הסיפור

k a b o o k

New member
../images/Emo41.gif הסיפור ../images/Emo41.gif

רעיון חדש, עלה במוחי: אני אכתוב סיפור בנושא של: "אהבה מעבר לפינה" שהדמויות בעצם יהיו--------אתם
יהיו בסיפור הזה כמו באמ"ל: -תככים.
-מזימות.
-אהבות.
-דיכאונות.
-פרידות.
-בגידות.
-שקרים.
-היעלמויות.
ועוד, ועוד, ועוד...
כמובן שבנוסף לזה שאתם אלה שתהיו הדמויות
בסיפור, יצטרפו אליכם הדמויות הוותיקות והרגילות, שכולנו מאוד אוהבים..: ליאור (יהודה), אלונה (איה)
, גולן (סמי), שירלי (אגם)
, טל (אושרי), עדן (מירי), ליסה (מיכל), עודד (ישי), יונת (שרון), אמנון (נתן) ועוד רבים וטובים... (לכל הבנות בפורום- שתדעו שאחת ממכן הולכת להיות בת זוגתו של ליאור
) כמה שאלות... מה דעתכם על זה
, אהבתם
, לא משהו
, גרוע
, רעיון מגעיל
, רעיון מדהים
..., כתבו את דעתכם
. במידה ודעתכם טובה
על הסיפור, כתבו שברצונכם להיכנס כדמויות בסיפור.., ולשלוח אליי למסר (או לאייסי-258832973) את האופי שלכם, התכונות הטובות
וגם תכונה אחת רעה
.. (הרי לא כל אחד מושלם
) את הסיפור אני מקווה לפרסם עד פורים...
(ואם יש לי את המוזה, זה יכול להיות כבר שבוע הבא..
) אז מה דעתכם על הכל...
(אם מישהו כותב את דעתו באיחור, או שולח לי באיחור את האופי שלו למסר, אז הוא ייכנס מאוחר יותר לסיפור).., אני מקבל עד יום שני את הכל (כדי שאני אוכל להתחיל מהר..)
בנוסף מי ששולח מסר- זה יהיה נחמד אם תכתבו שמות לסיפור
, רעיונות וכ'ו..,
ואני שוב אדגיש, הסיפור יהיה בסגנון אמ"ל עם תוספות..
מקווה שתאהבו
את זה, כמו שאר הרעיונות שהבאתי..
(סיפור בהמשכים, "זה זה או זה זה"..) שלכם,
יניב

דעתי...

פששש יניב,רעיון גדול! אני למשל אשמח להשתתף בסיפור הזה...(ותיקח בחשבון שאני בת 16,אז אם אתה מכניס אותי לסיפור - אל תשדך ביני לבין נתן או משה...) מיטל

דעתי...

פששש יניב,רעיון גדול! אני למשל אשמח להשתתף בסיפור הזה...(ותיקח בחשבון שאני בת 16,אז אם אתה מכניס אותי לסיפור - אל תשדך ביני לבין נתן או משה...) מיטל

k a b o o k

New member
חחחחח- ברור../images/Emo70.gif

כדי שאני לא אשכח.., שלחי לי למסר (כמו שביקשתי) את הגיל והאופי שלך, וכך אני אדע לשבץ אותך בהתאם..
*סתם הערה* גם ליסה ואמנון היו זוג, הגיל לא מנע מהם..

יניב,כנס.

כן,אבל ליסה גדולה ממני ב 20 שנה בערך... טוב,אז כפי שאמרתי אני בת 16,אני די פרפקציוניסטית ויודעת לעמוד על שלי,אני יעשה ה-כ-ל כדי להשיג מה שאני רוצה,אני בחיים לא ייתן ש"ירמסו" אותי,אני לא מוותרת למי שעושה לי משהו רע,אני מוכנה לעשות הכל למען החברים שלי ולמען מי שאני אוהבת,ובחיים לא אהסס לעזור להם בשעת צרה,אני חברותית ונדיבה (נראה לי...) זהו,זה פחות או יותר מה שרצית לדעת...אם יש עוד משהו - תשאל. בהצלחה! מיטל

1) זה הרעיון הכי יפה ששמעתי

מגניב אני רוצה להשתתף אבל תעשו לי דמות שעומדת על שלה כי באמת ככה אני בחיים אני בת 12(טוב רק עוד שבועים 21.1) אני די מעצבנת לפעמים ואל תגזימו עם הדמות שלי בבקשה

k a b o o k

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אבל אם את באמת רוצה שאני אעשה את זה.., אז תשלחי לילמסר את כל ההערות/בקשות/פניות והאופי שלך.., שם זה ישמר, וזה יהיה יותר מסודר

k a b o o k

New member
כמו שאמרתי כבר..

