמה בחרת להוסיף את העניין של 'ליכודניקים מושחתים' אבל שיהיה...

ליאורהה

New member
זה לא ברור לכולם

עובדה תראה את רוב "הביתרי"ם" היוצאים מבית"ר אז......... כי ליכודניקים הם באמת מושחתים מישהוא לא ידע את זה ????

MS6

New member
עוזי לנדאו?

מנחם בגין? אבא של עוזי לנדאו? הבן של מנחם בגין? נגמרים לי פה הקרובי משפחה.. אבא של ציפי לבני (איתן)? פרופסור אלדד האב? פרופסור אלדד הבן? (אני לא יודע אם הם בית"רים אבל אפשר להעביר להם טקס מהיר.. הרי ישראל אלדד היה בלח"י ואלדד ג'וניור לא ממש יונה בלשון המעטה) יש כאלה ויש כאלה...

Gafsou

New member
אהוד יתום?

אולי הוא לא בית"רי אבל הוא ליכודניק לא מושחט

למעלה