הסיכום השבועי...

../images/Emo41.gif הסיכום השבועי...

הנה דברי השריף שלכם...
עופר בלופר חיפש מעריצי וויל סמית´ (לא ממש מצא הרבה...).
slimboy הביא את הטופ תן...
shiranushka מתלהבת מג´ניפר לופז.
Azar Azar תפס השבוע את מקומו של שחף והביא את חדשות MTV.
תעזבו אותי בשקט מתעצבן על כריסטינה שמנסה להיות אנג´לינה ג´ולי.
i love gina דווקא אהבה את cry me a river החדש של ג´סטין.
ביום שני (הייתי חולה באותו יום
...) היה את יום ווסטלייף (westlife rules התלהב במיוחד...).
אחרי ההיעלמות המיסתורית...i am just a girl חזרה.
Azar Azar הציע שכל אחד ירשום 5 שירים שעשו לו את השנה.
רדיוס 100fm עשו את המצעד השנתי שלהם.
סופשבוע ב-MTV
100 הגדולים לשנת 2002 הגיעו! סופהשבוע האחרון לשנת 2002 מוקדש כולו למאה השירים הגדולים שעשו לנו את השנה. כל השירים שאהבנו לשמוע, כל השירים שטחנו מכל כיוון, הכל מסודר ברשימה הגדולה של השנה. צריך להיות שווה!
20 הגדולים לשנה זו
שוב פעם, ממש לפני הסוף, 20 המובילים של 2002.
1 Shakira - Whenever, Wherever 2 Las Ketchup - The Ketchup Song 3 Eminem - Without Me 4 Elvis Presley - A Little Less Conversation 5 Robbie Williams - Somethin´ Stupid 6 Pink - Get The Party Started 7 Nelly - Dilemma 8 Avril Lavigne - Complicated 9 Anastacia - Paid My Dues 10 Marilyn Manson - Tainted Love 11 Britney Spears - Overprotected 12 Shakira - Underneath Your Clothes 13 Enrique Iglesias - Escape 14 Pink - Don´t Let Me Get Me 15 *NSYNC - Girlfriend 16 Alanis Morissette - Hands Clean 17 Nickleback - How You Remind Me 18 Sugababes - Round Round 19 Tiziano Ferro - Perdono 20 Kylie Minogue - In Your Eyes​
5 הגדולים באנגליה

1 Sugababes - Stronger 2 Pink - Family Portrait 3 Robbie Williams - Feel 4 Eminem - Lose Yourself 5 Liberty X - Holding On For You​
5 הגדולים בארצות הברית

1 Jennifer Lopez - Jenny From The Block 2 Missy Elliott - Work it 3 Eminem - Lose Yourself 4 Jay Z feat Beyonce - 03 Bonnie & Clyde 5 Sean Paul - Gimme The Light​
5 הגדולים ברחבות הריקודים

1 Tim Deluxe - It Just Won´t Do 2 Junior Jack - Thrill Me 3 Moony - Dove (I´ll Be Loving You) 4 Shakedown - At Night 5 X-Press 2 - Lazy​
עד כאן הפינה השבועית
תוכלו לחזור לעדכון הזה, במידה והוא עבר עמוד, דרך שורת הטאגלייס. את העדכונים הקודמים תוכלו למצוא בעמוד הקישורים, תחת קטגורית ´סיכומים שבועיים´.
שיהיה לכולנו שבוע נעים, שקט ומוצלח!

../images/Emo41.gif משולחנו של neil...

נייל קול (או נויל קול...איך שלא אומרים את השם שלו - Neil Cole) מסתכל על כמה מהאלבומים הטובים של השנה. הנה מילותיו: 2002 הייתה שנה מוזרה, כאשר חלק מהאלבומים היו ממש תקועים בווקמן שלי והושמעו אצלי ללא הפסקה ואחרים פשוט, באו והלכו. הלהיטים הכבדים באמת לדעתי הם: Queens Of The Stone Age - Songs For The Deaf Coldplay - A Rush Of Blood To The Head Red Hot Chili Peppers - By The Way Foo Fighters - One By One aqualung - aqualung The Vines - Highly Evolved Supergrass - Life On Other Planets Feeder - Comfort In Sound DJ Shadow - Private Press Beck - Sea Change אחרים שעשו רושם כשעברו פה היו: Missy Elliott - Under Construction The Streets - Original Pirate Material (although I can never stand to listen to the whole album in one go...) The CooperTemple Clause - See This Through And Leave (a little bit too much sometimes) N*E*R*D - In Search Of (genius in parts, annoying in others) Eminem - The Eminem SHow (no comment) ועוד כמה שדורשים המלצה הם The Datsuns, The Raveonettes, Whirlwind Heat, Rival Schools. תשימו לב שאין ממש משהו "אופנתי" או "קול" במיוחד ברשימה הזאת, אם אתה נהנים לשמוע מוזיקה ´אלקטרונית, גארג´ית, נויורקית בטסיות של 4 שעות או שאתם סתם נהנהים להירגע אז אני רק אומר "כל הכבוד. הנה המדליה שלכם! עכשיו לכו ותמצאו את התספרות המטורפת שלכם".

i love gina

New member
וואו!!! אני מופיע בסיכום השבועי!!!

