הסקר הראשון עלההה

t0mi

New member
איייי כיף לייי

תגידי, אם החברה הכי טובה שלך הייתה אומרת לך שאת נעלבת מכל דבר ואי אפשר לשרוד יום בלי לריב איתך כי את על כל דבר כועסת, מה היית עושה?

t0mi

New member
חחח אני רצינית

היא ממש פגעה בי כשהיא אמרה את זה אז עכשיו אנחנו לא מדברות, ורציתי לדעת אם אני צודרת בעניין, או שהגזמתי בתגובה

t0mi

New member
באמת??

אני אספר לך גם עוד דברים, עשינו עבודה ביחד בגיאוגרפיה לפני חודש, והעבודה הייתה אצלי, עכשיו היא רוצה להגיש עוד פעם את העבודה כדי לקבל ציון יותר גבוה, אז היא שולחת ילדים כדי למסור לי שהיא דורשת את העבודה (שאגב, זרקתי אותה כבר), והיא דרשה שאני אביא לה את הטבלה של העבודה (שאגב, על הטבלה הזאת אני עבדתי לבד במשך 5 שעות עם כל ההשקעה), ואז היא דחפה אותי חזק, ועכשיו אני צולעת...

t0mi

New member
חחחחחח צודקתת

אני אספר לך עוד, היא שפוטה רצחח של שתי חבורת שלי! אבל מהזה שפוטההההה יש לי מלא סיפורים שתהיי עם הפה פתוח, היא לא יכולה לחיות בלעדיהן אבל אחר כך אומרת לי בטלפון כמה הן סנוביות וסתומות ומכוערות, ופדיחות להסתובב איתן! ויווווווווווו את לא מתארת לך אין לך מושג איזו שפוטהההה

אני הייתי מעיפה לה סטירה

ואני לא צוחקת איתך, לפעמים זה פשוט דורש, הייתי מביאה לה סטירה שתהמם אותה... ותנתקי איתה קשר, תתעלמי מכל הבקשות והדרישות המגוחכות שלה, ואם היא עוד פעם אחת רק נוגעת בך, אז תביאי לה עוד סטירה

t0mi

New member
זה בדיוק מה שעשיתי!

ניתקתי איתה את הקשר לחלוטין, היא עשתה לי כל כך הרבה דברים שאני לא יכולה לתאר אותם, מלא מלא דברים, אבל באמת, הקטע שהכי הרגיז אותי שז שהיא שפוטה לחלוטין, והרי אלה שהיא שפוטה שלהן, רוב הפעמים איתי, אז עכשיו היא מתה מקינאה

מה מרגיז אותך בזה?

שתמות מקנאה ותסבול. אני אוהבת שזה קורה... כשמישהי רבה איתי- שתסבול! שתקנא! גם היא עושה לי את זה תמיד, אז זה בסדר

t0mi

New member
כן! אני נהנית מזה שהיא מקנאה

אבל את צריכה להיות שם כדי להבין עד כמה זה מצחיק, עברתי לשבת ליד אחת אלה שהיא שפוטה שלהן, קוראים לה נופר, פתאום היא באה לשלוחן ליד. היא שיחקה עם נופר ארץ עיר ורצתה שהן ילכו לקצה השני של הכתה כדי לשמור אותה לעצמה, אבל מהר נופר חזרה ורצתה שאני אהיה איתה במשחק, ואת צריכה לראות את הפרצוף של המטומטמת הזאתתת, כשהיא שמעה שנופר ונטע, הילדה השנייה מתקשרות אליי ומספרות לי דברים, היא הפכה לירוקה, הילדה כמעט בכתהה. סורי על המגילה, אבל כשאני כועסת אני תמיד כותבת הרבה

t0mi

New member
תודהההההההה

בקיצור אני אספר לך עוד מקרה, אותה ילדה מטומטמת, קוראים לה גלי. אז יום אחד הלכנו למחשבים בשיעור פיזיקה, וגלי אמרה שהיא איתי, ונטע ונופר היו ביחד, אז פתאום ראיתי שגלי יותר איתן במחשב שלהן, אז הערתי לה, היא צעקה עליי שאני מקנאה בזה שהיא איתן, וחזרה להיות אתיי במחשב, לאחר 35 שניות בדיוק, ראיתי אותה שהיא לגמרי עושה את העבודה איתן, כשהערתי לה על זה, היא אמרה לי שזה לא אשמתה שאני מקנאה בה בגלל שהיא עם נטע ונופר. כמו שאת רואה אני מאד כועסתתתתתת, ותאמיני לי, מה שסיפרתי לך עכשיו זה כמו גרגיר חול בחוף ים ממה שהיא עשתה לי.

אויש איזה פוסטמההה

אם את רוצה להוריק אותה עוד יותר
תבקשי מנופר/נטע שיגידו לה ללכת תגידי שאת רוצה לדבר איתן בפרטיות לא משנה מה, כל דבר העיקר שהיא תוריק
ותתפוצץ לה...

t0mi

New member
חחחחחח סתם פוסטמה

היא מהזה פרחה אין לך מושגגגגגגגגג היא כזה כל הזמן מחפשת כוסונים, למרות שהיא שמנה מכוערת, לא סובלת מכוערים, לא מתקרבת לחנונים, ותמיד חושבת רק על בנים ולא להתקרב לחנג'ות, עזביייייי יש כל כך הרבה סיפורים אני לא אעיק עלייך

מכירה את זה באופן אישי...

חברה שלי כזאת, לא רוצה להעליב כי זאת חברה שלי, אבל היא שמנה ומכוערת- והיא מתאהבת בכל אחד, מסתכלת רק על בנים, וזה כמעט כל מה שיש לה בראש.... וחבל....

**סורי שאני נדפחת** אבל תומו'שש..

אממ אם זה נכון, אז צריך לשים
לזה ולשפר את זה... אבלל אם היא אמרה את זה עלייך, אין מצב שזה נכוןן..אז לא הגזמת בתגובה שלךך

t0mi

New member
חחח תודהההההה

נעלבתי ממנה, כי היא הייתה החברה הכי טובה שלי ושאמרתי לה שקבלתי במדעים 93 במבחן אז היא לא האמינה לי, ואמרה שאני משקרת.

למעלה