ואני אחזור על עצמי שוב: כל אחד שולח לי מסר עם הגיל שלו+השם שלו+האופי שלו/שהוא רוצה שיהיה בסיפור.., בנתיים מי שמשתתפת בסיפור זו רק: לי היא היחידה ששלחה לי מסר!

אה האיי סי קיו שלי לא עובד אבל

אני כבר יכולה לכתוב לך פה אז ככה אני דנה בר לב עוד שבועים(21.1)אני בת 12(אני חושבת שאני הכי קטנה פה) אני לא נכנעת ציק צק אני רודפת צדק ואני לא אשתוק על שקרים אני תמיד מתנדבת לעזור וזה האופי שאני רוצה בסידרה ומה שאני רוצה להיות זה האחות החורגת של ליאור ואני אסביר גם איך אמא של ליאור נכנסה להריון בחוץ לארץ מחר שלה וחבר שלה עזב אותה והיא לא יכלה לגדל אותי לכן היא השאירה אותי בפנימייה בניו יורק(שם היא הייתה נכון? טוב לא משנה נגיד ששם היא הייתה)ועכשיו שהיא חזרה לארץ והיא שוב מאוחדת עם המשפוחה שלה אז היא יכולה לגדל אותי וככה אני יכולה להיות היועצת של ליאור לכל הבעיות שלו

אני גם עדין בת 11 ובכל מקרה את חדשה

פה בגלל שאני אף פעם לא ראיתי אותך עונה פה או מגיבה פה ובכל מקרה אם את חדשה פה אז "ברוכה הבאה לפורום אמ"ל(אהבה מעבר לפינה)"

אבל לאן האיי סי קיו שלי לא עובד אבל

אני כבר אשלח לך את הכל עכשיו אז ככה אני עוד שבועים(21.1)בת 12(אני חושבת שאני הכי קטנה בפורום)אני רודפת צדק לא נכנעת ציק צק קוראים לי דנה בר לב ואני חשבתי להיות בסיפור האחות החורגת של ליאור אני אסביר בגלל שאני הכי קטנה(אני חושבת) אז אפשר לעשות דבר כזה שאמא של ליאור הייתה אם מישהו בחוץ לארץ ואז היא נכנסה להריון והשאירה אותי בפנימייה כי היא לא יכלה לגדל אותי ואז היא מביאה אותי לארץ מהפנימייה בניו יורק(שם היא הייתה נכון? טוב לא משנה נגיד שכן)בגלל שהיא יכולה לגדל אותי עכשיו אז זה יכול להיות נחמד ואני רוצה להשתתף אז אני כבר בטוח בסידרה ויש לי גם שם "אהבה מעבר לפורום" אני מקווה שאהבת את התסריט שלי(חחחחחחחחחחחחח)

../images/Emo26.gifיניב..../images/Emo36.gif

אני גונבת לך את התפקיד..
תשלחו במסרים (לא באייסי אלא פה בפורום).. זה שאתם שולחים פה לא עוזר אלא עושה ליניב יותר בלאגן
ולכן עדיף שתשלחו במסרים ואז הכל יהיה יותר מסודר....

love amor

New member
רעיון מגניב!!!../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אני שולחת לך מסר..

יניבבבבב איזה רעיון!../images/Emo6.gif

ל0פי דעתי זה הולך להיות ממש ממש ממש יפה!!!! ואפילו מצחיק
!!! אני בעד
!!! מאיפה אתה ממציא את כל המשחקים האלה???? איזה מוכשר!!!

k a b o o k

New member
איילת, תגנבי לי ת'תפקיד..

מתי שאת רוצה..
אני שמח על התגובות הטובות
תודה רבה לכולם..
מי שעד עכשיו משתתף בסיפור: ShellyGreen77- שלי.
עד הסוף הטוב- איילת.
jenn aniston- לי.
מלאכית מהמרכז- מיטל. (רק תשלחי לי למסר)
love amor- עדי.
רעותי המתוקה- רעות.
°•NoyAND yuda Levi°•- נוי.
חיית בר היחידה- דנה. (גם את תשלחי לי למסר את האופי)
קדימה, עוד, תצטרפו..
דרושים
בנים לסיפור
, חסרים לנו בנים..
יניב.

למעלה