אני רוצה להודות להוריי שהביאוני עד הלום, ול-god שבשמיים, לאחותי ולאחי על תמיכה אין סופית, ולכל המעריצים! Thankyou! נ.ב- תודה לאזר אזר על התיקון... אני אכן בן.... (אמיתי- בכלל לא נעלבתי...
)

Shahafo

New member
../images/Emo46.gif

עכשיו אני אקדים את הפינות שלי בכמה ימים! והנה הם להפעם: להיט השבוע:ברקוד בראדרס - SMS להיט השבוע בישראל: עדיין, (3 שבועות) טאטו! אני אביא לכם את התוצאות של גלגלצ, לפי מה שאני זוכר: שיר השנה, טאטו זמרת, קיילי להקה, רד הוט זמר, אמינם.. אם שמעתי נכון

Shahafo

New member
../images/Emo3.gif

השגתי תוצאות, אבל לא משהו מסודרות מה שאני יודע זה שרד הוט במקום האחרון אם השיר השני שלהם וב-לפני האחרון אחיעונם ניני... הנה המצעד הישראלי: המצעד העברי השנתי - תשס"ב מגישים: הדס אהרון ולירון תאני עורך: יהודה שוחט מפיקים: מוטי פשחצקי וטליה ענבר להקת השנה אתניקס תגלית השנה דניאל סלומון זמר השנה מוקי זמרת השנה שרית חדד שיר השנה 1. דרכנו - שרית וינו אלעד וחני פירסטנברג. 2. מדברים על שלום - מוקי. 3. שיר עצוב - אביב גפן. 4. רנה - אריאל הורוביץ. 5. מלנכוליה אהובתי - חמי רודנר. 6. שלכת - עמיר בניון. 7. אימפריות נופלות לאט - חמי רודנר. 8. בוכה אל הקירות - דיויד ברוזה. 9. על פי תנועת הרכבות - שלמה ארצי. 10. ילדה סוכר - מוקי. 11. בתי קפה - עברי לידר. 12. מונסון - ברי סחרוף. 13. עדיף - דניאל סלומון. 14. האדמה בוכה - מוקי. 15. אתה תותח - שרית חדד. 16. נדליק ביחד נר - שרית חדד. 17. הוא לא ידע את שמה - ארקדי דוכין ומיכה שטרית. 18. גשם חזק - מוניקה סקס. 19. לא רואה ממטר - מוקי. 20. ריבונו של עולם - ברי סחרוף. 21. להציל אותך - שלמה ארצי. 22. רק תחייכי אליי - אתניקס. 23. זה הכל או כלום - דיויד ברוזה. 24. בתוך הפקק האינסופי - יהודה פוליקר. 25. הפרד ומשול - סאבלימינל והצל. 26. בשקט בשקט - שלמה ארצי. 27. ניצוצות - רמי פורטיס ושלומי שבן. 28. סוד הדברים הפשוטים - חמי רודנר. 29. גשם אחרון - עברי לידר. 30. עיר מקלט - ברי סחרוף. 31. קרן אור - אביב גפן. 32. תל אביב כמו פריז - אתניקס. 33. אוהבת עוזבת - זהבה בן. 34. שביל הבריחה - ריטה ורמי קליינשטיין. 35. טיפת מזל - כנסיית השכל. 36. ואני קורא לך - אייל גולן. 37. באתי ממך - מוקי. 38. דוקטור - ליאור נרקיס. 39. קרנבל בנח"ל - שרית חדד. 40. הדלת - רמי פורטיס וברי סחרוף.

Shahafo

New member
והנה מה השהצלחתי להשיג

זמר השנה: 3. נלי 2. רובי וויליאמס 1. אמינם זמרת השנה: 3. שאקירה 2. פינק 1. קיילי מינוג להקת השנה: 3. א-אה 2. קולדפליי 1. רד הוט צ´ילי פפרז השיר הגרוע של השנה: אחינועם ניני5. we - 4. Britney spears – I love rockn´roll 3. shakira whenever, wherever 2. george Michael – freeek! 1. las ketchup – the ketchup song שיר השנה: 30. red hot chili peppers – the zephyr song אחינועם ניני29. we - 28. Enrique iglesias – escape 27. pink – get the party started 26. eminem – without me 25. shakira – underneath your clothes 24. pink – don´t let me get me 23. beck – lost cause 22. pink – just like a pill 21. david usher – black black heart 20. sophie ellis bextor – murder on the dancefloor 19. red hot chili peppers – by the way 18. nelly/Kelly Rowland – dilemma 17. eminem – cleanin´ out my closet 16. Robbie Williams/Nicole kidman – somethin´ stupid 15. a1 – caught in the middle 14. kylie minogue – in your eyes 13. nickelback – how you remind me 12. Madonna – die another day 11. celine dion – a new day has come 10. chad Kroger/josey scott – hero 9. a ha – forever not yours 8. U2 – electrical storm 7. coldplay – in my place 6. alanis morissette – hands clean 5. depech mode – freelove 4. shakira – whenever, wherever 3. las ketchup – the ketchup song 2. avril lavigne – complicated 1. t.a.T.U – all the things she said

yanivtr

New member
משהו לא הגיוני

איך שיר הקטשופ הוא מקום ראשון במצעד של השיר הגרוע של השנה, והוא גם מקום שלישי במצעד של השיר טוב של השנה...

Azar Azar

New member
זה הגיוני

תחשוב שחצי ילדים בחרו אותו לשיר השנה והחצי השני בחרו אותו לשיר הגרוע

זה באמת בושה

אתם מכירים הרבה בנים שיבחרו בווסטלייף שולטים בתור הכינוי שלהם?

למעלה